Tweedaags haar voor wavies | NL.Inspinre.com
De mode

Tweedaags haar voor wavies

Tweedaags haar voor wavies

Het grootste deel van het advies gegeven voor de tweede dag haar lijkt gericht op coilies en soms curlies. Veel wavies, in feite, vinden dat ze hun haar te wassen op een regelmatige basis, vaak dagelijks, die elimineert profiteert van de tweede dag van haar. Echter, is het mogelijk om grote tweede dag haar dat u kunt profiteren van de hele dag voor nodig om je haar weer shampoo in de avond. Ja, zelfs als je golvend haar.

Tweede-Day Haar voor Wavies

We hebben eerst gehoord over geweldige tweede dag haar van een aantal van onze CurlTalk posters die zeiden dat ze liever slapen dan omgaan met hun haren in de ochtend. Ook al is er een poster in het bijzonder was niet zo dol op haar tweede dag haar, ze was vastbesloten om het beste van te maken in ruil voor een beetje extra shut-eye.

“Ik heb zo'n afschuwelijk geluk met 2e dag haar. Maar, heb ik er mee op, want ik zou gewoon liever slapen,”zegt CurlTalk user‘Goobernut.’

load...

Dus wat is haar geheim om het verkrijgen van de tweede dag van haar dat ze geniet? Geloof het of niet, het begon met een kapsel. Ervoor zorgen dat u een goede krullend knippen, en niet een snit die het beste werkt voor steil haar, maar kan de verbetering van de algehele uitstraling van uw golven. Als je je haar golvend dragen op een regelmatige basis in plaats van recht, vertel uw kapper. Hij of zij moet zich bewust zijn dat uw dagelijkse kapsel is niet recht - en de snede moet weerspiegelen dat.

Na het krijgen van een krullende knippen, Goobernut gaan richten op de producten die echt goed zou werken met haar haren. Om haar droog haar, voegt ze eraan toe Curl Junkie's Coffee Coco Curl Crème Lite evenals Curl Junkie's Pattern Pusha.

Verzadiging is de sleutel

Ervoor zorgen dat u een goede krullend knippen, en niet een snit die het beste werkt voor steil haar, maar kan de verbetering van de algehele uitstraling van uw golven.

CurlTalk gebruiker, “pedaheh,” vertelt ons dat spritzing droog haar met een product is wat helpt haar ook.

Zoals we allemaal weten, wavies vrij veel hebben om hun haar te verzadigen met het oog op grote krullen van kneden en pompen te krijgen. Als je gaat om dat te doen, kan je net zo goed gewoon hop in de douche en beginnen met een frisse shampoo en conditioning!

Pedaheh vertelt ons: “Als ik te spuiten met water, ik vernielen al de eerste dag werk dat ging in het maken van klompen.”

In plaats van te springen terug in de douche en opnieuw beginnen, proberen te zoeken naar lichtgewicht verspuitbare producten. Met behulp van deze in plaats van water om je krullen verzadigen bespaart u de tijd en bieden dezelfde verzadiging golven moeten reactief.

Wavies, hoe doe je je tweede dag haar te krijgen?

load...