10 manieren om je beschermende stijl te behouden | NL.Inspinre.com
De personen

10 manieren om je beschermende stijl te behouden

10 manieren om je beschermende stijl te behouden

Hoewel het weer is opgewarmd een beetje, zullen veel vrouwen nog steeds voor kiezen om beschermende kapsels doen om hun haar een pauze van frequente manipulatie en tegen de elementen te geven. Beschermende stijlen zijn niet alleen voor het koude weer, ze kunnen ook worden gedaan in de warmere seizoen om het haar tegen UV-stralen van de zon, vochtigheid, sterke wind, en tegen de verzengende zomerhitte te beschermen.

Zomertijd is ook een tijd waarin veel mensen zullen vullen hun schema's met outdoor-activiteiten en vele andere festiviteiten. Dit betekent dat veel vrouwen drukker in de zomer dan in enig ander seizoen zal zijn. En als gevolg daarvan, kunnen ze niet genoeg tijd te besteden styling hun haar zo vaak als ze graag zou willen hebben.

Ook als je de neiging om meer te reizen in de zomer, zou je waarschijnlijk wilt u uw haar in een stijl die je zal duren gedurende de looptijd van uw reis te houden. Op deze manier, je haar niet zal worden drastisch beïnvloed door veranderingen in je nieuwe omgeving en schema. U misschien wel interesse zou om te weten hoe je je kapsel te maximaliseren, zodat u het meeste uit de haargroei en het behoud lengte voordelen van beschermende stijlen kunt krijgen.

load...

Hier zijn 10 manieren waarop je zo veel mogelijke lengte van een beschermende stijl kan behouden.

1. Zorg ervoor dat je je haar volledig te ontwarren voordat je het gedaan te krijgen.

Op deze manier zul je geen zorgen te maken over de stylist haren kammen terwijl het droog is. Ontwarren je haar voorafgaand aan de installatie van een beschermende stijl helpt bij het versnellen van de styling proces en het vermindert het teveel aan breken wat kan gebeuren wanneer het haar wordt gemanipuleerd in de droge toestand.

2. Wees geduldig en zacht als u of uw stylist is het installeren van de beschermende stijl.

.so dat je niet eindigen met gespleten haarpunten die de hoeveelheid lengte die je vast te houden kan verminderen.

3. Herinner de stylist om niet te strak te trekken op je hoofdhuid.

Strakke kapsels zijn niet alleen pijnlijk en ongemakkelijk, ze kunnen ook schadelijk zijn voor de haarfollikels. Dit kan je haar groeipotentieel beïnvloeden en resulteren in kale plekken rond uw randen en in verschillende delen van de hoofdhuid.

4. Vermijd over-manipulatie gedurende de tijd dat u uw beschermende stijl in.

Frequent styling en restyling kan kroezen veroorzaken, waardoor de beoogde lengte van de tijd die je haar wordt verondersteld in een beschermende stijl voor te worden bewaard kunnen verkorten.

5. Als u uw haar te hydrateren, te combineren water, olie en leave-in conditioner in een spuitfles.

Dan, licht spritz je haar een paar keer in een week of als dat nodig is. Spritzing je haar vaak met een haar spritz helpt om opnieuw te hydrateren het haar zonder te storen of het opruwen van het kapsel. Hiermee kunt u het kapsel te dragen voor een langere periode.

6. Wanneer het naar bed gaan, draag een zijden hoofdomslag te helpen zijn plaats te houden bij uw stijl terwijl u slaapt.

Een gewone motorkap zal nog steeds beschermt het haar, maar het zal niet het haar op zijn plaats houden als zou een sjaal. Zijden sjaals ook helpen om het haar glad te houden en te minimaliseren kroezen terwijl u slaapt, zodat u niet hoeft te veel onderhoud te doen in de ochtend. Echter, als je een actieve slaper bent, is het best om de hoofddoek te beveiligen door het dragen van een satijnen motorkap op de top van de sjaal.

load...

7. Als u de randen te behouden, met een zachte tandenborstel om voorzichtig te frissen uw baby haar als dat nodig is.

8. Als u het uiterlijk van uw beschermende stijl moet veranderen, zorg ervoor om een ​​paar druppels olie wrijven op je handpalmen voordat wrijven je handen in je haar.

Smeren je handpalmen voorafgaand aan de restyling helpt om wrijving en kroezen die soms kan het kapsel ruwe kijken te verminderen.

9. Wanneer het tijd is te nemen van de stijl, moet u ervoor zorgen dat u uw tijd in beslag nemen en zijn zeer voorzichtig met het proces.

Afhankelijk van de stijl, probeer je vingers te nemen van de stijl, om breuk te minimaliseren. Wanneer ontwarren, zorg ervoor dat u alleen ontwarren kleine delen van het haar op een moment, zodat u niet al uw nieuwe groei verliezen aan breuk.

10. Na het nemen van uw beschermende stijl, het volgende wat je wilt doen is een grondige diepe voorbereidende behandeling.

Vele beschermende stijlen niet mogelijk is voor een diepe voorbereidende behandeling, omdat het het kapsel kan ruwen. Dus de beste manier om vocht en kracht terug naar het haar te herstellen is om diep voorwaarde dat wanneer het los.

Op welke andere manieren u uw beschermende stijl maximaliseren?

load...