4 manieren om je haarlokkers te starten met Kari Williams | NL.Inspinre.com
De personen

4 manieren om je haarlokkers te starten met Kari Williams

4 manieren om je haarlokkers te starten met Kari Williams

Vandaag hebben we meerdere methoden voor het vormen van locs met inbegrip van de vrije vormen methode, twee-streng twist, kam twist, klink haak, en met elkaar verbinden, alles wat het onderhoud en de esthetiek van uw locomotieven zal bepalen als ze groeien.

Free-vormende

De vrijheid om te vergrendelen op zijn eigen zonder extra ondersteuning; oudsher strak opgerold haar is het beste voor deze praktijk. Deze zijn ook bekend als biologisch locomotieven. Laten we nu meer te leren over de verschillende methoden en hoe je de beste selectie van Dr. Kari zelf te maken:

In elkaar grijpende

“Bij het starten van locs, adviseer ik de in elkaar grijpende techniek voor mijn klanten. Interlocking is wanneer u een klein vierkant, cirkelvormig of driehoekig deel van haar dat wordt gehaakt in wat lijkt op een ronde vlecht te nemen. Het haar is vergrendeld linksom om rondheid te behouden en de productie van een look die is meer consistent in grootte en vorm in. Geen kammen vereist is en het haar zal gaan via dezelfde mat en ontluikende proces als wanneer het haar wordt gedraaid. Het enige verschil is dat het onderhoud wordt elke 6-8 weken aanbevolen; kun je je haar wast zelf zonder angst voor locs losraken. Bovendien worden alle luchtbellen uit de loc tijdens het in elkaar grijpende proces van het creëren van een gladder loc vrij van klonten die soms kunnen vormen tijdens het draaien proces bij haar begint uit te lopen."

load...

Twee-streng Twist and Comb Twist

"Two-streng wendingen kan worden gebruikt om locs te beginnen, maar het is belangrijk om te weten dat, want er zijn twee delen van het haar die aan elkaar zijn gedraaid, kan het langer duren voor het haar om samen mat, knop, en vormen een unieke loc. Of zodra de loc doet formulier, kunt u nog steeds in staat zijn om het patroon van de twee strengen twist te zien in de loc. Starter locs (ook wel kam wendingen, of single-streng wendingen) is de meest bekende methode. Met beide van deze verdraaien technieken, grover haartexturen met een strakkere krulpatroon houden goed als het gaat om het kiezen van draaien over elkaar grijpen, het is gewoon een kwestie van voorkeur, maar een aantal voordelen van het gebruik van de in elkaar grijpende tool.:

  • Je hoeft niet bijenwas of plakkerig oplossingen nodig hebt om je dreadlocks bij elkaar te houden
  • Houdt de locs in een uniform patroon, het voorkomen van ongewenste verbinding van delen of singelband tussen delen
  • Scherpt nieuwe groei zonder spanning of stress (indien correct gedaan)
  • Zorgt voor een actieve levensstijl met weinig onderhoud
  • U kunt uw haar shampoo tussen verzorging en nog steeds een nette uitstraling (locomotieven zal niet voorbij zijn als je je haar shampoo)

Knooptapijt

Als je haar is fijn of heeft een lossere krul patroon, beveel ik het in elkaar grijpende methode met behulp van een goede vergrendeling tool. Vermijd metalen grendel-haak instrumenten die gebruikt worden voor het haken, omdat ze blijven haken en trek de haren uit de hoofdhuid veroorzaakt aanzienlijke schade. Een goede vergrendeling hulpmiddel voor het haar kan worden gevonden op www.drkariwilliams.com/store."

Mocht u uw eigen locs beginnen?

Terwijl nadenken over de voor- en nadelen voor elke methode, is het even belangrijk om te bepalen wie je dreadlocks moet doen. In onze DIY samenleving, overwegen veel vrouwen doen het zelf, vragen om de hulp van een vriend, of het zien van een salon professional.

load...

Hier is Dr. Kari's adviseert: “Ik raad het zien van een professional om uw dreadlocks beginnen als je op zoek bent naar een nette loc, en willen de schade die kan gebeuren als locs verkeerd zijn begonnen te vermijden. Bij het starten van locs, moet je rekening houden met de dichtheid van het haar, krul patroon, en haar textuur. Al deze factoren zijn van belang om de grootte van de basis van de loc en figuur bepalen.”

Dus neem deze verschillende opties in overweging bij het insteken in een lange termijn commitment van haar vergrendeling. Als er geen onderhoud en een natuurlijke look is wat je zoekt, Vrijvormen kan uw keuze. Als je maar geduld hebt en je wilt een beproefde en ware methode met gemak, zou je kunnen proberen het tegen de klok palm roll. Als een nette, schone look is uw voorkeur in weinig tijd, klink haak zou kunnen zijn voor u. Voor meer informatie over de klink blik locs en gereedschappen, bezoek Dr. Kari Williams.

Afgebeeld: Dr. Kari Williams

Haar: @anncarolbeauty

Stylist: @neishea

Make-up: @missdrini

Fotograaf: @melaninmotivations

Assistent: @rosie_candel   

load...