10 gezonde haartips voor perfecte krullen | NL.Inspinre.com
De personen

10 gezonde haartips voor perfecte krullen

10 gezonde haartips voor perfecte krullen

Wil je een meisje met perfecte krullen zijn? Volg onze tips voor het haar succes!

Perfect krullen worden niet verkregen door het toeval. Het vraagt ​​nogal wat voorbereiding, speciale zorg en gezond haar gewoonten. Volg deze 10 gezond haar tips en u kunt ook perfect krullen hebben.

1. Eet gezond

Een meisje met een perfecte krullen is zeker bewust van wat ze eet. Wat je in je lichaam niet alleen invloed op uw lichaam uiterlijk, maar je haar ook. Het is een eenvoudige gewoonte, maar een moeilijk op zich te nemen. Curly meisjes zelden grijpen fast food, en in plaats daarvan te koken met zalm, wortelen, walnoten, eieren, bonen en groene bladgroenten. Al deze voedingsmiddelen zijn rijk aan vitamines en omega-3 vetzuren, die haar sterkte, glans, en de algehele gezondheid te verbeteren.

load...

2. Zoek een goed product en de stok met het

De perfecte krullend meisje weet welk product het beste werkt op haar haar, seizoen per seizoen. Bovendien, ze maakt het een prioriteit om altijd haar product op voorraad is. Krullen zijn als mensen: ze zijn vol van de persoonlijkheid, en het kost tijd om ze te leren kennen. Neem de tijd om uw favoriete producten te vinden en vervolgens committeren aan hen. Als u zich aan een product, heb je meer kans om de toepassing ervan te perfectioneren en krijg perfect krullen. (Tip: Meisjes met perfecte krullen meestal vasthouden aan natuurlijke haarproducten.)

3. Laat conditioner sit in

Bij het gebruik van uw dagelijkse conditioner, niet in een haast om het uit te spoelen. Meisjes met een perfecte meisjes hebben een gewoonte van het verlaten van conditioner in het haar langer dan drie minuten; dit keer zal de conditioner naar de buitenste lok doordringen, waardoor je haar zachter. Sommige krullend meisjes laten hun dagelijkse conditioner voor nog langer!

4. Neem vitaminen

Curls nodig vitaminen net zoveel als het lichaam doet. In feite, haar profiteert van zowat elke vitamine in het boek. Sommige vitaminen zijn makkelijker te krijgen dan anderen, zoals vitamine C en D. Deze vitamines zijn grotendeels versterkt in voedingsmiddelen, en zijn te vinden in veel groenten en fruit. Echter, we grotendeels over het hoofd van de inname van omega-3 vetzuren, vitamine B12, ijzer en zink. Al deze vitamines zijn vooral van vitaal belang voor gezond haar, en helpen bij het handhaven van een gehydrateerd hoofdhuid. Als u het moeilijk vindt de integratie van al deze vitaminen in uw dieet, probeer het nemen van een dagelijkse vitamine supplement.

5. Vergeet niet te diep conditie

Een perfecte krullend meisje gaat nooit een week zonder diepe conditioning. Vraag een willekeurige meisje met perfecte krullen en zij zullen u vertellen dat diep conditionering is een fundamentele ritueel. Het is die tijd van de week wanneer je haar is dorstig en heeft wat extra conditioning. Daily conditioners zijn belangrijk, maar diepe conditioners doordringen vele lagen van je haar en geef uw wortels het vocht ze hunkeren. Meisjes met een perfecte krullen zullen waarschijnlijk aandringen dat een van de belangrijkste gezond haar tips is diep conditionering droog, kroeshaar te vermijden.

load...

Maak er een gewoonte van om altijd een klein flesje van haar product bij de hand voor touch-ups.

6. Dep je haar droog

De manier waarop uw haar droogt heeft een directe invloed op hoe pluizig je haar zal zijn. Meisjes met een perfecte krullen maken er een gewoonte van om Dep het haar droog met een handdoek, als ze droog het helemaal. Sommige krullend meisjes laten liever hun haar volledig drogen zonder de hulp van een handdoek. Beide methoden betrekken beperkte tintje door een ruwe handdoek. Ruwweg schuifelen je haar rond in een handdoek kan leiden tot kroeshaar. Meisjes met een perfecte krullen te voorkomen dit.

7. Knip je haar regelmatig

Perfect krullend meisjes maken regelmatige bezoeken aan de salon om hun haren geknipt en goed onderhouden. De lengte van de tijd die men kan gaan zonder dat het haar geknipt is afhankelijk van de haarlengte. De meeste stylisten zullen suggereren dat je in voor een ander kapsel na zes tot acht weken. Meisjes met een perfecte krullen maken meestal een andere afspraak voordat ze zelfs de salon te verlaten. Op deze manier kunnen ze hun haar zorgen zal worden bijgesneden op tijd.

8. Altijd haarproducten bij de hand

Geluid obsessief? Voor een perfecte krullen is het niet! Meisjes met een perfecte krullen maken er een gewoonte van om een ​​kleine reis-formaat fles van hun product met zich meedragen te allen tijde. Het is een kleine vorm van haar verzekering. Je weet nooit wanneer een fles serum kan van pas komen, vooral tijdens vochtig weer. Het feit is, onze haren verandert gedurende de dag, en het hebben van het product bij de hand zal ertoe bijdragen dat de stijl wordt gehandhaafd.

9. Handen af

Zo hard als het kan, meisjes met perfecte krullen zelden raken hun haar gedurende de dag. Trekken aan de haren en te draaien is schadelijk voor de cuticula, en niet te vergeten destructief om de krul vorm. Ook zal je vingers één van twee dingen doen: ze zullen oliën van je haar stelen of zullen ze meer olie toe te voegen, waardoor je haar vettig. Meisjes met een perfecte meisjes meer safe than sorry. Ze hebben niet hun krullen te raken, tenzij ze zijn styling.

10. Neem de tijd

Perfect krullen niet 's nachts ontkiemen. Vraag een willekeurige meisje met perfecte krullen en ze zal je vertellen dat ze een regime dat kost tijd. Of je de tijd nemen voor het slapen gaan of wakker extra vroeg is aan jou. Uw krullen verdienen tijd voor onderhoud, styling, en liefdevol.

Kun je een meisje met perfecte krullen zijn? Volg deze gezond haar tips en ontdek het zelf.

load...