Olympian Lauryn Williams deelt natuurlijke haarreis | NL.Inspinre.com
De mode

Olympian Lauryn Williams deelt natuurlijke haarreis

Olympian Lauryn Williams deelt natuurlijke haarreis

Gisteren, Olympische baan sprinter en bobsledder Lauryn Williams nam een ​​time-out van haar drukke schema om haar natuurlijk haar reis met ons te delen na het winnen van een zilveren medaille met teamgenoot Elana Meyers in bobslee van de vrouwen. Allemaal in een dag werken voor een Olympische!

PHOTO CREDIT: SLED-AP
NaturallyCurly: Vertel ons over uw krullend haar reis. Wanneer ben je gaan natuurlijk en waarom?

Lauryn: Tijdens mijn laatste jaar van de middelbare school, heb ik besloten om mijn haar te knippen en begon om het uit te groeien van nature. Ik droeg mijn haar natuurlijk voor het grootste deel van de universiteit, maar dan drukte ik het een keer en het werd beschadigd, dus ik gepermanent het weer. Maar dat duurde slechts ongeveer een jaar voordat ik besefte dat ik mijn vlechten en mijn afro puff miste dus ik begon steeds het op natuurlijke wijze weer.

load...
Hoe lang ben je al loc'd? Waarom heb je besloten om loc?

Lauryn: Ik besloot om mijn sisterlocs krijgen in april 2009. Ik nam het besluit nadat ik hield het zien van mensen met deze mooie keurige sloten die goed werden onderhouden. Ik was ook enthousiast over de kans voor een lage onderhoudskosten, maar goed uitziende stijl voor mezelf.

Hoe ziet u uw locs onderhouden?

Lauryn: Ik probeer mijn haar nagetrokken om de vier tot zes weken te komen, maar ik moet toegeven dat het reizen zo veel maakt het moeilijk, vooral omdat sisterloc consultants niet zijn te vinden in veel van de plaatsen die ik reizen.

Heb je wel eens negatieve opmerkingen over je haar ontvangen?

Lauryn: Ik heb eigenlijk vele malen ontving negatieve opmerkingen, vooral wanneer mijn haar was kort en natuurlijk. Zo werd ik niet geraakt op voor heel even tijdens de overgangsfase waar mijn haar was kort en probeert zijn weg te vinden; zo ja, er was zeker negativiteit. Voor mij is het moeilijk om te begrijpen waarom het hebben van lange, zijdeachtige haar dat niet je eigen is wenselijker is dan wat God je gaf.

Wat zijn uw gedachten over de kudden van de vrouwen te accepteren hun natuurlijk golvend, krullend, en coily texturen?

Lauryn: Het is spannend om te zien natuurlijk terug te komen in stijl geweest en ik zeker merken een verschil in het zelfvertrouwen van de vrouwen die ik ontmoet met natuurlijk haar. Vrouwen vinden kracht in hun natuurlijke schoonheid en dat is verheffend.

Hoe je je haar tegen de kou te beschermen?

Lauryn: Ik heb net op een hoed en in beweging houden. Het gemak van mijn sisterlocs is één van de dingen die ik het meest van hou over hen.

PHOTO CREDIT: PAUL Hameline
Hoe ziet u de stijl van uw locs wanneer je oefenen?

Lauryn: Op dit punt, ze zijn nu lang genoeg om vast te binden op zichzelf, wat handig is als ik niet een haar band te hebben.

We hebben gehoord van een heleboel vrouwen die niet willen uitoefenen, omdat het interfereert met hun haar routine (moeten wassen en stijl meer). Welk advies heb je voor hen?

Lauryn: Mijn advies is gaan natuurlijk! Nog voordat ik mijn haar loc'd, mijn natuurlijke haren was zo veel gemakkelijker om te gaan met in alle weersomstandigheden en training omstandigheden. Wanneer anderen hadden om de dag te plannen op basis van hun haar, ik niet!

load...
Omdat het een Olympische vraagt ​​om een ​​hectische schema. Wat zijn uw go-to stijlen?

Lauryn: De meeste dagen, ik ben heel eenvoudig met mijn locs. Ik gewoon wassen en gaan!

Wat zijn uw must-have producten?

Lauryn: Ik ben zeker een fan van natuurlijke haarproducten, dus ik zal elk product uit te proberen zo lang als het is natuurlijk.

Wat is je favoriete moment dat op de Olympische Spelen in Sotsji?

Lauryn: Al bladerend door de media zone met mijn chauffeur Elana Meyers, luisteren naar haar antwoorden, en weten hoe opgewonden ze was op dit moment maakte het allemaal de moeite waard. Ik wilde alleen maar een goed werk te doen voor haar.

Heeft u nog een advies voor jonge vrouwen die streven naar een Olympische zijn?

Lauryn: Mijn advies is laat niemand je vertellen wat je niet kunt doen. Sta op elke ochtend en gaan na het. Tijdens het proces, opent deuren voor u en uw dromen waar dus gewoon blijven opstaan ​​en gaan na het.

Je kunt Lauryn hier feliciteren met Instagram en Facebook.

load...