Top 5 dingen die je moet weten over voortijdig grijs haar | NL.Inspinre.com
De mode

Top 5 dingen die je moet weten over voortijdig grijs haar

Top 5 dingen die je moet weten over voortijdig grijs haar

Je bent niet alleen, krullend.

Ongeacht krulpatroon of textuur types, kunnen vroegtijdig grijs gebeuren met ieder van ons in het knipperen van een oog. Sommige vrouwen zijn kiemen grijs haar, omdat ze in hun tienerjaren waren, terwijl anderen zijn gewoon nu zien platina strepen in hun mid-jaren '20, de late jaren '30 en vroege jaren '40. Als u last heeft van dit soort pigment verlies, dan kunt u kennis te nemen van de volgende lijst hieronder, zodat u kunt er 100% uitgerust met tools voor het beheren (en omarmen) die delicate zilveren ringetjes, golven, en spoelen.

Istock / Manuel-FO

Top 5 dingen die je moet weten over Prematuur Gray Hair

  Dit fenomeen geeft aan dat je haar strengen verliezen pigment. Schrik niet; dit gebeurt voor velen van ons als gevolg van DNA. Als u last medische of gezondheidsgerelateerde problemen in samenhang met de verschijning van vroegtijdige grijzen, moet u overleggen met een arts. Een onderliggend probleem kan de boosdoener zijn.

  Waarom voortijdige grijze haren gebeurt. Voortijdig grijze haren is niet noodzakelijkerwijs veroorzaakt door veronderstelde factoren, zoals stress of een intense job zoals president van de Verenigde Staten. Het is echt een kwestie van genetische factoren. U kunt helpen afwenden vroegtijdig grijs haar door het handhaven van een gezonde voeding, het afzien van het roken van sigaretten, en een bezoek aan uw arts voor regelmatige controles aka zorg voor jezelf!

  load...

  Wat kan er aan gedaan worden... Nou ja, helaas niet veel. Ik zal zo vet zijn en zeggen dat de voortijdige vergrijzing niet kan worden teruggedraaid (tenzij je een vitamine B12-tekort, schildklierproblemen, enz.). Met dit in het achterhoofd, is het belangrijk dat u doorgaat met het nemen van weloverwogen stappen om uw krullend haar gezondheid te behouden met producten die ontworpen zijn om haar gehydrateerd en vrij van breuk te houden. Ik adviseer diepe behandelingen zoals Eprouvage Reparative Behandeling Masque en het beperken van het gebruik van warmte styling tools.

  Denk aan beschermende stijlen zoals weefsels, vlechten, faux locs en pruiken, die allemaal zijn grote manieren om uw kapsels leuk te houden tijdens het schommelen vroegtijdig grijs haar. Wat nog beter is dat deze stijlen helpt je krullen verblijven gratis en vrij van breuk! Ik raad deze stap voor diegenen onder ons die net beginnen om grijs te zien en zijn er nog niet uit als je wilt om ze te bedekken met haarverf of draag ze met trots. Houd in gedachten dat het goed is om jezelf de tijd om een ​​beslissing te nemen over hoe u uw grijstinten dragen te maken. Er is geen goede of foute manier om uw kleur te dragen; het is jouw wereld, krul vriend! Doe je :)

  Geniet van de grijze! Heb je gehoord van Grombre, toch? Het is een haarkleur trend die een paar seizoenen geleden door de krullend en steil haar gemeenschappen zowel geveegd, en het is geen tekenen van te stoppen. Hoewel we een zekere grijsharige dragon mama te danken aan een rol in deze trend kan hebben, zou ik willen zeggen dat alle vrouwen, die hun grijze hebben omarmd en weergegeven ze met trots kan helpen u #graygoals.

#GrayGoals

De prachtige beelden hieronder werden opgehaald uit @Grombre, uw #inspo voor gaat helemaal grijs!

Bonus voor de GRAYS!

Ik heb te horen gekregen door veel vrouwen die sterven grijs haar regelrechte nachtmerrie kan zijn, op zijn zachtst gezegd. Daarom adviseer ik overleg met een professionele haar colorist om u te helpen of te dekken die grijzen voor de gewenste kleur of om uw krullen te verlichten in het proces van vergrijzing door de bliksem je haar voor een natuurlijke, u uniek te kijken.

Je weet dat ik ben niet van plan om u te verlaten zonder een video om u te helpen dit te navigeren. En aangezien ik ben niet een haar colorist, ik denk dat het belangrijk is voor u om te horen van een professional die u enig inzicht kan geven!

load...

Premature grijs haar middelen voor u:

Veroudering Haar Tekenen en hoe u kunt ze te behandelen | HuffPo

Kunt u voorkomen en Reverse Gray Hair? | NaturallyCurly

Grombre | Instagram

How To Grijs Haarkleur | WikiHow

Zo. Hoe ga je die grijzen schommelen? Vertel me in de reacties hieronder! Ook voel je vrij om je favoriete haar coloristen, stylisten en #graygoals beïnvloeders te delen met uw collega curlies!

Zoals altijd, blijf krullend!

load...