5 zweetbestendige stijlen voor je beste workout tot nu toe | NL.Inspinre.com
De personen

5 zweetbestendige stijlen voor je beste workout tot nu toe

5 zweetbestendige stijlen voor je beste workout tot nu toe

Hoewel onze schema's zijn hectisch, we hebben nog steeds te knijpen in een uit te werken. Of als we genieten van het lopen op een spoor of het nemen van een Zumba les bij uw plaatselijke sportschool, fysieke activiteit is geweldig om een ​​gezond lichaam te behouden en kan ook helpen met een gezonde krullen. Het kan moeilijk om je haar te beheren tijdens het werk uit te zijn, maar deze zweetvast kapsels kan u helpen meer op je training en minder concentreren op je haar.

Foto met dank aan PAVILLEIS

High Bun

Broodjes zijn eenvoudig te maken en zal niet veel tijd in beslag nemen. Er zijn ook verschillende manieren waarop u uw broodje kunt dragen, zodat je niet zo vervelen met je werk uit te kijken krijgt. Hoge broodjes en dieptepunten broodjes zijn eenvoudig en kan helpen om je haar uit de buurt van je gezicht, die nodig is vooral wanneer je begint te zweten. U hoeft niet te veel zorgen over kroezen of poufy haar omdat het allemaal terug is gebonden.

load...

Foto met dank aan DONEDO

Side Braid

Een klassiek kapsel dat niet hoeft te saai. Als u liever uw haar in paardenstaart te dragen tijdens de dagelijkse trainingen, kan het beste om te investeren in satijn haar scrunchies. Dress it up met mooie bloemen van het seizoen voor een avondje uit.

Foto met dank aan BEAUTYBYLEE

Tapered TWA

Als u een TWA of het kweken van je haar uit van de ene, kunt u nog steeds verschillende opties voor je haar stylen. Pak uw favoriete lichte sjaal en bind je haren omhoog. Er zijn veel YouTube tutorials die unieke manieren om je sjaal te binden hebben. U kunt ook grijpen uw favoriete haarbanden / zweetbanden om te voorkomen dat kroeshaar uit je werk uit. Of, kunt u uw haar te dragen zoals het is. Reinigen enkel uw hoofdhuid van zweten. Je hoeft niet om je haar shampoo die iedere dag in om je hoofdhuid te reinigen. Probeer je haar een paar keer per week samen te wassen voor het wasdag.

Foto met dank aan BIANCA ALEXA

Weave / Extensions

Overweeg het toevoegen van weefsel of clip-ins voor een tijdelijke lang haar niet schelen ogenblik. Maar vergeet niet, gewoon omdat je besluit om een ​​weefsel te dragen, maar dat betekent niet dat je niet de bedoeling om te zorgen voor uw eigen haar. Gebruik een katoenen bal met adstringerende om de hoofdhuid te reinigen om bacteriën en geur te vermijden. Shampoo wekelijks om vuil en olie te verwijderen uit zweten.

load...