3 tips voor het hydrateren van natuurlijk haar | NL.Inspinre.com
De personen

3 tips voor het hydrateren van natuurlijk haar

3 tips voor het hydrateren van natuurlijk haar

Krullend haar heeft behoefte aan meer vocht dan steil haar, en curlies zijn gekomen met een verscheidenheid van methoden voor hydraterende en verzegeling natuurlijk haar. Zelfs degenen met dezelfde haartypes kan totaal verschillende methoden gebruiken! Maakt u gebruik van conditioners en andere moisturizers en dan sluit het vocht in of u uw styling producten te gebruiken voor het toevoegen in moisturizers? Heeft de orde eens uit?

1. Moisturizer Dan Styler

Als u hydrateren voor het toevoegen van styling producten, je haar is waarschijnlijk erg droog en moet moisturizer als een primer. Ik jas mijn haar voor het eerst in een goede leave-in conditioner voor het doen van iets anders. In feite, zelfs als ik ga nergens heen en ik ben niet van plan om mijn haar te stylen, gebruik ik nog steeds mijn leave-in conditioner. Het maakt niet uit wat mijn plannen zijn voor de dag, wil ik niet om mijn haar blootgesteld aan het weer van vandaag of activiteiten te verlaten.

load...

Als ik niet een leave-in conditioner te gebruiken, er is gewoon geen detangling mijn haar. Als ik klaar ben met de leave-in, dan voeg ik in sommige scrunching gel aan stijl als ik ga de deur uit. Gelukkig, ik heb niet echt nodig om te verzegelen in vocht met enige soorten olie. In feite, dit zou slechts wegen mijn haar naar beneden big time, wat resulteert in slap haar dat niet zal samenwerken tegen de tijd dat ik bij de gel. Toch is mijn type 3c / 4a mengsel van haar vereist een goede deal van vocht voordat het zelfs overwegen te stemmen om er goed uitzien!

2. Styler Dan Moisturizer

Sommigen van u iets nodig om je krullen in toom te houden voordat ze te behandelen om vocht te doen. U mag hebben ontdekt dat de reactie van uw haar om vocht is poef omhoog. Als gevolg daarvan, heb je geleerd dat je eerst moet uw sloten te organiseren met een gel voordat topping het af met vocht en vervolgens af te dichten met een kit of met olie. Als dit u beschrijft, je bent niet alleen. Veel van onze curlies op CurlTalk hebben om dit te doen ook.

3. Mixing it Up

Om de styling proces te versnellen, kunt u in staat zijn om een ​​kit en vochtinbrengende crème mengen. Je kon een haar boter of olie toe te voegen aan uw moisturizer. U kunt ook proberen een conditioner die een kit al in zich heeft of meng een soort van kit in uw conditioner. Ouidad, die altijd op het snijvlak van curly hair care producten, heeft ook Moisture Lock, een haarcrème ontworpen om te helpen bij het definiëren van uw krullen, trekken ze met vocht en fungeren als een styling gel allemaal in één product!

Meer willen?

  • Top Vijf Ingrediënten voor Vocht & More
  • 5 Hair Product ingrediënten die je volledig kan leven zonder
  • Haar Detangling Tips & Producten

Laatste gedachten

De bottom line: er is geen “juiste” of “verkeerde” methode voor het dichten en hydraterende natuurlijke hair.The enige juiste manier is de manier die het beste werkt voor je haar. Wat werkt het beste voor u? Heeft u het gevoel dat de excentrieke in om iets te doen dat de meeste anderen met jouw haartype lijken niet te moeten doen?

load...

Wat is je favoriete manier om val vocht voor je krullen?

load...