Mijn routine van het minimalistische krullenhaarstrand | NL.Inspinre.com
De mode

Mijn routine van het minimalistische krullenhaarstrand

Mijn routine van het minimalistische krullenhaarstrand

Terwijl ik mijn krullen routine te houden over het algemeen vrij minimaal, de producten die ik heb gebruikt, ik kan niet leven zonder. Dit geldt voor dagen aan het strand, ook.

Hier is hoe ik het strand prep mijn krullend haar

Voordat u een dagje op het zand ik graag een beetje kokosolie om mijn haar toe vanwege zijn natuurlijke SPF. Ik doe dat door voorzichtig kneden een kwart grootte hoeveelheid olie rondom mijn krullen. Het Hoewel de SPF niveau in kokosolie is zeer laag - dicht bij 1 - het is beter dan niets. Soms heb ik graag te wisselen tussen dat of het gebruik van mijn Ouidad Mongongo Oil, die ook kan worden gebruikt als een warmte-beschermer. Bovendien, het product is super licht op mijn krullen.

load...

Op het strand

Zodra ik ben op het strand zal ik vaak dragen haarbanden, haarspelden, of draag mijn haar in een beschermende stijl, zoals een broodje of ananas naar de haren uit mijn gezicht te krijgen. Dit is vooral handig wanneer ik zwemmen in de oceaan of gewoon het gevoel alsof je een totaal strand bedelaar.

Meestal ben ik op en naast het strand op gezette tijden gedurende de dag. Dit is een belangrijke stap, omdat het midden van de dag is wanneer de zon op zijn heetst.

Bericht zwemmen

Na het zwemmen en terwijl het nemen van een pauze van de zon, ik zal het zoute water uit mijn haar te spoelen met behulp van mijn DIY verfrissend haarlak. Mijn mix bevat gefilterd water doordrenkt met lavendel, pepermunt of rozemarijn etherische olie - het hangt af van wat olie Ik ben in de stemming voor, omdat ik meestal niet mijn haar wassen tot het einde van de dag dat ik klaar ben met het zwemmen.

Tot slot, als de dag vordert, zal ik kokos of Mongongo olie opnieuw toe te passen zoals ik het zie fit in de rest van de dag vooral omdat ik ben in de zon voor langere tijd.

Met betrekking tot mijn algehele krullend haarverzorging routine post-zwemmen, ik kan absoluut niet leven zonder mijn co-wash, die ik elke dag gebruiken. Ik ben meestal alleen op het strand voor een week of zo in een tijd, dus mijn Renpure Solutions Vanilla Mint Co-Wash werkt prima voor deze instantie.

Als ik te popelen om mijn haar te stylen

Ik meestal graag mijn Bounce Curl Crème Gel gebruiken voor styling en dat is het! Ik zal een van mijn oliën toe te voegen als een finisher als mijn krullen gevoel te droog. Tot mijn krullen droog ik meestal afwisselen tussen een met behulp van een diffuser of laat ze drogen (omdat ze vrij snel droog in dat soort van warmte en zonnig weer). Echter, wanneer ik heb de lucht drogen mijn haar, ik denk niet dat grote volume dat ik hou van te krijgen, dus ik zal gebruik maken van mijn trouwe haar keuze, schud mijn krullen met mijn vingers, of follow-up kort met mijn diffuser om het wat meer te geven leven.

load...

Een week later

Tot slot, aan het eind van de week, ik zal follow-up met mijn wekelijkse diepe conditioner, SheaMoisture Tahitian Noni monoi Smooth & reparatie Hair Scalp Therapy om vocht te herstellen terug in mijn haar.

Hoe maak je je krullend haar prep voor een dag op het strand?

Laat ons weten wat uw routine in het opmerkingenveld!

En volg ons op Facebook om te zien wat we hebben het over nu.

load...