4 redenen dat mijn korte kapsel mijn leven verpest | NL.Inspinre.com
De personen

4 redenen dat mijn korte kapsel mijn leven verpest

4 redenen dat mijn korte kapsel mijn leven verpest

Ik weet niet precies mis mijn langer haar op zich... Maar nu moet ik al deze Kort Haarproblemen dat ik nooit wist dat op mijn pad komen. Mijn kapsel is verpest mijn leven.

Kort haar is niet alles wat het is gebarsten te zijn. Ja, de fade was schattig voor een minuut, en ja de kleur was een leuke kleine verandering... Maar dit korte natuurlijke kapsel is verpest mijn leven en hier is waarom:

4 Redenen Mijn kort kapsel verpest My Life

Ik ben geen exotische sekssymbool meer!

Het is een donkere tijd in mijn leven. Ik loop in de straat en krijg ik niet aangesproken met “yo mami” of “Trini! Trini!”... Ik krijg geen lip lickin', geen grunts van waardering. Niemand denkt dat ik een of andere mysterieuze “andere” race. Nu ben ik alleen maar saaie ol'African American. Geeuw. En wat erger is... Ik krijg “Excuseer me missen.” “Een moment van uw tijd, sis.” En een keer toen ik met mijn zoon kreeg ik een mevrouw. Als een man tips zijn hoed naar me toe en zegt: “g'day” in plaats van stiekem een ​​kijkje op mijn achterband en beet op zijn lip, kan ik alleen maar split mijn polsen.

load...

Ik moet eigenlijk onderhouden van deze verdomde cut!

Ik ben gewend aan zodat mijn haar gewoon. Wild en vrij. Het groeide uit op welk tempo te willen. Ik nam niet de moeite het, het stoorde me niet. Nu, ik knipperen en mijn haarlijn is zwart, terwijl de rest van mijn haar is lichtbruin. Ik knipperen opnieuw en een fade is nu een afro. Ik sneed dit haar tot minder werk voor mezelf, niet meer. Nu heb ik moet gaan....om een ​​salon....en krijgen....shape ups....Elke... Maand !? Nee nee... Dit is niet van plan om te werken voor mij. Te veel onderhoud! Wat betekent dit kapsel dat ik ben ?! Verantwoordelijk?

 Ik kan niet voeden mijn PJism!

Ik ben een trotse PJ. (Product Junkie) Maar nu, ik heb twee kasten boordevol producten, en geen haar om ze te gebruiken op. Het zal me een leven om deze items te eindigen. Met mijn haar kort, kan ik niet rechtvaardigen de aanschaf van alle nieuwe producten zie ik geadverteerd. Ik ben al met behulp van dezelfde conditioner sinds de dag dat ik mijn haar laten knippen, meer dan een maand geleden, en de fles is praktisch nog steeds vol! Ik kan niet op deze manier doorgaan. Mijn man houdt van deze, hoor. Hij deed een vuist pomp toen ik zei niet in staat om meer haar producten te kopen. Een Pomp van de vuist! wtf?

Sprekend van mijn man....

Bestorming weg is saai en nutteloos!

Ik kan niet meer eindigen gevechten. Hoe de hel moet ik een dramatische exit te maken uit een argument als ik geen haar om rond te zweep in zijn gezicht toen ik weer weg te bestormen hebt? Ik kan het niet! Er is geen talent! Als ik ga mijn status als de drama queen in dit huwelijk te behouden Ik moet om heerlijk diva-achtige exits te maken. Vooral op dat punt in het argument toen ik besef dat ik ben eigenlijk verkeerd. Ik moet dat dramatische storm-away! Wat moet ik doen met deze kort kapsel? Zeggen dingen als “ok baby, laten we agree to disagree” en draai rustig te lopen ?! Geen... Die maar niet te doen.

Dus daar heb je het. Mijn korte natuurlijk kapsel verpest mijn leven. Ik ben nu een respectabele uitziende Afro-Amerikaanse vrouw die verantwoordelijk is, zuinig, en redelijk in argumenten.

Thanks a lot, kapsel!

:: zucht :: Ik heb een weefsel.
load...