Zeewier: Kalmerende voeding uit de zee | NL.Inspinre.com
De mode

Zeewier: Kalmerende voeding uit de zee

Zeewier: Kalmerende voeding uit de zee

De zee is rustgevend en opwindend tegelijk. Het is één van de meest spectaculaire natuurlijke kenmerken van de aarde. Of u nu zwemmen, zonnen op het strand of het nemen van een stevige wandeling langs de kust, dat in de buurt van de oceaan geeft ons het gevoel gezonder, zowel mentaal als fysiek.

Hetzelfde kan worden gezegd over haar en huid-care producten die een van de belangrijkste elementen van de oceaan te bevatten: zeewier.

Ik geniet van producten die formuleer ik het gebruik van de zee kelp, een soort van zeewier. Ik vind de geur die doet denken aan vakantie aan de kust zijn. Na het gebruik van badproducten met zeezout en zeewier, ik laat het bad gevoel nieuw leven ingeblazen, tintelend en gevoed.

Dit artikel zal zich richten op zeewier omdat het lijkt in veel verschillende haarproducten. Het is zeker iets wat we krullend tops moeten overwegen toe te voegen aan onze dagelijkse schoonheid regime.

load...

Er zijn veel verschillende soorten zeewier. Hieronder volgt een lijst van gezonde, gemakkelijk beschikbare soorten zeewier je zou kunnen vinden in haarproducten:

Kelp (Alaria esculenta)

Kelpen onder meer wakame en kombu (Laminara japonica Kombo), en worden ook wel blaaswier. Kelpen bevatten alginezuur, die ontgift door het verwijderen van zware metalen, radioactieve isotopen uit het spijsverteringskanaal en beenderen en toxinen uit het haar. Kombu wordt onderzocht voor de lage borstkanker tarief bij postmenopauzale Japanse vrouwen. Er zijn aanwijzingen kan het oestrogeen te verminderen, en lagere oestrogeenspiegel bieden minder brandstof voor oestrogeen-afhankelijke kanker, zoals borstkanker. Kombu bevat vitamine A, B, B12, C en E, die deel uitmaakt van de reden dat het voedt het haar. Kelp wordt toegevoegd aan de verschillende voedingsmiddelen, zoals sushi en miso soep. Het is ook geweldig in hydrotherapie. Ik adviseer de gedroogde, gesneden en gezeefd kelp als additief voor de genezing van zeezout bad doorweekt.

Dulse (Rhodymenia palmata)

Dulse is een soort kelp vergelijkbaar met zwart-strap melasse. Dulse is zeer hoog in ijzer. Het is ook rijk aan calcium, dat is een van de meest voorkomende mineralen van het lichaam, om kracht en vitaliteit.

Irish Moss

Ierse Moss, ook wel carrageen, is een stabiliserende en geleermiddel in veel voedingsmiddelen, waaronder puddingen, soepen en ijs. Vandaag, met de oproep van consumenten om geen dierlijke producten, en geen producten die op dieren zijn getest, wordt gebruikt om shampoos, conditioners, gels en andere haarverzorgingsproducten te stabiliseren. Iers mos wordt vaak cosmetisch gebruikt als haargel.

Spirulina

Spirulina is blauwgroene microalg die beta-caroteen, een belangrijke antioxidant. De groene kleur van chlorofyl. Gedroogd, gezeefd Spirulina smoothies, soepen en thee toegevoegd door theelepel. Het wordt gebruikt in wat gewicht ondersteunend en gewichtsverlies formules. In aanvulling op het gebruik ervan in haarverzorging en huidverzorgingsproducten, wordt Spirulina gebruikt om de immuniteit te stimuleren en bestrijden van ziekten zoals kanker, aids en diabetes.

load...

Het consumeren van Zeewier

Met een grotere beschikbaarheid van Aziatische levensmiddelen, we zijn gezegend met de mogelijkheid om meer zeewier consumeren, met name in de Japanse gerechten zoals Miso en maki (Japanse zeewier en rijst rollen). Regelmatig gegeten, zeewier helpen bestrijden verschillende vormen van kanker, waaronder die van de borst, eierstokken en baarmoeder. Ze helpen ook met andere vrouwelijke problemen, zoals mastitis bij borstvoeding, onregelmatige menstruatiecyclus, vleesbomen en cysten, onvruchtbaarheid, PMS en overgangsklachten. Het is een goede bron van calcium voor de lactose-intolerantie. Zeewier helpt ook reguleren van de schildklier, die op zijn beurt de stofwisseling reguleert, het conditioneren van het spijsverteringsstelsel en het helpen verminderen of te handhaven gewicht.

Het consumeren van zeewier helpt gezondheid en schoonheid door het verbeteren van over-all vitaliteit, het stimuleren van een gezonde groei celvernieuwing en en het haar kracht, glans en de groei te verbeteren, want als we gezond zijn aan de binnenkant, het toont aan de buitenkant.

Zeewier is nuttig Kwaliteiten: Hair and Skin Care

Hair and Skin Conditioning: verzachtend, het definiëren en verzachtende krullen.

Voeding: trace mineraal supplement, verjongende en afrodisiacum.

Preventief: anti-oxidant, anti-giftig, antibacteriële en desinfecteert.

Behandelingen: pijn, zenuwaandoeningen brandwonden.

Cell-vernieuwing toe: cultivaties een gezonde hoofdhuid

Tips voor het zeewier als een natuurlijke schoonheid ingrediënt: Kijk voor gedroogde, gesneden, gezeefd, verpulverd kelp, of gedroogde Irish Moss. Chlorofyl en wat zeewier komen in vloeibare vorm ook.

Zoet Water Wash

Dit is een algemeen reinigingsmiddel (body wash) en shampoo. De Afrikaanse zeegodin en god Yemaya-Olokun inspireren Zoet Water Wash. Het combineert zee kelp, Iers mos, geparfumeerd met een oceaan geur.

1 kopje gedestilleerd water

1 theelepel oceaan geur (huid-safe geurolie)

Breng gedestilleerd water nabij de kook. Voeg Zeepkruid wortel; het vuur laag en laat 30 minuten. Verwijder uit hitte en steile eens 15 minuten; door een zeef of koffie filter gehouden over een niet-reactief kom. Terug infuus aan de pan en breng dicht aan de kook. Voeg Iers mos, een eetlepel per keer, krachtig te roeren met elke toevoeging. Wanneer u klaar bent het toevoegen van alle mos, het vuur laag. Dek af en laat verdikking voor een half uur. Dan stam opnieuw.

Klop de kokosmelk en lavendel water. Dan blijven garde toe Zeepkruid infusie. Voeg zee kelp, een eetlepel per keer. Glad. Voeg vervolgens in de oceaan geur (hier beschikbaar). Om gebruik te maken, nat haar en voeg een kleine hoeveelheid, schuim en spoel. Was het lichaam op dezelfde wijze.

Op te slaan in een steriele, droge, afgesloten fles met squeeze top, in de koelkast. (Maakt ongeveer 10 ounces; houdbaarheid: 1 week).

Irish Moss Haargel

Deze natuurlijke gel Klit niet en roos aan te moedigen. Het voegt volume en glans en kan worden gemaakt voor een fractie van de prijs van de commerciële haargel.

1 theelepel Iers mos

1 theelepel etherische olie van uw keuze

Los 1 theelepel Iers mos in het water. Zet in pot en breng aan de kook. Roeren. Zet het vuur lager en laat 8 minuten. Dan verwijder uit hitte. Klop in wodka en geur. Klop opnieuw. Laat een nacht verdikken, of ongeveer 8 uur. Toepassen natuurlijke gel van vers gewassen haar, verdeeld in kleine secties. Het zal helpen bepalen krullen en houdt haar in een soepele up-dos of chignons. Of je kunt het gebruiken als je zou een commerciële instelling lotion om je haar in krulspelden voordat ze onder de droogkap.

Herbal Sea Soak

Dit recept combineert de helende eigenschappen van de Dode Zee zout, zeewier en een groen-blauwe scherpe geur gemaakt op basis van een door haar verzorgende mix van essentiële oliën.

2 kopjes Dode Zeezout

2 eetlepels verpulverd dulse

2 eetlepels verpulverd IJslands mos

1 eetlepel gesneden en gezeefd gedroogd rozemarijn

1 eetlepel gesneden en gezeefd, verpulverd droge lavendel knoppen

10 druppels Schotse grenen essentiële olie

8 druppels essentiële olie van lavendel

6 druppels jeneverbes etherische olie

4 druppels vetiver

Plaats zouten, zeewier en gedroogde kruiden in een niet-reactief bowl zoals Pyrex of roestvrij staal. In een aparte kleine Pyrex kom, daling van de afzonderlijke essentiële oliën (van hun individuele druppelaars); wervelen te mengen. Giet olie over zout, zeewier kruidenmengsel. Roer met een roestvrij stalen lepel. Voeg toe aan een schone, droge glazen pot met top. Schud voorzichtig elke dag gedurende twee tot drie weken. Voeg een kopje aan bad. (Maakt genoeg voor twee baden, houdbaarheid is drie maanden in een koele, droge plaats).

load...