Waar ik van hou (en haat) over mijn natuurlijk krullende haar | NL.Inspinre.com
De mode

Waar ik van hou (en haat) over mijn natuurlijk krullende haar

Waar ik van hou (en haat) over mijn natuurlijk krullende haar

Mijn krullen zijn zo'n groot deel van mijn identiteit, en in wezen, mijn huidige carrière. De problemen die ik tegenkwam de loop der jaren hebben mij geleid tot het natuurlijke haar reis te beginnen en in dat proces, viel ik weer verliefd op het internet, social media en blogging. Er zijn vele redenen waarom ik hou van, en kan ook een hekel aan, mijn krullen! Ik heb het gevoel dat anderen zullen ook betrekking hebben op mijn verhaal.

Ik ben opgegroeid haten mijn haar als het zag er niet uit zoals de meeste van de meisjes om me heen op school en in mijn familie. Media niet krullen af ​​te schilderen als mooi en ik droomde van de dag dat ik in staat om ze recht te maken zou zijn. Het was niet totdat ik mijn krullen zoveel misbruik had gemaakt (om het point of no return), dat ik begon te yern voor hen om terug te komen. Nu neem ik ten volle te profiteren en hou van mijn natuurlijke haar ten koste van alles! Met dat gezegd zijnde, hier zijn enkele van mijn pro's en contra's van het hebben van natuurlijk haar; Ik ben zeker dat je betrekking hebben ze allemaal.

load...

1. Het is een gesprek starter

Dit is iets dat ik graag over mijn haar! Het onderscheidt zich en is altijd aangevuld door vreemden die je een echte boost zelfvertrouwen geeft. Na krullen maakt je ook opmerken en willen gesprekken met andere krullende blonde vrouwen in de kamer te beginnen - Ik heb zo veel vrienden op deze manier gemaakt. Ik vind ook dat ik bepaalde kansen kan krijgen allemaal te wijten aan het uiterlijk van mijn haar, #winning

2. Het is empowerment

Het hebben van natuurlijk haar is zeer empowerment als je je natuurlijke zelf en natuurlijke schoonheid hebben aanvaard. Als vrouwen van kleur, we voelen zich vaak als buitenstaanders als het gaat om wat er in de media. Hier in het Verenigd Koninkrijk, hebben we nauwelijks zwarte vrouwelijke hoofdrollen in televisie of film en degene die we doen zijn niet natuurlijk. Omdat het comfortabel om dit te doen in een wereld waar het is niet helemaal de norm is enorm empowerment en het internet heeft bijgedragen aan ons allen verheffen als vrouwen!

3. Het is veelzijdig

Het is zo veelzijdig: u kunt het bevochtigen, verspreiden het, uitrekken, leiden tot verschillende krul patronen (zonder warmte) en tal van kapsels die een persoon met fijn steil haar niet kon doen. Ik hou van dat ik kan overstappen naar een andere look, het betekent ook bae kan niet beslissen dat hij wil andere mensen te zien, ik bedoel ik andere mensen ben.

4. Het kan hoge onderhoudskosten worden

Samen met de veelzijdigheid van natuurlijk krullend haar komt ook de ergernis van onderhoud. Het veranderen van je look is leuk, maar het is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt; als naturals, kunnen we uren, soms een hele nacht, op een stijl.

5. Vakantie kan verpesten

Pool, kan oceaan, zand, hitte problemen voor degenen onder ons met krullend haar veroorzaken. We kunnen niet gewoon stap op een vakantie zoals iedereen zonder prepping onze haren voor een van deze kwesties doet. Vocht kan kroezen en leiden tot uitdroging van natuurlijk haar dus het is belangrijk dat wij extra zorg voor en na de zon (die een soort verslaat het punt van het zijn op vakantie en met een pauze!).

load...

6. Het is kostbaar

Zwarte vrouwen (en naturals in het bijzonder) brengen de meest hoeveelheid geld op haar! Uw typische natuurlijke product kan van alles zijn kosten tot 20 €! We maken gebruik van meer dan 3 verschillende soorten producten, zodat je kunt alleen maar voorstellen hoe veel dat je zakken kan weglopen!

Mijn product must-haves

  • SheaMoisture Jamaican Black Castor Olie Leave-In is mijn go-to leave-in conditioner omdat het altijd zachtheid en vocht, waardoor ik mijn haar te stylen of hebben een gedefinieerde wassen en gaan.
  • ECO Styler Gel is mijn favoriet voor updo's en broodjes stijl zonder de droogte en schilfering.
  • Mielle Organics Babassu Oil & Mint Deep Conditioner is perfect voor het verzegelen in vocht, terwijl je haar en een goede behandeling voor de hoofdhuid repareren.

Leren om je haar te houden is een proces en, zoals de meeste dingen in het leven, zal niet zomaar gebeuren 's nachts.

Ik vertel mijn volgelingen die zijn overgang dat het belangrijk is om jezelf te omringen met anderen die natuurlijk haar met positieve vooruitzichten naar toe hebben. Als je in de buurt familie of vrienden die te maken negatieve opmerkingen over je haar, zal het niet helpen het proces. Ik heb gemerkt dat degenen die gebruikt worden om slechte dingen over mijn haar zeggen nu willen volgen in mijn voetsporen als ik loop met vertrouwen tegemoet.

Ik hoop dat dit helpt om degenen die hun natuurlijke haar haat en geeft je de inspiratie om door te zetten met de reis!

load...