5 tips voor nieuwe moeders met natuurlijk haar | NL.Inspinre.com
De personen

5 tips voor nieuwe moeders met natuurlijk haar

5 tips voor nieuwe moeders met natuurlijk haar

Gefeliciteerd met uw nieuwe bundel van vreugde!

Hoewel baby's leuk en schattig kunnen zijn, kunnen ze ook worden eisen van onze tijd en energie. Als een kind in een gezin wordt geboren, de ouders - vooral u, de moeder - zal moeten prioriteren dagelijkse taken om uw nieuwe levensstijl aan te passen. Voor moeders met natuurlijk haar, kan dit betekenen verandert de manier waarop je de zorg voor je haar met behoud van een gezonde haardos. Hier zijn 5 tips voor het onderhoud van uw natuurlijke haar na de bevalling.

1. Houd uw regime simpel.

Als u een naturalista die het leuk vindt om een ​​hele zaterdag te besteden aan haar haren, laat me je vertellen nu, zal je waarschijnlijk niet dat luxe meer. Terwijl een 10-stap haarverzorging regime mooi en prachtig kan klinken, je gewoon niet de tijd hebben. De enige zorg die je haar nu nodig heeft is een regelmatige wasbeurt, diep conditie en frequente hydratatie.

2. Re-passen je haar regime om uw nieuwe levensstijl aan te passen.

Was je enkel en duurde slechts zorg voor jezelf wanneer je voor het eerst ging natuurlijk? Nu dat u een nieuwe toevoeging aan uw familie, moet uw geweldige (maar lang) regime zou opzij worden gezet, terwijl u zich richten op de zorg voor uw baby. Dit betekent niet dat de gezondheid van je haar ook een zetel zou moeten nemen. Het enige wat je hoeft te doen is om uw huidige regime te werken op een manier die het beste bij jou en je kind past.

load...

3. Stijl je haar in tussen de nap baby.

Omdat je meer uren niet kan toevoegen aan de 24 uur die je hebt gekregen, kun je je tijd beter te beheren en het maximaliseren van de kleine uren die je voor jezelf hebt verlaten door uw haar styling tussen dutjes van uw baby. Gelukkig pasgeborenen grootste deel van hun tijd om te slapen, wat betekent dat je snel kunt knijpen in een snelle shampoo, diepe conditioning en styling, terwijl je baby dutjes. Nieuwe moeder, Nikki Mae van Natuurlijke Chica heeft geleerd om te profiteren van deze tip.

4. Zet uw haar in een beschermende stijl.

Natuurlijk haar veeleisend kan zijn wanneer het los is gelaten, omdat het droogt sneller en klitten snel. Sinds het verzorgen van een pasgeboren kan duren zo veel van uw tijd, het beste wat je kunt doen om te helpen bij het beheren van uw tijd is om het minimaliseren van het dragen van je haar los. In plaats daarvan kunt u kiezen voor een langdurigere kapsels zoals wendingen, maïs rijen of vlechten.

5. Hulp krijgen wanneer dat nodig is.

Als u nog andere kinderen om voor te zorgen, zou je niet de tijd en energie om de zorg zo veel als je zou graag nemen voor je haar. Om ervoor te zorgen dat je haar blijft in zijn meest gezonde toestand, de hulp inroepen van een erkende kapper of een vriend om u te helpen uw haar te beheren, terwijl u zorg voor uw pasgeboren.

Met planning en aanpassingen, is het mogelijk om nog steeds een gezonde haardos, zelfs met uw drukke schema als een nieuwe moeder.

Nieuwe natuurlijk krullend moeders, hoe heb je zorg voor je haar terwijl de zorg voor uw pasgeboren?

load...