15 gevlochten kapsels die u nu moet proberen | NL.Inspinre.com
De personen

15 gevlochten kapsels die u nu moet proberen

15 gevlochten kapsels die u nu moet proberen

Eindelijk zomer is om de hoek en dat betekent dat het tijd is om uw beste beschermende stijlen pronken. Natuurlijk kun je beschermende stijlen dragen een andere tijd van het jaar, maar vanwege de zomerse hitte, de meeste curlies willen hun haar wegstoppen bij het doen van outdoor activiteiten, zoals reizen, zwemmen en tot op het strand.

Als u de koningin van gevlochten stijlen, hebben wij meer dan een dozijn verzameld voor u te sturen naar je kapper daarna te proberen.

Godin Box Vlechten

Afbeelding: @qthebraider

Box vlechten zijn een favoriet voor velen, maar deze stijl is geweldig om te pronken kruldefinitie en veelzijdigheid.

Feed-in paardenstaart vlechten

Afbeelding: @freshlengths

Feed-in vlechten hebben een van de grootste gevlochten trends onlangs. Voeg een paar gouden manchetten om moeiteloos Spice up your vlechten.

load...

Natural Gevlochten Updo

Afbeelding: @naturallyuhairsalon

Dit gevlochten stijl is geweldig als je op weg bent naar een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of formele gebeurtenis en toch wilt u uw natuurlijke textuur schommelen.

Side Swept Vlechten

Afbeelding: @ hif3licia

Als u op zoek bent naar je krullen te houden en wees creatief, dit is gewoon stijl is voor jou. Vernieuwen dag 4 krullen en een paar vlechten aan de zijkant van je hoofd en je bent vertrokken!

Lemonade Vlechten paardenstaart

Afbeelding: @kiakhmeleon

Het is geen geheim dat vorig jaar, toen Beyonce gedaald limonade ze Brough terug de mini vlechten ze naar verwijst als limonade vlechten. Dit gevlochten paardenstaart stijl is mooi en zo nauwkeurig.

Half-up Half-down Feed-in Vlechten

Afbeelding: @touchedbytb_

Het feed-in phenomon blijft en deze stijl is een geweldige manier om hair extensions te gebruiken en op te nemen vlechten.

Gevlochten Bob

Afbeelding: @ naturalbabe10.11pro

Deze nostalgische stijl is geweldig als je niet wilt om te gaan met het extra gewicht doos vlechten brengt, maar geeft je hetzelfde effect.

Dubbele Franse Vlechten met Curly Extensions

load...
Afbeelding: @lalatheislandgirl

Dit is veruit een van mijn favoriete stijlen deze zomer. Het is een variant op de klassieke Franse vlechten en het toevoegen van curly hair extensions aan de uiteinden voor extra volume.

Fulani Vlechten

Afbeelding: @_iamdoll

Fulani vlechten zijn de vlechten die naar voren komen en zij maakten een grote comeback onlangs. Maak jouw pop met een gewaagde kleur, zoals deze.

Single Part Triangle Jumbo Box Vlechten

Afbeelding: @touchedbytb_

Het is allemaal in de details en deze box vlechten bangin'. Deel eenvoudig uw vlechten in driehoeken voor een nette en schone uitstraling die opvalt.

Nubian Vlechten met Single Rijen

Afbeelding: @conay_control

Als u van kleine en nauwkeurige vlechten, deze stijl is voor jou. Zeker doet me denken aan de micro vlechten.

Feed-in Vlechten

Afbeelding: @neshae_ro

Er zijn verschillende manieren om de feed-in vlechten krijgen en dit is een van de meest populaire waar het een mix van kleine en grote vlechten voeden in elkaar.

Ciara Vlechten

Afbeelding: @neshae_ro

De klassieke vlechten altijd een comeback en zijn een snelle en eenvoudige stijl om te proberen.

Vissengraat vlecht

Afbeelding: @laidprettyboutique

Wanneer u uw haar gladde rug en voeg wat volume is dit een geweldige stijl om te proberen. Voeg een paar bobby pinnen om een ​​verklaring af te leggen en toe te voegen haar Extenstions aan uw paardenstaart voor een dramatisch effect.

Senegalese Twists

Afbeelding: @slaybyciara

Senegalese wendingen, ook wel bekend als touw wendingen, afkomstig uit het West-Afrikaanse land Senegal. Ik hou van hoe deze prachtige, beschermende stijl biedt een andere kijk op de huidige vlecht trend.

Het maakt niet uit als u op zoek bent naar een beetje van de lengte of kleur toe te voegen aan uw vlechten deze zomer, is er echt een stijl voor iedereen.

Een van de grootste vragen die ik altijd krijg is: “Hoe lang moet ik mijn vlechten in voordat u ze?” Het antwoord op deze vraag hangt af van veel factoren, zoals hoe vaak je meestal je haar en je haartype te wassen.

Sommige soorten haar kan niet in het bezit van een gevlochten stijl, zolang anderen. Ook kunnen sommige curlies de noodzaak om hun hoofdhuid te wassen na een paar dagen met vlechten voelen.

Zorg ervoor dat je hoofdhuid te luisteren om te weten wanneer het tijd is om de vlechten te verwijderen en te wassen. Als je begint te product opbouw, een geïrriteerde hoofdhuid of enige vorm van schade te zien, dat is uw cue.

Welke stijl is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

load...