6 belangrijke stappen die u ervan weerhouden om de perfecte rollerset te hebben | NL.Inspinre.com
De personen

6 belangrijke stappen die u ervan weerhouden om de perfecte rollerset te hebben

6 belangrijke stappen die u ervan weerhouden om de perfecte rollerset te hebben

Een rol die op natuurlijk haar is een eenvoudige (maar vaak ingewikkeld) stijl.

Met een roller set, kunt u strakke, uitgerekte krullen zonder directe warmte te hebben. Dit is vooral zeer geschikt voor degenen die willen een gestrekte krullend stijl te bereiken en zonder dat hun haar met een risico op schade door hitte. Met deze tips en trucs, ik weet zeker dat je je beste roller set te krijgen.

1. Deep conditie

De toestand van de gezondheid van je haar en hoe goed je zorg voor zij vóór de stijl betekent veel. Een belangrijke stap voor het doen van uw roller set is ervoor te zorgen dat je haar goed is geconditioneerd met een diepe conditioner of eiwit behandeling. Deze behandelingen niet alleen je haar tegen manipulatie en de stijl van de vorige week te repareren, maar bereidt ook je haar voor de rol stijl. Dus zorg ervoor dat je haar is geconditioneerd en voorbereid.

2. Breng een warmte-beschermer (als uw leave-in)

load...

Hoewel je niet direct warmte zetten op je haar van een rechtere, maakt u gebruik van warmte uit een capuchon droger. Voor een roller set volledig droog te zijn, is het essentieel om ongeveer 30-120 minuten te besteden onder de droger. Een grote nevel warmte-beschermer leave-in voor roller set is ApHogee Keratine en groene thee Restructurizer. Dit product bevat keratine, een veelgebruikt ingrediënt te zien in warmte beschermers die helpt om een ​​barrière en bestrijding van schade als gevolg van hitte styling te bouwen.

3. Gebruik een lichte vochtinbrengende styling product

Voor een uitgerekte stijl als een roller set, je wilt dat je haar om volume, beweging hebben en niet het gevoel gebukt onder artikel. Het beste is om een ​​lichte moisturizer of haar serum gebruiken. Blijf weg van styling producten die petroleum en boters die te zwaar zal zijn, omvatten.

4. Voer een roller set op vochtig / droog haar

Het doen van een roller ingesteld op nat haar zal een uitdaging op zich. De gladde haar zal het veel moeilijker maken om rond de rol, waardoor oneven haarlokken van wordt gekruld. Voor een gemakkelijke en soepeler toepassing, altijd rollen je haar wanneer het nat of droog is. Dit zal je haar een betere grip te geven en je zult minder tijd besteden aan onder de droger.

5. Verdeel je haar in kleine secties

Hoe minder haar voor elke rol, hoe beter de resultaten die je krijgt. Te veel haar in elke sectie maakt het veel moeilijker te krullen rond de rol en nemen meer tijd om te drogen. Zo verdeel je haar in kleine delen in uw haar.

6. Gebruik verschillende grootte rollers

Dit is één van de tips die ik geleerd uiteindelijk. Met behulp van dezelfde grootte rollen door je hele hoofd zal dezelfde krullen te creëren. Met behulp van verschillende grootte rollers ook daadwerkelijk volheid en voegt extra volume aan je haar.

Afgebeeld: StyleNook gebruiker NKNaturals

load...