4 tekenen dat het tijd is om je overgangshaar te knippen | NL.Inspinre.com
De personen

4 tekenen dat het tijd is om je overgangshaar te knippen

4 tekenen dat het tijd is om je overgangshaar te knippen

laat niemand je druk te zetten om je haar knippen totdat u klaar bent om dit te doen

Breken

Je haar is buitensporig breken en niets wat je zal stoppen. Er zijn niet genoeg afwerking, proteïne behandelingen, of weinig onderhoud stijlen om het te laten ophouden. Als uw eigen haar blijft groeien, de demarcatielijn, waar uw natuurlijke haar en je ontspannen haar te ontmoeten, zal beginnen te verzwakken en dat is wanneer breuk vaak voorkomt. Ik weet dat als ik verder gekomen in mijn overgang, het is echt moeilijk voor mij werd om twee texturen behandelen zonder significante breuk. Met mijn relaxed haar dunner, styling mijn haar werd steeds moeilijker en ik wist dat het tijd was om mijn haar knippen was.

U wilt meer natuurlijke stijlen proberen

U kunt moe van het beschermende styling en het schommelen staaf stelt uw twee textures te verbergen. U kunt klaar om te proberen een aantal nieuwe natuurlijke kapsels als een wassen en gaan, twist-out, en Bantu knopen. Het probleem is dat deze stijlen beginnen minder wenselijk om te kijken als uw overgang haar langer wordt. Met het oog op de volledige ervaring van deze stijlen te krijgen, in het bijzonder een wassen en gaan, kan het tijd om te laten die uiteinden gaan. Je wilt niet dat lichaam en volheid bij de wortels met aan flarden en piekerige uiteinden.

load...

Je bent moe van de overgang

Je kan gewoon moe van je overgang reis. Het is niet leuk als je gefrustreerd bent en je geduld is dun uitgevoerd. Op dit punt kan het duidelijk zijn dat het tijd is om je haar knippen en laat die uiteinden gaan. Ik voelde me op deze manier aan het einde van mijn overgang en ik verhuisde de datum om mijn haar te vroeg te snijden, want ik had er genoeg van en kon het niet meer aan. Ik was klaar om mijn haar te zien volledig natuurlijk en ik wilde in staat zijn om alle stijlen ik wilde zonder gevoel beperkt te doen.

Je voelt je klaar

Om al mijn lange termijn transitioners die er zijn, mijn woord van advies is om je haar te knippen als je klaar bent en geen moment eerder zijn. Laat niemand druk in je haar knippen als je niet klaar om te doen dus gewoon nog niet. Neem de tijd, leer je haar, en u zult weten wanneer je klaar bent om de laatste stap te zetten en laat deze doelen te gaan.

Hoe wist je dat het tijd is om je haar knippen was?

Lees Volgende: 4 redenen waarom Transitioners Fail (en hoe ze te vermijden)

load...