Omarm de veelzijdigheid van je natuurlijke haar | NL.Inspinre.com
De mode

Omarm de veelzijdigheid van je natuurlijke haar

Omarm de veelzijdigheid van je natuurlijke haar

Ik krijg vroeg de vraag die iedere dag, “Waarom heb je natuurlijk gaan?” Ik wou dat ik kon komen met slechts een reden, maar ik kan het niet. Ik ging natuurlijk om verschillende redenen, maar veelzijdigheid was nummer één op de lijst. Wanneer u natuurlijk gaan, het gaat niet alleen over het dragen van een stijl-het gaat over de verschillende stijlen die je kunt doen.

Het dragen van uw eigen haar biedt verschillende opties:

Het dragen van Uw Texture Natural Hair

Deze is een gegeven. Rock uw natuurlijke haar patroon. Het beste ding over het gaan natuurlijk is het feit dat u uw eigen uniek patroon. U kunt de producten gebruiken om uw krulpatroon te verbeteren en gewoon wassen en ga voor een geweldige uitstraling die alleen jij kunt maken. Curly extensies in een van nature krullend textuur zijn erg populair deze dagen te wijten aan dames proberen om de krullen hebben we opnieuw te maken.

load...

Twist Outs / Braid Outs

Dit is een methode waar u uw styling product naar keuze te gebruiken en draaien of vlechten het haar allemaal voorbij. Wanneer het haar droog is, je ontrafelen en hebben een golvende of krullend patroon. Je natuurlijke patroon wordt tijdelijk gemanipuleerd (niet-chemisch) en biedt een ander patroon dan je eigen. Door dit te doen deze stijl, betekent dat niet dat je tevreden bent met uw natuurlijke textuur te zijn, het is gewoon iets anders. Ik hou van het doen van deze want het geeft me een grotere uitstraling en het duurt langer dan mijn wassen en gos.

Afro

U kunt een afro met natuurlijk haar te doen. Als u het uitzoeken van uw natuurlijke krullend, coily of kroeshaar, zal het een afro maken en u kunt look van je moeder na te bootsen in de jaren '70. Dit is iets leuk om te doen en me vertrouwen, zijn alle ogen gericht op u!

Recht

Ja! U kunt natuurlijk haar recht en nog steeds natuurlijk. Het is tijdelijk en niet chemisch veranderen. Dit biedt het complete tegenovergestelde stijl dan uw natuurlijke textuur. Ik hou altijd de shocker van iemand het zien van mijn haar steil voor de eerste keer. Straightening uw eigen haar biedt de rechte look die u kunt missen uit hun ontspannen dagen, maar ziet er nog gezonder. Het beste van alles, als je het wassen, gaat het terug naar uw natuurlijke textuur!

Kleur

We hebben de mogelijkheid van het gebruik van alle soorten van kleur. Het gebruik van kleur is veiliger op natuurlijk haar dan op ontspannen haar. Waarom? Omdat het niet wordt dubbel verwerkt. De blonde Ik heb in mijn haar nu-als ik relaxed, mijn haar waarschijnlijk zou afbreken. Dit is een van de dingen die ik graag over het feit dat natuurlijk. Ik kan mijn creatieve stijl met kleur te laten zien en hebben nog steeds gezond haar.

Mijn familie zegt altijd: “Je ziet er anders elke keer als we u zien.” Het is hetzelfde haar, gewoon anders styling methoden. We hebben de veelzijdigheid die dames met chemische relaxers niet hebben. Dus waarom moet ik vind het heerlijk om natuurlijk? Omdat ik een andere stijl kan rocken elke dag van de week en er helemaal anders uitzien.

load...

Als u op zoek bent naar iets nieuws en wilt u uw blik een beetje te veranderen, kijk op de forums op deze site en kijk op onze YouTube-kanaal voor stijl inspiratie.

load...