Win 4 manieren om je schade te behandelen | NL.Inspinre.com
De mode

Win 4 manieren om je schade te behandelen

Win 4 manieren om je schade te behandelen

Ben je al merkt deze heldere gele flessen op uw Instagram en YouTube voedt de laatste tijd? Als je je afvraagt ​​wat ze allemaal over dit is de ApHogee Curlific! lijn, die is geformuleerd voor beschadigde of delicate haarstructuur. Als je gekleurd, eiwit deficiënt zijn, of hebben een neiging tot kroezen, dan je zou willen om deze uit te proberen. Volgens ApHogee hun producten "te herstellen elasticiteit en leven beschadigd, haarstructuur" en hulp "te elimineren haaruitval als gevolg van pauzes en splits."

Hier is wat onze gemeenschap te zeggen heeft:

Browniesgirl73 (3c) op de textuur Behandeling: Ik gebruik dit voor ongeveer een jaar nu en I love it! Het ruikt geweldig en het is echt dik. Ik zette op een cap voor 20 minuten met geen warmte. Mijn krullen zijn zachter en ze hebben zeker meer definitie. Ik heb natuurlijk voor 4 jaar en ik wou dat ik wist over dit in het begin! Mijn haar is sterk en ik heb geen problemen met de breuk. Ik ben het eens met de andere reviews die verklaarde het nodig heeft in een groter formaat te komen. Geweldig product. Goede prijs.

load...

Cclark68 op de haarstructuur Wash - Ik vond dit product op Sally's toen ik rond te kijken. Ik heb geprobeerd de loop der jaren, een productlijn voor krullend haar van mijn dochter te vinden. Ik wist dat sulfaat vrij is beter, dus ik dacht dat ik zou dit een keer te proberen te geven (net als vele andere producten, was ik niet verwacht om te enthousiast). Ik sta versteld! Eindelijk haar haren Looka gezond, glanzend en als een 13 jr oud het is een zeer gemakkelijke regime voor haar te doen. De leave-in spray en krullend crème zijn ook geweldig! Voor ons is dit werkt het beste, probeer het eens.

Weggeven

U kunt invoeren om beide producten plus nog veel meer te winnen en uit te proberen voor jezelf als je de onderstaande giveaway in te voeren!

Wanneer

26-29 mei

Prijs

5 gelukkige winnaars volledige sets van de volgende te winnen:

  • ApHogee Curlific Curl Definer
  • ApHogee Curlific Texture Treatment
  • ApHogee Curlific Geweven Haar Wash
  • ApHogee Curlific vochtrijke Leave-In

Hoe te winnen

Dit giveaway staat open voor inwoners van de VS alleen, zoals per onze Algemene Voorwaarden.

* Zorg ervoor dat u ons graag op Facebook, zodat wanneer we je kunnen melden of je gewonnen hebt.

load...