Vlechtspray bestaat nog steeds? | NL.Inspinre.com
De mode

Vlechtspray bestaat nog steeds?

Vlechtspray bestaat nog steeds?

Voorafgaand aan de ontdekking van de spray flessen, haar spritzes en DIY haar brouwsels, haar vet en vlecht glans sprays waren de norm voor vrijwel elke Black vrouw. Als krullend puddingen en haargel zijn de sleutel tot een succesvolle twist-out, dus we waren vlecht glans sprays om langdurige vlechten, maïs rijen en pruiken. 

Hoewel de natuurlijke haarverzorging gemeenschap zit in de lift, zijn veel natuurlijke blonde dames nog steeds terug te gaan naar de kapsels die ze gebruiken om te doen toen ze werden versoepeld. Populaire kapsels zoals crotchet vlechten, Senegalese twists, Marley vlechten en weeft vereisen allemaal nog steeds groot producten voor hun goed onderhoud.

Hebben mensen vlecht nevel nog gebruiken?

Met DIYs in overvloed, is het gemakkelijk om te denken dat producten zoals vlecht glans sprays zijn niet meer relevant is en dat niemand echt gebruikt ze niet meer. Maar de realiteit is dat veel mensen nog steeds doen, waaronder naturals die niet kunnen worden lastig gevallen met het mengen van hun eigen haar spritzes. Dit is waarom je nog steeds deze producten bij uw plaatselijke schoonheidszaak te vinden.

load...

Wat is het?

In het geval dat je je afvraagt ​​wat een vlecht spray is en hoe het te gebruiken, laat me je een korte samenvatting. Zoals de naam suggereert, wordt het gewoonlijk gebruikt op een gevlochten kapsel, hoewel het ook kan worden gebruikt op losse haarextensies (beschermende stijlen) zoals pruiken. Vlecht glans sprays komen meestal in grote spuitbus of plastic flessen met sproeimondstukken, allemaal afhankelijk van de fabrikant en de ingrediënten.

Naast de extra glans die het biedt, een vlechten glans nevel wordt ook gebruikt voor:

Verzachten en conditie van je haar terwijl het in vlechten

Smeer je synthetisch haar wrijving en knopen die gebruikelijk is bij droog haar te verminderen

Verleng de lengte van de tijd die je draagt ​​uw vlechten voor

Verzacht jeuk en droogte

Voeg een zijdeachtige glans aan het haar

Verzacht vlecht beklemming en pijn

Verminder breuk die normaal optreedt tijdens gebruik van uw vlechten

Voeg wat geur aan uw vlechten, vooral als je synthetisch haar te dragen.

Braid glans sprays zijn ideaal voor elk haartype, maar die met Type 4 haar, gekleurd haar en alle andere haartype die gemakkelijk droogt zullen profiteren van de meeste met glans sprays, omdat ze dienen als een extra beschermlaag voor je haar, terwijl in vlechten.

Een woord van voorzichtigheid bij het gebruik van glans sprays:

U wilt ervoor zorgen dat u het product niet te dicht doen spuiten in je haar, vooral als het product olie is gebaseerd. Dit komt omdat het sproeien van het product rechtstreeks op je haar zal je haar om te vettig zijn en het zou voelen gebukt.

Heeft u nog steeds gebruik maken van een vlecht glans spuiten? Wat zijn sommige van uw favoriete producten voor uw vlechten?

load...