Opvallend in krullen: weersta de verleiding om recht te trekken | NL.Inspinre.com
De mode

Opvallend in krullen: weersta de verleiding om recht te trekken

Opvallend in krullen: weersta de verleiding om recht te trekken

We weten allemaal dat ik hou van krullen. Ze kunnen grootste ergernis van de wereld, maar ook de grootste vreugde van het leven te zijn. Het wordt nooit oud toen iemand willekeurig stopt u om te vragen: “Is dat natuurlijk?” En jij bescheiden knik en glimlach een gekke kleine grijns als je wegloopt.

Dus waarom zijn er zo velen van jullie dames nog rechttrekken je haar?

Ik begrijp dat steil haar heeft de reputatie van in controle en in elkaar gezet. En als je je haar gooien, valt automatisch terug op zijn plaats. Maar is het echt de moeite waard wat er nodig is om het te krijgen? Wilt u kostbare uren van je leven geduldig spannen en rechttrekken per sectie van het haar? Ik wed dat als je elkaar opgeteld hoeveel uur per week besteedt u het strekken je haar, en erachter te komen hoeveel het is jaarlijks, je geschokt zou zijn.

load...

Voor degenen onder u die er zijn, die alleen het haar of twee keer per week rechtzetten, mijn excuses. Je hebt een goede balans tussen u en uw haar gemaakt. Maar ik moet u zeggen, die een of twee dagen zal werpen van de krul patroon voor de gekrulde dagen. Als u het strijkijzer cold turkey stoppen, zou je gladder, minder gek krullen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het relatief eenvoudig om te kiezen uit een krullend meisje vermomd als een Lijntje. De manier waarop ze dragen zelf is totaal anders dan hoe ze het bezit van een hoofd van krullen. De sensatie van de vrije, stuiteren krullen is zo anders dan steil haar dat ligt tegen je hoofd.

Ik heb alleen rechtte mijn haar een keer in mijn leven. (In mijn verdediging, werd ik gedwongen door goedbedoelende vrienden.) De dag dat ik het deed, merkte ik hoe ik mijn hoofd niet zou schudden of zelfs draai mijn hoofd als ik het kon helpen. Ik was zelfbewust met mijn hoofd nog uit angst dat de krul zou terugkeren! Onnodig te zeggen, ik had een beetje een pijnlijke nek de volgende dag, en mijn hoofd was dankbaar voor de krul om terug te komen.

Het maakt niet uit hoeveel ik het bevorderen van de idee van omarmen krullen, ik weet dat er zal altijd een groot deel van je zijn die nog steeds je haar zal rechtzetten zijn. U bent de rebellen die willen glad en plat haar elke dag. (U weet wie je bent; -)) Ontspannend en stijltangen zijn zo schadelijk voor je erg kwetsbaar sloten! Hair is vrij taai en sterk op zichzelf, maar de follikels bros telkens als u het bakken.

Dus dit is mijn advies aan u kledingkast op curlies - tips die ik hoop zal een beetje van die glans en kracht te herstellen terug in je haar.

Zoals ik al eerder zei, probeer het niet om het recht elke dag. Geef die lokken een rust tussen bak dagen. Die rust geeft je haar een beetje tijd om olie en een beetje sterker voor de volgende warmte sessie.

Gebruik een diepe conditioner minstens een keer per week. Een dikke, rijke basis van room conditioner moet worden overgelaten voor ongeveer een half uur, gewikkeld in een warme handdoek of een warmte-cap.

Bij het rechttrekken van je haar, probeer dan een stijltang met keramische platen te gebruiken. Hoewel keramische ijzers zijn duurder, ze zijn minder schadelijk dan metalen platen.

load...

Do not ever die natte-to-droge stijltangen te gebruiken! Het maakt me huiveren om nog na te denken over.

U weet allemaal dat gevoel dat je krijgt bij het nemen van een borstel aan op nat haar - haren trekken en happen! Het is als het horen van Styrofoam wordt gesneden of spijkers rennen een schoolbord. Denk maar aan de schade als gevolg van het overtollige te trekken!

Ga niet retro op mij en strek je haar met een echte ijzer. Ik heb mijn zus een ijzeren haar lange, mooie krullen, nooit acht te slaan op mijn middelen om te stoppen.

Als je echt wilt steil haar - elke dag - sloot de high-chemische relaxers en doe een beetje onderzoek op de Japanse, of thermische reconditionering. Dit proces maakt gebruik van chemicaliën om het haar recht te houden, maar ook de voorwaarden en versterkt het haar met eiwitten om een ​​deel van de schade te compenseren. Maar zorg ervoor dat je je haar steil, want zodra je dat doet TR, wordt de krul voorgoed verdwenen - ten minste tot de nieuwe groei komt binnen en dat is een ander verhaal..

Dus als je vasthoudend bent op de steil haar, op veilig spelen. Houd die krullen gezond!

load...