5 manieren om krullen te genezen | NL.Inspinre.com
De personen

5 manieren om krullen te genezen

5 manieren om krullen te genezen

Het duurt niet veel voor kinderen om een ​​ernstig geval van “bed-head” te krijgen - snauwt, knopen en platte vlakken en kroezend degenen. Je zou bijna vormen een Dr. Seuss verhaal van kinderen haar! Als gevolg van actief spelen gewoonten, kinderen, krullend kinderen krijgen klitten en "bed-head", ook. Zij mogen niet de eerste zijn om pick-up een borstel of kam, of gewoon weten hoe ze hun eigen haar te stylen. Gelukkig, met de juiste tools en know-how, deze verwarde situaties kan gemakkelijk zijn om te vermijden, en reparatie.

Bed-Head Solutions

1. Kies een "kindvriendelijke" detangler en leave-in.

Er zijn veel van hen die er zijn, en iets dat het haar van uw kind voedt omdat het reparaties is het belangrijk te vinden. Sommige leave-in conditioners kan ook gebruikt worden als ONTKLITTERS voor uw kind. Kinderen als heldere verpakking en lekkere geuren, dus op zoek naar iets dat stilt hun zintuigen. Op die manier zullen ze krijgen meer opgewonden over deze stap in plaats van er bang voor. Zorg ervoor dat een deel van je 's nachts haarverzorging routine voor uw kinderen helpt te voorkomen dat klitten.

load...

Probeer een van deze favorieten:

  • Mixed Chicks Kids Tangle Tamer
  • Carol's Daughter CD4Kids Detangler
  • Original Sprout Miracle Detangler
  • Het is een Curl! Ring rond de Curlies Leave-In

Lees: De Ouch-Free Guide to Detangling

2. Houd een grove kam door het bad.

Het is een goed idee om een ​​door uw bad te houden als onderdeel van 's nachts haar reiniging routine van je kind, zodat je de knopen kunt krijgen en klitten uit, terwijl hun haar nat is. Maar maak je niet wachten tot het bad tijd om uit te werken van de knopen, kunnen ze alleen maar erger naarmate de dag vordert. Hier is hoe Zoie's moeder ontwart haar haar.  

Hier zijn een aantal perfect ontklittende kammen voor de badkamer:

  • Ouidad grove kam
  • Mebco Tortoise Shower Detangler
  • Tifi Krypton Wide-tooth stylingkam

3. Loop ze door de styling proces.

Als ze willen helpen, laat ze weten wat je doet en hoe. Ga voor een spiegel en laten zien hoe u helpen van zorg voor hun golven, krullen en spoelen. Kinderen zijn dol op hun onafhankelijkheid uit te oefenen, dus waarom ze niet leren de kneepjes van het vak? Veel plezier met het proces.

Need wat inspiratie? Bekijk deze schattige video van hoe Giselle's mama zorgt voor haar haar tijdens haar bad tijd routine.

load...