Wat maakt een Devacut zo speciaal? | NL.Inspinre.com
De mode

Wat maakt een Devacut zo speciaal?

Wat maakt een Devacut zo speciaal?

Er wordt geschat dat 65% van de vrouwen hebben natuurlijke krullen en golven, maar zijn toch niet 100% goed geïnformeerd over hoe om daadwerkelijk te zorgen voor hun textuur. Hoewel dit waar is, is er sprake van een recente piek in krullend haar mensen te vragen over een gespecialiseerde cut alleen worden uitgevoerd door Deva Certified stylisten in Devachan salons in de VS geweest. Deze snit is ontwikkeld door Curly Handbook Girl auteur, krullend haar goeroe, en devachan Salon eigenaar Lorraine Massey.

Wat is de DevaCut?

De DevaCut is een uniek kapsel gericht op ofwel modelleren elke krul snijden onder een hoek zodat de krul patroon niet verstoord of gebruik Deva Signature waterval snijtechniek, gestructeerd gesneden en intuïtieve vaardigheden (curl van curl) om knippen het haar. Hoe dan ook, elke snede een maat gesneden, voor elke krulpatroon en vereist strikte en uitgebreide training door elke stylist. Haar van de klant wordt droog gesneden, als gevolg van het feit dat krullend haar is heel anders als het eenmaal is 100% droog. De veer factor die wordt gevonden in natuurlijk krullend haar veranderingen en valt anders als het droog is gesneden. Echter, voor degenen die wensen om het volume te creëren, de Deva knippen techniek is een extra bonus, Stylisten gel of andere Deva styling producten van toepassing zijn op de krullen en gebruik Deva clips (of speld krullen clips) aan het lichaam te geven aan de delen van het haar op de kroon.  

load...

Foto met dank aan SHAN HAIR BOSTON

Stylisten normaal opvoeden first-time klanten door ze een wandeling door het proces als ze werken met klanten haar. Zij zal opleiden klanten over hoe ze reinigen en stijl haar als ze werken, zodat klanten naar huis kunnen terugkeren en zich herhalen van de stijl proces.

Bij het maken van een afspraak bij een devachan salon, zijn de meeste klanten gevraagd om hun krullen dragen als natuurlijke en ongewijzigde mogelijk - dit betekent weinig tot geen product, en geen paardenstaarten, vlechten of broodjes. Stylisten vragen aan cliënten met uitgekamd, gedefinieerd en haar zien zonder toegevoegde extensies. 

DevaCuts zijn dimensionale en ingewikkelde en zorgden voor wash-and-go's. 

Een van de beste voordelen van DevaCuts is dat ze zijn gebouwd voor een wassen en ga kapsel, wat betekent dat na uw knippen en wassen, de styling is eenvoudig en meest natuurlijk krullend haar wordt toegestaan ​​aan de lucht drogen. Stylisten toepassing gel of andere styling producten aan de krullen en gebruik-bill vormgegeven clips aan het lichaam te geven aan delen van het haar. Met behulp van deze techniek wordt het haar laat drogen en kijk het meest natuurlijke en is gratis kroezen. Stylisten zal een Devafuser gebruiken om het proces te versnellen een beetje. Zodra het haar droog is, worden de clips verwijderd en de natuurlijke patroon en de definitie van de krullen is geopenbaard.

Foto met dank aan Kiffe COCO

Onderhoud en kosten

Stylisten zullen helpen onderwijzen klanten over hun unieke en mooie lokken, één voor één. Stylisten variëren in jaren van ervaring en opleiding. Daarom, wanneer u belt, kan informeren over de kosten voor bezuinigingen en kleur. De kosten van een reguliere DevaCut bij de NYC vlaggenschip salon varieert afhankelijk van stylist en haarlengte en behoeften, maar de meeste bezuinigingen op de NYC salon beginnen bij 85 €, cap 250 €, afhankelijk van kennis en ervaring. In aanvulling op de DevaCurl stylisten hebben stylisten uit het hele land een 1- of 2-daagse programma bijgewoond en zijn uitgegroeid tot ofwel een Deva Geïnspireerd of Advanced Stylist. Meer recent, stylisten die de nieuwste Deva Certification programma op een DevaCurl academie hebben bijgewoond worden geëvalueerd op basis van een schriftelijk en praktisch. Een passerende prestaties resulteert in de hoogste goedkeuring en ze kunnen noemen zichzelf een Deva Certified Curl Specialist. Dit verheft ze de status première op het DevaCurl Stylist finder.

load...

Om een ​​Deva Salon vinden door postcode, bezoek www.devacurl.com/salon-stylist-search.html en onze eigen database van krul salons hier.

Bekijk een voorbeeld van hoe een DevaCut wordt uitgevoerd op Rock Yo Rizos:

Hebt u een DevaCut gehad? Wat was uw ervaring?

load...