Mijn kindertijd zelf identiteit problemen stellen me vandaag | NL.Inspinre.com
De mode

Mijn kindertijd zelf identiteit problemen stellen me vandaag

Mijn kindertijd zelf identiteit problemen stellen me vandaag

Mijn favoriete deel van mezelf?

Wat ik graag over mezelf is de mogelijkheid om verbinding te maken met mensen en voel hun energie. Vooral die van gemengde erfenis, het is alsof ik het leven vanuit verschillende perspectieven kunnen ervaren en het creëren van een kans, waar culturen even begrepen voelen. 

Mijn persoonlijke stijl is klassiek, comfortabel en minimalistisch. Mijn motto: “less is more ".

Ik hou van natuurlijke make-up dragen, schommelen mijn curly weer en slijtage flats meeste van de tijd, want dat maakt me een goed gevoel. Do not get it twisted, Ik geniet van verkleden en het dragen van een mooi ingerichte midi jurk en een paar pumps, maar mijn dagelijkse look is gemakkelijk en moeiteloos, want het comfort is mijn prioriteit. 

Ik heb behandeld met een eigen identiteit geeft mijn hele leven, mezelf te vergelijken met anderen en de behoefte voelen om te passen in, in het bijzonder zijn bi-rassen. Ook heb ik 5'8 sinds ik op de middelbare school; Ik was ongecoördineerd en onhandig. Ik stak als een zere duim en werden opgehaald voor het verschil.

load...

Het was pas na de universiteit, dat ik mijn eigen identiteit problemen overwonnen.

Dat was toen ik afgesneden mijn haar en eindigde negatieve relaties die ik voelde wogen me neer. Ik geleerd om mijn tallness te omarmen en te gebruiken om mijn voordeel door het modelleren en te sporten.

Ik heb behandeld met een eigen identiteit geeft mijn hele leven, mezelf te vergelijken met anderen en de behoefte voelen om te passen in, in het bijzonder zijn bi-rassen. 

De beauty-industrie wordt langzaam steeds meer inclusieve in het tonen van verschillende perspectieven van schoonheid, uit het lichaam van het type naar etniciteit.

Ik zou graag zien dat merken in overeenstemming te zijn in het tonen van de vele attributen van schoonheid niet alleen met de token 'vrouw van kleur of plus-size model'voor de campagne, maar om daadwerkelijk consistent in hun messaging zijn. Vertegenwoordiging zaken en hoe meer we een licht te laten schijnen op de positieve vrouwelijke rolmodellen die omarmen hun natuurlijke schoonheid, vanuit alle perspectieven, des te meer zal de norm worden.

Ik heb echt het gevoel dat ik ben mijn enige concurrentie en alles wat ik nodig heb is binnen, ik moet gewoon om te geloven in mezelf. Hoe meer ik te omarmen wie ik ben en weet dat mijn macht, hoe meer vertrouwen ik word. Dit is echt een proces dat ik werk in de richting van elke dag. Eenvoudige dingen spelen een rol, zoals het eten van gezonde, het maken van de tijd uit te werken, het krijgen van voldoende rust en de mogelijkheid om liefde te geven en te ontvangen. Ook is het belangrijk dat ik mezelf omring rond positieve mensen die mij verheffen, zoals mijn familie, vrienden en vriend, die me voortdurend motiveren en herinner me van mijn kracht. 

Elke dag word ik wakker, ik dankbaarheid voor een nieuwe dag vol met nieuwe kansen en lees een inspirerend citaat als motivatie voor de dag om mezelf eraan te herinneren dat ik grenzeloos.

Ik mijn dag beginnen met een goede run en zelfs beter ontbijt, want hoe ouder ik word, heb ik me realiseerde dat die dingen van belang. Door het opnemen van een soort van fysieke activiteit of zijn hart- of yoga, het helpt word je mentaal en fysiek sterk wat neerkomt op zelfvertrouwen. Ik heb het gevoel dat hoe meer we ons bewust zijn van onszelf, hoe meer bewust worden we als individuen en de positie van mensen om ons heen om hun eigenheid te omarmen.

load...

Hoe ga je innerlijk vertrouwen door je 'onvolkomenheden' cultiveren?

We willen graag weten. Laat het ons weten op Facebook en deel uw ervaring hieronder.

Volg Alexandra op Instagram @queensconquer

Foto's van @monique_rdz

Voor meer nuttige artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

load...