Zijn goedkope producten slechter dan duurdere merken? | NL.Inspinre.com
De mode

Zijn goedkope producten slechter dan duurdere merken?

Zijn goedkope producten slechter dan duurdere merken?

Nou ja, misschien is het maar zoals ik de neiging om op te leunen in de richting van de wetenschap als het gaat om het bepalen van de juiste koers met haarverzorgingsproducten, is het geen verrassing dat ik respecteer en luister twee van deze twee: The Natural Haven en The Beauty Brains. Hier is wat ze te zeggen hebben over de goedkopere merken versus duurdere:

“Er zijn veel goedkope, mid-range en dure producten die werken in dezelfde functie. We hoeven niet onze hard verdiende geld besteden aan 30 € producten wanneer een 2 € hetzelfde zal doen (Lees de eerste vijf ingrediënten mensen, zullen veel gelijkluidende lijsten te hebben!).”-De Natural Haven

Zelfs de Beauty Brains heeft dit onderwerp in hun populaire artikel Zeven manieren je afval geld bij aankoop van Beauty Products, waar ze te vinden salon haarproducten zijn niet beter dan supermarkt merken.

load...

In Professional vs. Drogisterij producten, Janelle Sands bespreekt de vier factoren die moeten worden beoordeeld bij de aankoop van een haarverzorging product: weet dat de huidige toestand en de doelstellingen van je haar, weten als je professionele of persoonlijke instructie nodig hebt, overweeg concentratie van het product ten opzichte van de prijs, en weet dat de kwaliteit en kwantiteit van de ingrediënten. Natuurlijk is in een notendop het controleren van de achterkant van het product voor de eerste vijf ingrediënten (nadat het water als het de eerste ingrediënt), trial and error, en het gebruik van gemeenschappelijke praktijken die de meeste vrouwen gebruiken voor haarverzorging zijn grote manieren om erachter te komen wat er zal het beste werken voor uw lokken.

Een andere factor is de gebruikte ingrediënten. Natuurlijke oliën en exotische boters die alleen kan worden geplukt uit verre oorden op deze aarde hebben de neiging om meer dan wat kan worden gevonden in uw eigen achtertuin kosten. De meeste curlies die een vurig voorstander van alle natuurlijke ingrediënten (en binnen de eerste 5-6 ingrediënten) zijn bereid om een ​​beetje meer te betalen dan de reguliere 5 € fles conditioner, maar dat betekent niet dat ik ben bereid om te betalen voor een 30 € fles niet. Dat betekent dat slechts enkele ingrediënten zijn de moeite waard de hogere prijs en alleen de consument kan bepalen of dat een hogere prijs is de moeite graver in hun portemonnee te verkrijgen.

Dus, kunnen we een simpel ja of nee? Sommige product samenstellers zeggen dat producten met lagere prijzen zijn niet slechter dan de producten met hogere prijzen, terwijl sommige kappers zeggen dat producten met lagere prijzen zijn niet van de beste kwaliteit en mag derhalve niet zo goed presteren. Het komt echt neer op die de consument ervoor kiest om naar te luisteren. Voor de overgrote meerderheid van ons het hangt af van het product, je haar, en uw portemonnee. Wat mag duur voor mij lijken misschien goedkoop aan iemand anders lijken. Bovendien, als je onvermurwbaar over het kopen van wat werkt voor je haar, ongeacht de prijs dan u geen prijs mag beschouwen als een probleem zijn. En tenslotte, als je net als mijn worstelende student dochter dan: alles en je kopen wat je kunt veroorloven... Periode! De bepalende factoren zal afhangen van uw haar, uw financiële situatie, en uiteindelijk uw prioriteiten.

Wat zeg je curlies, coilies en wavies! Zijn goedkopere producten echt nog erger dan de duurdere merken? Wat denk je duur te overwegen?

load...