4 kleine trucs die mijn krullende haar groot maken | NL.Inspinre.com
De personen

4 kleine trucs die mijn krullende haar groot maken

4 kleine trucs die mijn krullende haar groot maken

Maar afhankelijk van uw haartype, sommige omstandigheden maken het bijna onmogelijk om grote volume hebben. Uw krullen kon naar beneden worden afgewogen met het product, of het kan je eerste dag haar. Soms dichtheid en porositeit van je haar te maken voor een koppige situatie, ook. Hier heb ik een aantal methoden die in het creëren van meer volume in mijn krullend haar hebben gewerkt voor mij te beschrijven.

1. Een afro pick

Dit is een van de meest voorkomende manieren om het volume in haarstructuur te creëren. Sommige vrouwen vermijden van deze methode, omdat ze een kam te associëren met de daaruit voortvloeiende verliezen definitie en het creëren van kroezen. Ik heb altijd een keuze in mijn make-up tas, omdat dit kan ik mijn roots lichtjes op te heffen tijdens de dag. Hoe meer volume, hoe beter!

2. Een draai-out

Het doen van een twist-out op nat haar zou je een ervaring van minder volume dan op droog haar. Als u denkt dat het weer maakt het onmogelijk voor u om uw tweede dag krullen schommelt, stel ik voor het doen van een twist-out op droog haar tijdens de nacht. Ja, ik heb vaak met het weer in aanmerking, want hier in Nederland is het stromende regen de meeste van de tijd.

load...

Voor deze methode heb je een Denman borstel en een styling gel - Ik hou van de groene Eco Styler. Verdeel je haar in secties en beginnen draaien in twee of drie-strengen. De drie fronten leidt tot meer gedefinieerde krullen, naar mijn mening. Bij het zoeken naar een twist-out tutorial over YouTube, proberen uit te vinden met een vergelijkbare haartype als de jouwe - op deze manier, zult u betere begeleiding te hebben.

3. Vlecht op een uitbarsting

Vaak als ik het schommelen een klapband, begin ik het missen van mijn krullen na een paar dagen. Ik hou gewoon met verschillende kapsels tijdens de week, dus ik meestal doe een vlecht-out op mijn uitgeblazen haar. Ik was tevreden met de resultaten en gebruikte mijn Afro kam om het groter (en groter) te maken. Vergeet niet, altijd van toepassing een warmte-beschermer om je haar om warmte schade te voorkomen bij het gebruik van de warmte styling tool.

4. Een licht stylingproduct applicatie op een wash-and-go

Als ik wil mijn volume te genieten, zal ik een lichtgewicht product toe te passen na een wash-and-go. Hoe meer haarverzorging product dat ik toe te passen, hoe meer mijn haar te verzwaren, dus maakt me volume verliezen.

Dit komt met een afweging, hoe minder producten die ik van toepassing zijn (slechts een leave-in), hoe meer kroezen Ik zou de hele dag te hebben. Aan de andere kant, hoe meer producten me verlaten met meer definitie, maar minder volume (leave-in, room, gelei).

Hoe maak je meer volume te bereiken? Deel met me!

Volg mijn Instagram @WhitneyFromTheBlog | Bezoek mijn blog whitneyfromtheblog.com

load...