Murumuru de nieuwe jongen op het krullerige haarverzorgingsblok | NL.Inspinre.com
De mode

Murumuru de nieuwe jongen op het krullerige haarverzorgingsblok

Murumuru de nieuwe jongen op het krullerige haarverzorgingsblok

Van de ongeveer 2650 soorten palm, zijn slechts een paar grote schaal gebruikt door de mens. De meest populaire is de eetbare kokosnoot, en niet ver achter is de Afrikaanse palm. Ver buiten het rijk van de hoog aangeschreven palmen, er is een stekelige fellow wint de aandacht van gekruld tops - het is murumuru genoemd.

Astrocaryum murumuru

U kunt deze naam hebben gezien op een aantal van uw favoriete haar of huidverzorgingsproducten, maar kan voelen in het duister over wat het is en waar het vandaan komt. Murumuru en murui zijn de Portugezen namen voor Astrocaryum murumuru. In het Spaans deze boom heet chonta, Chuchana en huicongo. Murumuru is in de familie Arecaceae; het geslacht Astrocaryum en de soort Murumuru. De plant heeft stekels of scherpe randen die de juiste voorzorgsmaatregelen nodig tijdens de oogst. Murumuru overal prikkelde, zelfs de zaden en bloemen.

load...

Murumuru groeit in de Amazone Bassins, genieten van een opvallende plaats in de lokale ecosystemen als een van de dominante bomen. Het groeit bijzonder goed in het noorden van Brazilië, in het bijzonder Maranhao. De boom op uw eigen vinden van zou kunnen blijken lastig, echter, omdat de soort radicaal varieert. Het kan kort en zonder stengels of lang met meer dan één robuuste boomstam zijn. Murumuru een shuttle-achtige kroon aan de bovenkant, met grote, vlakke bladeren die zeer dicht zijn geplaatst folders en zilveren onderzijde.

Murumuru moeren

Nuttige Delen van Murumuru

Olie is een veel voorkomende bestanddeel van de meeste soorten zaden, en palmen hebben grote, overvloedige zaden. De palmnoot Wildcrafted is (wat betekent dat het niet gekweekt). Veel mensen geven de voorkeur wildcrafted plantaardige omdat ze niet zijn behandeld met bestrijdingsmiddelen of kunstmest en zijn een zeer integraal onderdeel van hun omgeving. De inwoners koesteren Murumuru noten voor hun talrijke bijdragen aan de gezondheid en welzijn. Zij hebben ook een speciale plaats in de folklore en de mythologie van verschillende gebieden.

De olie uit murumuru moer wordt gebruikt voor vele doeleinden. De grote vruchten zijn eetbaar, en het zaad kernel is een belangrijke bron van eetbare olie. De kernel produceert ook een extract gebruikt door de beauty-industrie voor shampoos, conditioners en huidverzorgingsproducten. Een rijk schuim wordt verkregen uit de pitten bruikbaar in zeep en shampoo.

Integratie van Murumuru in uw schoonheid regime

Toch, met zo veel soorten oliën internationaal beschikbaar u zich misschien af ​​waarom mensen gaan door alle stekende stekels om het fruit en het zaad van murumuru in het bijzonder te krijgen. Ten eerste, de lipiden die aanwezig zijn in het plantenmateriaal hydrateren en hydrateren van de huid en het haar in een zeer intense manier. De emolliency ondersteunt de integriteit van de huid en de huidbarrière van uw haar. Bovendien wordt murumuru boordevol verzorgende vitaminen en mineralen. De nootachtige aroma van organische murumuru brengt ons in contact met Moeder Aarde - en is een tastbaar deel van de grote Amazone regenwoud.

Relevante specifiek aan de bezoekers van NaturallyCurly.com, murumuru is vooral handig voor mensen van alle etnische groepen met kinky, krullend of golvend haar vanwege zijn verzachtende vermogen. Vaak, kinky, en sommige soorten krullend, haar voelt ruw. Murumuru jassen grove krullen, waardoor ze soepeler en beheersbaar. Producten met een waardering hoeveelheid murumuru olie of extract zijn geschikt voor geweven krullen. Murumuru producten hydrateren het haar met langdurige hydratatie, controle kroezen en het definiëren van krullen.

load...

Murumuru boter

De rijke boter uit murumuru een lichte amberkleur, met een aarden aroma. Het is rijk aan oliezuur, die de gezondheid bevordert. Oliezuur rijke plantaardige helpen vocht vasthouden, profiteert de huid en het haar. De verzachtende bestanddelen in murumuru verbeteren van de natuurlijke glans van het haar en geven glans aan een natuurlijke saai, kinky of erg gestructureerd haar. Murumuru ingrediënten bieden ook een gezonde glans aan chemisch behandeld, over-verwerkt of anderszins beschadigd haar.

Maatschappelijk Verantwoord Producten

Als deze prachtige voordelen waren niet genoeg om uw aandacht te vestigen, is er nog veel meer te murumuru. Zoals eerder vermeld, murumuru is wildcrafted en dit wordt gedaan door de lokale bewoners van Amazon gemeenschappen. De aankoop van de Amazone murumuru producten helpt afgelegen gemeenschappen krijgen inkomen kansen en de lokale economie versterkt. Dit helpt inheemse en landelijke gemeenschappen behouden of te bouwen economische onafhankelijkheid. Met behulp van producten of botanische ingrediënten die zijn gekocht via fair-trade-programma's schrikt verslechtering van de lokale gemeenschappen en het rijke culturele erfgoed ze ondersteunen. Het vertraagt ​​ook de economische aandrijving voor het kappen van bomen. De eco-systeem is toegestaan ​​om op natuurlijke wijze functioneren als het heeft voor vele jaren. Door middel van fair-verhandelde producten, zoals die met murumuru, wordt de gemeenschap beloond voor stewards bomen, terwijl de lokale economie wordt versterkt.

Bijvoorbeeld, de rivier woning bevolking van Marajo stopte het kappen van bomen, waaronder murumuru palm zodra zij inkomsten uit de vruchten en gevallen zaden van de planten zou kunnen genereren. Professionele groei in harmonie met de natuurlijke hulpbronnen wordt aangeduid als 'maatschappelijk verantwoord entreprenuership'. In de volgende bronnen vindt u een paar van de bedrijven het bevorderen van haar en huidverzorgingsproducten die wildcrafted murumuru verkregen met behulp van fair-trade-programma's bevatten te vinden.

Middelen

  • Een aantal producten in de Blended Beauty en Blended Cutie regels bevatten murumuru.
  • Curl Junkie Hibiscus Banana Deep Fix bevat murumuru.
  • Florestas Organic Beauty is gespecialiseerd in in producten die Amazone plantaardige waaronder murumuru en is gevestigd in Brazilië, maar verkoopt internationaal.
  • Anita Grant ontwikkelt biologische producten met behulp van plantaardige ingrediënten verzameld uit de hele wereld. Het bedrijf maakt gebruik van producten van kleine agrarische gemeenschappen en maakt afspraken met ontwikkelingslanden als Brazilië, Ghana, Namibië, en Madagascar.
load...