Scrunch en pomp voor massieve klonten | NL.Inspinre.com
De mode

Scrunch en pomp voor massieve klonten

Scrunch en pomp voor massieve klonten

Als je ooit hebt geprobeerd scrunching uw geleerde golven, terwijl ze nat zijn, mag u teleurgesteld zijn kijken ze gewoon flop terug op je schouders.

Bovendien, als je niet de gel in uw haar volledig te verspreiden, ziet u twee verschillende haartexturen wanneer het haar droogt: een fatsoenlijk scrunched, de andere droge en enigszins pluizig.

Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat al uw haren scrunches samen in prachtige groepjes en gedefinieerde krullen? Probeer ze te pompen terwijl je kneed!

Wat het is

We hebben eerst gehoord over de scrunch 'n pomp methode van één van onze CurlTalk gebruikers, CSteen85. Haar eerste bericht was aanleiding tot vier pagina's van de antwoorden, dus we wisten dat ze moest iets op het spoor! CSteen85 uitgelegd hoe toen zij gepompt, met een specifiek regime, ze was altijd erg blij hoe gedefinieerd haar krullen keek en hoe elk van haar haar werd gegeleerd:

load...

“Toen ik mijn hand weg te nemen, ben ik vertrokken met een heel zacht uitziende klomp! Ik deed dit helemaal over mijn hoofd om de gel toe te passen en verspreid en kreeg prachtige klonten!”

Volgens onze CurlTalk gebruikers die hebben deelgenomen aan de forumdiscussie, de scrunch 'n pomp methode voorkomt frizzies. Het helpt ook om uw haar uitgekamd omdat het niet zal worden te vermengen de hele dag.

Hoe te Scrunch 'n Pump

De scrunch 'n pomp shampoo doet en conditie van het haar volgens de gebruikelijke methode (co-wassen, niet-poo, shampoo en conditie, etc.). Dan, de vacht van uw handen met uw favoriete haargel en kneed je haar door de handvol. U wilt uw haar in medium secties doen om zeker te zijn van de gel wordt opgenomen. Pomp elk handvol acht keer. Waarom acht? We weten het niet, maar het is wat onze scrunch 'n pomp uitvinder aanrader!

Andere CurlTalk gebruiker Jillipoo beveelt houden elkaar handvol enkele seconden ingedrukt. Ze zegt dat het echt helpt om je krullen te definiëren. “Het is net als de krullen moeten worden 'gestart' of iets,” voegde ze eraan toe.

Wat je moet weten

De tijd die het duurt om te doen de scrunch 'n pomp is afhankelijk van een paar dingen. De lengte van je haar zal bepalen hoeveel secties u wilt uw haar te verdelen in. Bovendien, hoe kleiner de afdelingen, hoe langer het zal duren. Deze methode werkt het beste met curlies die niet super lang haar hebben sinds halflang haar laat je de hele sectie van top tot wortel te grijpen in een palmful.

load...