Mijn xotica haar clip-in natuurlijke hair extensions review | NL.Inspinre.com
De mode

Mijn xotica haar clip-in natuurlijke hair extensions review

Mijn xotica haar clip-in natuurlijke hair extensions review

De laatste keer dat ik droeg extensions was vijfde klas en ze waren de handtekening '90 doos vlechten dat mijn moeder laat me omdat ik Moesha hield. Sindsdien extensies nooit mijn interesse gewekt. Ik heb meegemaakt wat verkeerd geïnstalleerd en slecht onderhouden SEW-ins zou kunnen doen om je hoofdhuid en lijm was niet eens op mijn radar. Pruiken waren altijd een verre optie, omdat een kwaliteit menselijk haar eenheid die u gemakkelijk zal lopen meer dan 700 €. Ik was prima alleen het dragen van mijn natuurlijke haren los of schommelen headwraps wanneer ik een pauze nodig had, maar dat heeft mij niet weerhouden gapen bij de schoonheden op mijn Instagram newsfeed.

Het was mijn beurt om hinderlijk zweep mijn haar bij elke switch in mijn pas.

Tot slot, toen ik kreeg dat voorbestemd Google-chat, was ik blij dat nu was mijn kans. Het was mijn beurt om hinderlijk zweep mijn haar bij elke switch in mijn pas. Het was mijn tijd om te schitteren! Ok, ik ben gewoon dramatisch, maar serieus. Ik hou van dat er meer vrouwen met Type 4 haar zoals ik worden steeds meer opties. Niet meer proberen te glanzend, Type 3 haar te mengen met uw kroes spoelen. Nu met Xotica Hair, heb je een betaalbare optie met grote kwaliteit.

load...

Eerste indruk

De Xotica Haar Afro Kinky Clip-ins zijn goed en niet verpakt moeilijk te verwijderen. De inslagen zijn eenvoudig te scheiden zonder klitten of vergieten. Laat je niet in de war door de manier waarop bepaalde de krullen zijn; Dit geeft u de opties van het verlaten van hen intact of het toevoegen van meer body en kroezen door zachtjes te kammen in de schacht met uw vingers of een grove kam. Ik kreeg de 20” en 22” , want ja, ga groot of ga naar huis.

Installatie

Om mijn haar prep voor de installatie, was mijn haar in twee strengen wendingen op nat haar met Camille Rose Naturals Coconut Water Leave-in Treatment en Camille Rose Naturals Style Setter. Na het dragen van wendingen onder een headwrap voor twee dagen, ik ontrafeld hen en de volgende ochtend licht opgeschud. Dan heb ik gescheiden mijn haar en hierbij de eerste inslag. Het beste is om te beginnen vanaf de onderkant omhoog zodat je de extensions dichtst kunt gebruiken om uw nek als de basis.

Probeer niet pluis je haar te veel voor het toevoegen van de clip-ins, omdat je nodig hebt om pluizen als u de texturen mengen. Te veel pluizen voorafgaand aan het toevoegen van de extensies te verwijderen al uw definitie.

Stijl

Dit haar geeft veel styling opties. U kunt het gebruiken om een ​​dramatische bang te maken of te herpositioneren hen voor de perfecte deel. Ik heb liever een sexy, zijscheiding te complimenteren met mijn rond gezicht, maar misschien met de extra lengte en het lichaam, ik voel me meer comfortabel met een middendeel. Totdat ik mijn blending vaardigheden op gelijke voet, ik voel me comfortabel dragen van een half up, half naar beneden stijl.

Ik hou van de opties om de 3 clip of 2 clip inslagen te gebruiken voor de voor- of achterkant van je haar. Omdat het menselijk haar mengt wil met mijn textuur en is gemakkelijk te wassen, want ik ben al vertrouwd zijn met deze textuur. Als u op zoek bent naar afro-geweven clip-in extensions, deze zijn zeker de investering waard.

Heeft u geprobeerd clip-in natuurlijke hair extensions?

load...