We hebben hier je oudejaarsavondmake-up | NL.Inspinre.com
De mode

We hebben hier je oudejaarsavondmake-up

We hebben hier je oudejaarsavondmake-up

Unicorn Highlight Gerilyn's

Beschrijf uw vakantie schoonheid filosofie

Hoewel ik volg make-up artiesten en merken op IG, weet ik niet deelnemen aan glamming up op elk moment van het jaar; het is gewoon niet mijn ding. Minder is meer voor mij!

Wat inspireerde je vakantie make-up?

Zoals gezegd, ik heb nul make-up geschiktheid. Deze look werd opgepikt door Cristina, misschien? Haha! In ieder geval, het bleek heerlijk! De paarse hoogtepunt is trending op Instagram voor een tijdje, denk ik, dus wilden we het te proberen. IRL, hij oogstte veel onverwachte aandacht, maar het versterkt mijn geluk aanzienlijk QUOTIENT!

load...

Vertel ons over je make-up blik

Mijn make-up look is BASIC. Waargebeurd verhaal. Als ik ambitieus voel, kan ik draag Maybelline True Fit foundation, een willekeurige lip gloss, en Wet 'n Wild mascara. Anders zal je vangt me onbeschaamde.

Leslie's Gold Glitter Cat Eye

Beschrijf uw vakantie schoonheid filosofie

Vrij toevallige van mijn familie, dus ik graag glam een ​​casual look, maar nog steeds comfortabel genoeg te eten zonder mijn broek los te knopen is. Voor groepen of gebeurtenissen die ik graag aan te kleden, geen excuus om iets sparkly dragen!

Wat inspireerde je vakantie make-up?

Omdat ik al bezig goud schuifspelden Ik wilde een gouden cat eye doen in plaats van een traditionele zwart. Ik wilde alleen maar irritant en zo sprankelend als ik kon zijn, dus we gooiden glitter op mijn ogen ook. Alles was vrij eenvoudig. Omdat het was gewoon een cat eye ik denk dat het eenvoudig genoeg om thuis te doen, is het misschien alleen een beetje Messier dan een professionele make-up artist te zijn - maar dat ziet er ook cool.

Wat is een make-up trend waar u geweest bent lief?

Ik hou echt van de monochromatische look. Dus alles wat paars of alle roze, op je ogen, lippen en wangen. Ik heb het nog niet geprobeerd omdat ik voel me als het zou zeer kostuum-y, maar het is iets wat ik zou willen proberen.

Wie is uw schoonheid icoon, en wat hou je over hen?

Ik streven naar een mix van Diana Ross en Selena, dus erg opzichtig, leuk en glam, maar op hun eigen manier. Ik stel me gewoon Diana Ross het dragen van bont en zijde in haar dagelijks leven, het eten van ontbijtgranen. Ik wil zo glamoureus als die, in mijn appartement met één slaapkamer.

Ik stel me gewoon Diana Ross het dragen van bont en zijde in haar dagelijks leven, het eten van ontbijtgranen. Ik wil zo glamoureus als die, in mijn appartement met één slaapkamer.

April's Pink & Purple Color Block

Wat inspireerde je vakantie make-up?

Ik eerlijk gezegd dacht 'Op een traditionele vakantie diner, wat zou het meeste tantes naar de andere kant in het oog me.' Ik draag meestal donkere make-up, en het een beetje kietelde me te bedenken wat de reacties van mijn familie zou zijn als ik kwam aan de uiterste andere kant. Vertel ons over je look

load...

Dus colour blocking is just.wearing oogschaduw, maar niet mengen? Het was een blik voor mij gemaakt! Ik heb accent muur ogen, I love it. Beschrijf uw vakantie schoonheid filosofie

Ik heb meestal niet te veel voor de vakantie doen, maar als ik ga om uit te gaan, ik ga naar buiten te laten zien. Ik wil rendiergeweien, disco bal spiegel vierkantjes op de wangen, het werkt!

Alexandra's Gold & Purple Ombre Lip

Wat inspireerde je vakantie make-up?

Dit jaar paarse werd een van mijn favoriete kleuren. Ik merkte dat ik voortdurend aangetrokken ten opzichte van alle dingen paars, dus toen ik de ombre paarse lip zag wist ik dat ik had het te proberen!

Vertel ons over je make-up blik

Mijn make-up looks was alles !!! Ik hield absoluut hoe Luxe & Lotus maakte dit er mijn eigen door de integratie van goud glitter om wat glans toe te voegen. Van de paarse ombre lip met de gouden glitter aan de smoky eye met goud glitter op de binnenste hoeken van mijn ogen echt een verklaring afgelegd.

Wie is uw schoonheid icoon, en wat hou je over hen?

Mijn schoonheid icoon is zonder enige twijfel Zendaya! Ik hou van hoe ze moeiteloos doodt elke look en omhelst elk een moedig en vol vertrouwen. Ook, ik heb respect voor haar nog meer voor het zijn een activist en via haar platform om een ​​licht te laten schijnen over belangrijke kwesties zoals de rechten van de vrouw, culturele toe-eigening en lichaamsbeeld.

Star Sproeten Cristina's

Wat inspireerde je vakantie make-up?

Wat was er eerst - de Instagram filter of de make-up trend? Ik ben niet echt zeker, maar ster sproeten zijn de nieuwste magische weergave van de nep-sproet trend van 2016 en glitter, sterren en pailletten zijn perfect voor deze tijd van het jaar. Kanttekening: Ik kon het niet vinden deze kleine sterren op mijn lokale hobby winkels, dus ik zou aanraden op zoek schoonheid winkels plaats.

Vertel ons over je make-up blik

De kleine sterren werden geplakt op het gebruik van een dot van zweep lijm op elke ster. Gewoon dot ze op totdat u tevreden bent met het bedrag van de schittering bent.

Wat is een haar of make-up trend waar u geweest bent lief?

Ik hou van dat make-up is het doorbreken van barrières van het kijken "natuurlijk." Tot een paar jaar geleden kon je alleen kopen de kleuren roze, rood en bessen lippenstift, en alle van de oogschaduw waren bruin, zwart en beige. Nu kunt u elke schaduw van de regenboog bij uw lokale drogisterij, en zelfs goedkope make-up wordt gepigmenteerd! Het is een hele nieuwe wereld, en ik ben van plan om te profiteren van het.

Wilt u meer informatie over deze kapsels te leren? U kunt de volledige scoop hier te komen.

load...