Slaap niet op deze 5 oudjes. Het zijn nog steeds goodies | NL.Inspinre.com
De mode

Slaap niet op deze 5 oudjes. Het zijn nog steeds goodies

Slaap niet op deze 5 oudjes. Het zijn nog steeds goodies

Sommigen kunnen niet hebben gehad die problemen of problemen, vooral als ze natuurlijk zijn geweest hun hele leven, maar voor de nieuwe natuurlijke ongeveer een decennium geleden was het niet een vriendelijke plek, dus als je iets deed dat werkte je extatische en opgelucht waren te vinden. Ja, dit ging gebeuren! Er waren enkele lijnen die wonderen zou kunnen doen met mijn lokken en ik dank hen voor en eerlijk velen zijn nog steeds vandaag de dag bestaan. Dit is een shout-out aan hen. De pioniers van de natuurlijke haar beweging die mijn rug gehad en nu heb ik echt wil van hen te hebben.

Fruit Of The Earth

Aloe heeft een vriend om curlies al tientallen jaren en voor goede reden. Sinds opgericht in 1980 Fruit of the Earth gerealiseerd aloe was meer dan alleen een behandeling voor brandwonden, zodat ze creëerde producten die waren gebaseerd op de gunstige helende eigenschappen van aloë vera. Aloë vera sap en gel is een nietje DIY ingrediënt en vele naturals en curlies slaagden er niet zonder. Deze lijn heeft een favoriet al jaren.

load...

Nature's Gate

Nature's Gate werd geïnspireerd door de eco-bewuste consument en beïnvloed door Moeder Natuur. Het werd opgericht in 1972 met het idee om een ​​shampoo met alleen de meest verse en schoonste ingrediënten met regenwater als het primaire ingrediënt te maken. Het is geen geheim dat veel naturals en curlies de neiging om aangetrokken tot natuurlijke ingrediënten en hun lokken beter af zonder een aantal van de oppervlakte-actieve stoffen en chemicaliën die vaak worden aangetroffen in de reguliere commerciële merken.

Desert Essence

Desert Essence is opgericht in 1978 met een eenvoudig concept: “beauty is natuurlijk, en de natuur is prachtig.” Hun haarverzorging lijn is voor alle haartypes textures en ze gebruiken natuurlijke ingrediënten om al het goede elk haartype nodig zou kunnen hebben te benutten. Deze lijn is perfect voor de gezondheidsbewuste consumenten die houden van ingrediënten zoals aloë vera, jojoba-olie en tea tree olie, die heel natuurlijk omvat curlies en coilies.

Aubrey Organics

Opgericht in 1967, de missie van AO is een erfenis van kwaliteit en zuiverheid voort te zetten terwijl het verbinden van mensen met de natuur. Ik werd voor het eerst geïntroduceerd om deze lijn door CurlyNikki en ik ben een grote fan van de Honeysuckle Rose Conditioner. Zij mengen hun producten met de hand in kleine hoeveelheden 50 liter of minder meer kwaliteitscontrole. Ze zijn geliefd bij curlies en natuurtalenten vanwege hun natuurlijke en biologische ingrediënten uit hun shampoos om conditioners om styling aids. AO is nog steeds geliefd om hun gebruik van botanische oliën en plantaardige boters die helpen om het haar te voeden.

Giovanni

Deze lijn werd opgericht in 1979 en is nog steeds een familiebedrijf toegewijd aan het creëren pure formuleringen voor haar en lichaam. Hun Eco Chic Hair Care collectie is een favoriet onder Naturals en curlies en heeft al een lange tijd. Ze hebben shampoos, conditioners, behandelingen en styling tools, en de 50:50 Balanced Shampoo is een leider is verbazingwekkend shampoos die hydrateren en te verduidelijken op hetzelfde moment.

load...

Wat is je favoriete lijn die is al een lange tijd?

load...