Wat u moet weten over haaruitval en herstel | NL.Inspinre.com
De mode

Wat u moet weten over haaruitval en herstel

Wat u moet weten over haaruitval en herstel

Er zijn een verscheidenheid van haar restauratie opties beschikbaar voor mensen die lijden aan haaruitval. Het kiezen van de beste oplossing voor jezelf kost tijd en een schat aan onderzoek. Je wilt niet om geld of tijd te verspillen aan een haartransplantatie dienst die is niet de beste pasvorm voor u, want in het einde, moet je meer geld om te herstellen wat je niet wilt besteden. Hier zijn een paar opties die u kunnen helpen langs uw haartransplantatie reis naar verbeteren of haarverlies of dunner.

Je wilt niet om geld of tijd te verspillen aan een haartransplantatie dienst die is niet de beste pasvorm voor u, want in het einde, moet je meer geld om te herstellen wat je niet wilt besteden.

Haar systemen

Een traditionele manier om uw haarverlies te herstellen zou zijn om een ​​soort van haar stuk te gebruiken. Traditionele pruiken, kant-eenheden, haar integratie-systemen, en toppers, ook wel wiglets, vallen in deze categorie. Ze kunnen op maat ontworpen om uw hoofd past en in het bijzonder gedetailleerd te dekken uw haaruitval.

load...

Het leuke aan op maat ontworpen units is dat ze kunnen worden afgestemd op uw behoeften en u kunt het haar textuur of een ademende stof onder het haarstuk kiezen als je nodig hebt om actuele behandelingen toepassen of toegang tot uw hoofdhuid gemakkelijk.

Sommige van deze stukken zijn bevestigd met kleefmiddel van medische kwaliteit, clips, plakband, kammen, vlechten, of een zuignap. Aangepaste eenheden er natuurlijker uit als gevolg van het haar kwaliteit, de kleuren, hun vermogen om te worden gesneden, en delen die er uitzien als je hoofdhuid.

Hoe maak je de beste haar systeem te kiezen?

Je moet overleggen met een haartransplantatie specialist die je kan vertellen wat is de juiste systeem en de beste manier om het toestel op basis van uw levensstijl aan te sluiten. Bijvoorbeeld, als u regelmatig zwemmen of oefenen vaak en je hebt een vette of droge hoofdhuid, moet u om te bepalen wat werkt voor uw specifieke behoeften. Als je niet oppast, kan je eindigen met meer haaruitval als het apparaat verkeerd is aangesloten. De restauratie van het haar technicus zal in overleg met u over de beste eenheid op basis van de vorm van haaruitval je hebt.

Haartransplantatie met behulp van Follicular Unit Extraction met NeoGraft

NeoGraft is een nieuwe geautomatiseerde haartransplantatie systeem "die het oogsten van follikels bevordert tijdens een Folliculaire Unit Extraction (FUE) haartransplantatie, drastisch verbeteren van de nauwkeurigheid en de snelheid ten opzichte van eerder gebruikte handmatige extractie instrumenten."

Wat is Folliculaire Unit Extraction of FUE?

Baumanmedical zegt dat het een “minimaal invasieve haartransplantatie. Folliculaire Unit Extractie met NeoGraft laat geen strip litteken, geen lineair litteken. De meest opwindende ding over Follicular Unit Extraction (FUE) is wat het ons in staat stelt te doen in de donor gebied met mensen die zeer kort haar te dragen. Voor veel mensen, met een lineaire litteken is niet wenselijk. Dus deze chirurgische techniek geeft ons een andere optie voor het extraheren of het oogsten van de permanente donor follikels van de hoofdhuid. Met FUE, kunnen we enkel Folliculaire eenheden extract (dus groepen van 1, 2, 3 en soms 4 haarfollikels) afzonderlijk vanuit het donor gebied zonder scalpel. Dit betekent ook dat de patiënt zal geen hechtingen nodig en er is absoluut geen lineair litteken.”

load...

Een donor is gelegen in aan de voor- of zijkant van de hoofdhuid waar de haarfollikels worden verwijderd voor gebruik voor haartransplantatie. Deze donor gebieden op de hoofdhuid worden niet beïnvloed door hormonen die ervoor zorgen dat mannelijke of vrouwelijke kaalheid en blijven permanent te groeien.

Is het goed voor de FUE methode in plaats van de traditionele strip methode of lineaire oogsten gebruiken?

Radiantskinnyc zegt: “een van de belangrijkste nadelen van de traditionele strip methode procedure is de incisie wordt gehecht aan elkaar waardoor er een merkbare lineaire litteken. Het litteken kan uitrekken of vergroting tijd de spanning van de hoofdhuid door het snijden van een strip en elkaar hechten de hoofdhuid overwinnen. Het is algemeen aanvaard dat FUE transplantatie sneller en comfortabeler kan genezen dan lineair-oogst technieken waarvan de arts maakt gebruik van een scalpel en verwijdert een strook van de hoofdhuid die steken en een 6 weken hersteltijd.”

Herbal behandelingen

Heeft kruiden-behandelingen echt werken om haar te herstellen? De enige manier om te weten is om te proberen en zie voor jezelf. Ik raad te praten met uw arts voordat u een nieuwe remedie. Vergeet niet dat een behandeling die anders zal werken voor iemand die misschien niet voor u werken op dezelfde manier.

Groene thee

Volgens Livestrong, The Department of Otolaryngology bij Charles R. Drew University of Medicine and Science een studie uitgevoerd om de effecten van groene thee op knaagdieren in relatie tot haaruitval te onderzoeken. De onderzoekers volgden de muizen gedurende zes maanden alvorens conclusies te trekken. De resultaten toonden aan dat muizen die haaruitval gehad en werden groene thee te drinken gegeven toonde hergroei van het haar, terwijl degenen gegeven gewoon water niet.

Livestrong zegt: “groene thee kan niet een remedie voor kaalheid of een garantie van de haargroei, maar de anti-oxidanten in de drank kan nuttig zijn. Neem contact op met een zorgverlener over de mogelijke voordelen van de consumptie van groene thee of het gebruik ervan lokaal om haar te laten groeien. Zorg ervoor dat alle medicijnen die u gebruikt noemen, als groene thee kunnen interfereren met een aantal geneesmiddelen op recept, zoals bloedverdunners.”

Topical behandelingen

Topical behandelingen kunnen ook helpen bij het herstellen van uw haar. Ze moeten elke dag en afhankelijk van de vorm van haaruitval je hebt worden gebruikt, kan voor altijd worden gebruikt. Minoxidil kan worden gebruikt om haaruitval als gevolg van alopecia androgenetica te keren. Het wordt toegepast op de hoofdhuid eenmaal per dag als je 5% of twee keer per dag te gebruiken wanneer u 2% minoxidil gebruiken.

Redensyl kan worden gebruikt als alternatief voor minoxidil. Sommige mensen die gebruik hebben gemaakt van minoxidil hebben ervaren hoofdpijn, droge hoofdhuid, schilferige hoofdhuid en jeuk. Redensyl is zachter op de hoofdhuid en is meer een beroep op mensen die willen een “drug vrije” behandeling te gebruiken om hun haar te herstellen. Redensyl, volgens Induchem, werkt door “richten stamcellen en menselijke fibroblasten van de dermal papilla om haargroei te verbeteren terwijl het verminderen van haaruitval.” Karrie Fonte, VP van Onderwijs voor éprouvage vertelde ons waarom Redensyl is een belangrijk ingrediënt in hun Restorative Scalp Serum "oorspronkelijk gebruikt in wimper en wenkbrauw groei serums, Redensyl is zacht genoeg voor gebruik rond de ogen en het is perfect voor de hoofdhuid als het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Het werkt door het voeden van de hoofdhuid en het creëren van de beste omgeving om te voorkomen dat het haar follikel in de anagene (groei) fase langer, waardoor de levensduur van de haarzakjes. Meer tijd steeds gelijk is aan minder tijd rusten (catagen) en minder tijd aan te vallen (telegen) dus het verminderen van de verschijning van tot 17% minder haaruitval en het bevorderen van het uiterlijk tot 214% dikker, voller en meer haar."

Lichttherapie

Low level laser haar therapie kan worden gebruikt om dunner te herstellen. Deze vorm van lichttherapie is koud en niet knippen of blauwe plekken van de huid. Licht produceert energie om de cellen van het haarzakje, die traag haarzakjes activeert. Deze therapie kan worden gebruikt om te helpen met alopecia androgenetica. 

load...