14 veel voorkomende haarproblemen | NL.Inspinre.com
De personen

14 veel voorkomende haarproblemen

14 veel voorkomende haarproblemen

Tenzij je het geluk hebt om geboren te worden met picture-perfect haar waren - immuun voor pluizen, breuk en statisch haar (ja, Gisele, we hebben het voor u) - je hebt een haar hang-up of twee kregen.

Slijtage door dagelijks gebruik, plus hard haar gewoonten zoals dagelijks föhnen, hanterend hot tools zoals krultangen en het krijgen van chemische rechttrekken behandelingen, straffen uw strengen. Het resultaat? Frizzy, knapperige, futloos haar dat is boordevol gespleten haarpunten.

In plaats van het ophangen met een hele reeks self-eigenwaarde blaast bad hair days, kun je slim stappen ondernemen om deze harige situaties om te gaan. Hier is hoe u uw manen temmen en krijgen de gezonde en stralende haren je hunkert.

load...

1. Breuk

De meeste breuk plaatsvindt van slijtage door dagelijks gebruik. Alles wat je doet met je haar - borstelen, föhnen, styling - het kan scheuren. Hoe minder je knoeien met je haar, hoe minder breuk zul je waarschijnlijk te hebben. Behandel je haar als een delicate zijden blouse en ga gemakkelijk op de krachtige borstelen, verzengende hitte en strakke clips.

2. Uitdunnen

Als uw manen is niet zo vol en weelderig als het vroeger was, kan je haar dunner zijn. Misschien is je paardenstaart wordt steeds magerder, of u kunt meer van uw hoofdhuid zien door uw kant - een teken van allover, gelijkmatig verspreid dunner - of je hebt gemerkt dunner in kleine stukjes.

Algemeen dunner is meestal het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces en hormonale veranderingen, maar dieet, medische problemen, kunnen sommige medicatie en stress allemaal een rol spelen. Als je denkt dat je haar is ongewoon dun, overweeg dan te praten met uw arts. In een Britse studie, 67 procent van de vrouwen in een dunner haren groep had de endocriene stoornis polycysteus ovarium syndroom.

Als u regelmatig draag je haar in strakke vlechten of twists, of als je slaapt in strakke rollen, je zou kunnen worden ervaren tractie haaruitval, dat is wanneer constant trekken op de haarfollikel veroorzaakt vlekken van haaruitval. Soms is een kleine kale plek is het eerste teken van alopecia areata, een ziekte die haaruitval veroorzaakt. Als je niet kunt denken aan een redelijke verklaring voor uw dunner wordend haar, zie uw arts onmiddellijk.

load...