Top 5 tips voor diep conditionerend fijn, golvend haar | NL.Inspinre.com
De mode

Top 5 tips voor diep conditionerend fijn, golvend haar

Top 5 tips voor diep conditionerend fijn, golvend haar

Er is niet een magische oplossing voor elk hoofd van haar, dus soms moeten we een paar extra stappen te nemen om die perfecte diepe conditioner werk te vinden voor ons. Het draait allemaal om het slaan van de juiste hoeveelheid vocht voor uw unieke krullen en uw levensstijl. Volg deze 5 tips om te helpen bij het vinden van de perfecte balans tussen vocht voor uw golven.

Tip 1: Regelmatige conditioner kan een diepe conditioner voor golven.

Als u op zoek bent naar een diepe conditioner voor uw mooie golven, kijk niet langs een product dat zou eigenlijk niet worden geadverteerd als een diepe conditioner. In uw geval, mag u niet nodig om zo veel vocht als de andere krul patronen te behouden en daarom, deze zullen net zo goed werken.

Ik hou van het gebruik van traditionele conditioners diep conditie, want er zijn meer mogelijkheden en kunnen ze gemakkelijker uit te spoelen zijn geheel zonder zich zorgen te maken over iets met een gewicht van je haar naar beneden voor de styling. Een van mijn nieuwe favoriete conditioners te gebruiken is SheaMoisture Sacha Inchi Olie Omega 3-6-9 Rescue + Repair Conditioner. Ik laat het in ongeveer 5-10 minuten, terwijl in de douche. Het laat mijn golven licht en bouncy, terwijl het nog steeds goed gehydrateerd.

load...

Tip 2: Focus op de uiteinden.

Wanneer u het zetten van uw diepe conditioner in de uiteinden van je haar behoefte aan een beetje meer liefde dan je hoofdhuid. Als u te veel product laag in de buurt van je hoofdhuid, kan de buitensporige opbouw je problemen geven spoelen het uit, zodat u met levenloze en vezelig golven.

De beste manier om dit aan te pakken is door het toepassen van een ton van de conditioner op je eindigt, dan zachtjes het runnen van uw vingers over uw halo. Om te voorkomen dat conditioner rechtstreeks op mijn hoofd, ik wil mijn hoofd ondersteboven flip en kneed het diepe conditioner omhoog.

Om te voorkomen dat conditioner rechtstreeks op mijn hoofd, ik wil mijn hoofd ondersteboven flip en kneed het diepe conditioner omhoog.

Tip 3: Gebruik een grove kam.

Een grove kam kan je beste vriend, terwijl diep conditionering en is ook een geweldige tijd voor ontwarren. Dit zorgt ervoor dat uw product wordt gelijkmatig verdeeld, wat handig is als je-golvend haarstructuur omdat je niet zorgen te maken over het maken van een vette plek van haar.

Tip 4: Deep staat alleen als dat nodig is.

Hoewel het verleidelijk om diepe staat elke keer dat je douche, kan deze geheel te veel vocht voor fijn golvend haar. Ik vind dat van plan om diep voorwaarde eenmaal per twee weken is een vrij goede tijdschema voor mijn haar het grootste deel van de tijd, maar af en toe mijn haar moet diep worden geconditioneerd een keer per week. Soms kan ik zelfs een hele maand te gaan. Afhankelijk van of je haar warmte wordt beschadigd of chemisch behandeld of gekleurd kunt u een ander schema nodig.

Door het toevoegen van te veel vocht in je haar je kan veroorzaken je haar om meer geneigd zijn te rekken of overmatige elasticiteit, wat niet goed is voor je golven.

Tip 5: Niet overslaan eiwit behandelingen.

Het kan gemakkelijk om gewoon uitsluitend richten op vocht voor je haar, maar het is even belangrijk dat u de juiste balans tussen vocht en kracht te vinden om de beste haar te hebben. U kunt dit bereiken door het toevoegen van in een eiwit-zware conditioner om uw diepe conditioner rotatie.

Ik hou van Jamaican Black Castor Olie Protein Conditioner, maar je kunt ook proberen je hand op een doe-het-behandeling.

load...

Hoe vaak heb je diep conditie van uw golvend haar?

Deze tips werken het best voor Type 2, golvend haar. Als u niet zeker weet wat uw krulpatroon is, check out deze korte handleiding voor het vinden van uw krulpatroon. 

Als je op jacht naar een heilige graal conditioner voor golvend haar, hier zijn Diane Mary's expert picks. 

In een haar sleur? Volg ons op Instagram voor inspiratie.

Als wat u ziet? Voor meer artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

load...