5 beste oliën voor natuurlijk haar | NL.Inspinre.com
De personen

5 beste oliën voor natuurlijk haar

5 beste oliën voor natuurlijk haar

  • Prepooing
  • Ontwarren
  • Hete olie behandelingen
  • Hoofdhuid massages / behandelingen
  • Toevoegen aan conditioners / diepe conditioners
  • Toevoegen aan uw spuitfles mix
  • Afdichting vocht

1. Kokosolie (puur & ongeraffineerde)

Eigenschappen: U hebt waarschijnlijk gehoord al de woede over kokosolie nu. Nou, het niet teleur! Deze olie bevat enkelvoudig onverzadigde vetzuren en vitamine E, die beide bijdragen aan de bevordering van haargroei en het behoud van de lengte, breuk te verlagen, en het versterken van het haar. Kokosolie heeft een laag gewicht (die helpt dichten haar) en bestaat uit hydrofobe eigenschappen die toelaten om vocht uit de atmosfeer te trekken in het haar, waardoor het haar vocht vasthouden.

load...

Toepassingen: Kokosolie is zeker een van de beste en meest veelzijdige oliën voor natuurlijk haar en kan gebruikt worden voor alle doeleinden we die aan het begin. Het is geweldig om te gebruiken als een prepoo of gemengd in je favoriete conditioner, omdat het van nature zal helpen smelt de klitten uit je haar. U kunt kokosolie toepassen op uw hoofdhuid om te helpen bij het verlichten van roos, of gewoon toe te passen om je haar stijl, glans toe te voegen, te bestrijden kroezen, hydrateren, en afdichting.

2. Castor olie (Jamaicaanse zwart)

Eigenschappen: Castor olie bestaat uit onverzadigde vetzuren, vitamine E, eiwitten en mineralen die samenwerken om het één van de beste oliën voor het stimuleren van de haargroei te maken. U hebt waarschijnlijk gehoord van het gebruik van Jamaican Black Castor Oil te helpen regrow uw randen of gewoon om je groei reis kickstart. De geruchten waar: Deze ongeraffineerde en voedselrijke olie verhoogt de bloedtoevoer naar de hoofdhuid, wat resulteert in dikkere, sterkere en langer haar. Dit komt omdat ricinusolie heeft een anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen die dode huidcellen te verwijderen van de hoofdhuid en het stimuleren van haarzakjes voor groei.

Gebruikt: Wees voorzichtig bij het aanbrengen van castor olie, vooral als je van plan bent op het dragen van je haar uit. Deze olie is super dik dus een beetje gaat een lange weg. En als je het niet leuk in het begin, niet op te geven is: je kan gewoon hebt een beetje te hardhandig met het product geweest. Toepassen op uw randen om ze in topvorm. Als u vindt dat je haar droog, broos, gevoelig voor breuk, of kalende in alle gebieden, Jamaicaanse zwarte Castor olie is een grote natuurlijke manier om al deze problemen te bestrijden.

3. Olijfolie (extra virgin)

Eigenschappen: Olijfolie is zijn eigen natuurlijke conditioner: het dringt de haarschacht beter dan sommige andere oliën en voedt, verzacht en versterkt het haar. Olijfolie heeft ook een anti-inflammatoire eigenschap die helpt ontdoen het haar van roos en product build-up op de hoofdhuid. Het helpt ook bij het verminderen van haaruitval door het versterken van het haar tegen elke vorm van slijtage.

Gebruikt: Zorg ervoor dat je extra vergine olijfolie kopen bij uw lokale supermarkt voor het beste resultaat. Olijfolie werkt heel goed voor de hoofdhuid massages: het zal helpen om haar groei te stimuleren en handhaven van een gezonde hoofdhuid. Deze toevoegen aan uw spuitfles mix om te voorkomen dat je haar gehydrateerd gedurende de week. Omdat olijfolie doordringt de haarschacht, werkt ook heel goed voor de hete olie behandelingen en zal resulteren in het haar dat eruit ziet en voelt zachter en sterker.

load...

4. Avocado olie

Eigenschappen: Jam verpakt met vitaminen A, B, D en E, eiwitten, aminozuren, magnesium, ijzer, koper, foliumzuur en vetzuren, avocado-olie is uitstekend voor het beschermen en voorkomen van schade aan het haar. Het helpt ook het haar sluis in vocht en beschermt uw onderdelen tegen beschadiging door de zon. Avocado-olie heeft een nog hoger gehalte (72%) van de enkelvoudig onverzadigde vetten dan kokosolie: deze vetten zorgen voor voeding en maak je haar super glanzend.

Gebruikt: Het toevoegen van avocado-olie om je shampoo zal behandelen droge, jeukende hoofdhuid en toe te voegen aan je conditioner zal u uitstekende slip te maken ontwarren een briesje te geven. Het is niet zwaar genoeg is ideaal om te worden gebruikt om vocht af te dichten in het haar te zijn, maar het daadwerkelijk helpen hydrateren het haar zo altijd het handig zijn om droogte te bestrijden.

5. Jojoba olie (zuiver en ongeraffineerde)

Eigenschappen: Jojoba olie niet altijd zo veel “shine” te krijgen (no pun intended) als het verdient. Net zoals avocado-olie, het is geweldig voor het aanpakken van droge hoofdhuid, maar ook haaruitval, en bij het voorkomen van gespleten haarpunten. Maar in tegenstelling tot alle andere olie, jojoba bootst je haar eigen natuurlijke olie (talg), die zorgt ervoor dat je strengen heel positief te reageren door het absorberen van het in de haarschacht, wat resulteert in meer gehydrateerd en glanzender haar. Het bevat vitamine A, B1, B2, B6 en E, die samenwerken om te beschermen tegen beschadiging. Het heeft een nog hoger gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetten dan avocado-olie (98%!) Die natuurlijk het uitstekend voor de versterking van het haar tegen breuk te maken. Het voegt volume, stimuleert de haargroei en helpt het haar terug tegen beschadiging.

Toepassingen: Jojoba olie werkt ook heel goed voor de hoofdhuid massages want het geeft je grote voordelen zonder uw haar zwaar te maken. Het is uitstekend bij gebruik in diepe conditioners, omdat het helpt het haar bounce rug, vooral van warmte styling.

Het beste ding over olie voor de natuurlijke haarkleur is dat je ze niet allemaal nodig hebben op hetzelfde moment, maar hoe meer je hebt, hoe beter! Ieder van hen zijn veelzijdig en heilzaam voor het haar. Probeer een, probeer ze allemaal, en let op je haar bloeien.

Dit artikel werd oorspronkelijk geschreven door Kanisha en gepubliceerd op CurlyNikki.

load...