Waarom ik s nachts mijn krullen niet wil wassen | NL.Inspinre.com
De mode

Waarom ik s nachts mijn krullen niet wil wassen

Waarom ik s nachts mijn krullen niet wil wassen

Het geeft me een hoofdpijn.

Nee, letterlijk - liggen met vochtig haar niet goed tarief voor een Spoonie zoals ikzelf. Een vrijwillig stormloop van bloed naar mijn hoofd? Nee, dank u.

Het wordt gematteerd.

Sinds ik mijn krullen in een DevaCut vorm te houden, ze zijn te kort om goed ananas. Bovendien, ik ben te lui om mijn haar te draaien, dus vers gewassen en geconditioneerd haar meestal eindigt gematteerd de volgende ochtend.

Ik geef de voorkeur schommelen een wassen en gaan.

Grote natuurlijke haren die zwelt de hele drukke dag, leef ik voor. Aangezien ik omarmen met kroezen over-super gedefinieerde krullen, het werkt gewoon beter voor mij om mee te wassen of shampoo in de ochtend, terwijl ik klaar voor mijn dag. Tuurlijk, ik heb eerder wakker ongeveer 30 minuten, maar het is zeker de moeite waard om de stijl die ik genieten van de meest rockende bereiken.

load...

De oplossing.

Als een overvolle schema vraagt ​​om co-wassen van de avond ervoor, ik graag wat koele water lopen over mijn hoofd als mijn laatste spoeling. Daarna heb ik sla mijn haar in een microfiber handdoek, en zorg ervoor om te voorkomen dat wrijven tegen mijn textuur. Terwijl ik mijn lichaam af te drogen, laat ik mijn krullen om hun magie te werken met de handdoek en de lucht, terwijl ook ervoor te zorgen dat niet te veel vocht weg te trekken.

Hoewel het niet altijd ideaal, een manier om de snelheid van het droogproces door het uittrekken van een goede oude droger en diffuser. De andere nacht toen mijn hoofd klopte met koude, natte haren op mijn hoofd en ik wilde om vreedzaam te ontspannen voordat u gaat slapen, gebruikte ik mijn DevaFuser op de lage stand, die over elk gedeelte van krullen snel met een focus op mijn hoofdhuid ( in plaats van de lengte). Ik ben klaar met het drogen sessie af met de koele schot voor een snelle explosie van koele lucht aan mijn nagelriemen wat liefde te geven.

Zodra mijn haar voelt en ziet bij ongeveer 70 procent droge, ik verdeel het in kwadranten, slathering een diep indringende leave-in op elk een. Ik maak meestal dikke Bantu Knots elke sectie in tact te houden. De volgende ochtend neem ik elke sectie naar beneden en voorzichtig pluis met mijn vingers om zich te ontdoen van elke vlakheid te krijgen en het scheppen van meer van een gelijkmatige vorm te geven. Toen spritz ik met een opfriscursus als Oyin Handmade Sappen en bessen. 

Naar aanleiding van deze stappen voorkomt matten, een ongewenste hoofdpijn, vereist niet zo veel tijd inzet als twee strengen wendingen, en kan ik mijn krullen in ongewijzigde staat te houden, zodat ik goed kan rock een wash-and-go de volgende dag.

S nachts of 's morgens wassen - geeft u de voorkeur?

Laat het ons weten op de NaturallyCurly Facebook-pagina.

Lees Hoe ik Oefen Self-Care Through thrifting

Volg mij @DevriVelazquez / foto's genomen door @thebenchmarc 

load...