Top 8 tempel- en nekbehandelingen voor het verdunnen van randen | NL.Inspinre.com
De mode

Top 8 tempel- en nekbehandelingen voor het verdunnen van randen

Top 8 tempel- en nekbehandelingen voor het verdunnen van randen

Eden BodyWorks Peppermint Temple Balm

Deze tempel balsem zal je haar te voorzien van vocht en te houden, terwijl het maken van uw randen sterker. Pepermunt olie wordt geformuleerd in deze balsem op de hoofdhuid te stimuleren. Als u een behandeling die je haar zal beschermen en helpen glad uw randen wilt, is dit een goede keuze.

SheaMoisture Jamaican Black Castor Olie Strength, Grow & Restore Edge Treatment

De organische shea boter is opgenomen om vocht van het haar te behouden en Jamaicaanse zwarte Castor olie wordt opgenomen om het haar te herstellen. Dit product heeft een geleiachtige consistentie, die zich van gebruikelijke edge behandelingen. Geen schilferen of korst hier.

load...

Organic Root Stimulator Bemesting Temple Balm

Kruidenextracten zijn opgenomen om dunner wordend haar te herstellen. Masseer zachtjes het product op de dunner gebieden. Dit product is een goede keuze die gemakkelijk kunnen worden geopend in uw lokale aanbod en drogisterijen.

Dr. Miracle Temple en Nape Growth Balm

Dr. Miracle's Temple en Nape Growth Balm zal helpen stimuleren de bloedsomloop, die helpt bij de haargroei. Dit product kan worden toegepast op de tempels en nek. Dit is ook een product dat is gemakkelijk toegankelijk en betaalbaar, dus dit is perfect voor ons budget vriendelijke curlies.

Nubian Heritage Hennep & Tamanu Grow & Versterken Edge Taming Taffy

Dit product kan worden gebruikt voor de versterking en gladde randen. Bamboe en knoflook extract is opgenomen in deze rand temmer om het haar sterker te maken. Toepassen randen glad en zacht. Met behulp van uw vingers zou waarschijnlijk de beste keuze, maar als u graag een borstel te gebruiken, zorg ervoor dat de haren zijn zacht.

Carol's Daughter Lisa's Hair Elixir herstellen Hair Oil

Dit haar olie bevat basilicumolie en pepermunt olie, die het verkeer in deze scalp verhoogt. Wanneer de circulatie van uw hoofdhuid wordt verhoogd, kan het haar groei te bevorderen. Breng deze olie aan de tempels en randen die dunner.

load...

SheaMoisture Yucca en Baobab Anti-Breakage Versterking Masque

Yucca helpt bij dikker haar met haargroei. Een anti-breuk masker is een product om te investeren in bij het verbouwen van gezond en vol randen. Deep conditie van het haar en royaal toe te passen de toestand op de randen per week. Vergeet niet om zacht, terwijl het toepassen van de behandeling aan uw randen.  

Sunny Isle Jamaican Black Castor Olie

Op zoek naar een eenvoudige behandeling? Gebruik Jamaicaanse zwarte castor olie dagelijks op dunner randen. Jamaicaanse zwarte castor olie zal je haar te versterken. Als u een krullend die op zoek is naar een eenvoudige oplossing en willen een optie die niet bevat veel ingrediënten te gebruiken, zal dit een goede optie. We proberen uit de Castor Oil Challenge hier in het kantoor en hebben echt genoten van het zien van alle je je vooruitgang te delen, moet u de hashtag #heycurliecastoroilchallenge en tag gebruiken @NaturallyCurly zodat we uw resultaten te zien. 

Wat is uw favoriete tempel en nek behandelingen? Wat is uw favoriete behandelingen te helpen herstellen en onderhouden van gezonde randen?

load...