6 populaire conditioners van jouw favoriete gekrulde merk, ze is vochtig | NL.Inspinre.com
De personen

6 populaire conditioners van jouw favoriete gekrulde merk, ze is vochtig

6 populaire conditioners van jouw favoriete gekrulde merk, ze is vochtig

We weten SheaMoisture is een van de meest populaire en geliefde merk van producten binnen het natuurlijke haar gemeenschap, in feite won onze gemeenschap Overall favoriete merk award in onze jaarlijkse Best of the Best enquête voor de laatste twee jaar. SheaMoisture producten zijn geliefd, omdat ze bevatten hoogwaardige ingrediënten, zijn toegankelijk op de grond en de prijzen over het algemeen rond de 10 € mark komen. Dat is de tri-fecta daar. Echter, het belangrijkste ding over SheaMoisture producten is dat ze werken! Met een uitgebreide productencatalogus waarbij meerdere lijnen van de producten voor verschillende haar betreft, is er voor elk wat wils met SheaMoisture, maar de verscheidenheid kan het ook moeilijk om te kiezen te maken. Hier is een blik op zes van de meer populaire SheaMoisture conditioners en de voordelen ervan.

* Noot van de redactie: Dit bericht wordt niet gesponsord. 

SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl Shine Conditioner

Deze dagelijkse conditioner is lichtgewicht en de krul definitie en de glans van het haar. Haar wordt afgevlakt tot kroezen, klitten en knopen te verminderen en het resultaat is haar dat is pluisvrij en gedefinieerd. Kokosolie verleent glans en kracht en helpt het haar glad, terwijl shea butter voedt het haar en helpt bij het bestrijden droogte.

load...

Wie zou het moeten gebruiken? Mensen die met droogte, klitten, of kroezen.

Prijs: 10 €

SheaMoisture Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Conditioner

Wie zou het moeten gebruiken? Mensen die lijden aan droog, broos haar.

Prijs: € 9

SheaMoisture Yucca en weegbree Anti-Breakage Versterking Conditioner

Deze conditioner versterkt het haar en strijkt de nagelriemen van het haar om kroezen en klitten verminderen en glans. Totaalbeeld Hair's wordt verbeterd en haar is beter bestand tegen breuk met het gebruik van deze conditioner. Gecertificeerde biologische weegbree en yucca geeft kracht aan het haar en baobab olie bevorderd glans.

Wie zou het moeten gebruiken? Degenen die kroezen, sufheid, breuk en gespleten punten te ervaren.

Prijs: 10 €

SheaMoisture Raw Shea Butter Restorative Conditioner

Wie zou het moeten gebruiken? Iedereen die kleuren hun haar of ondervindt schade en droogte.

Prijs: 10 €

SheaMoisture superfruit Complex 10-in-1 Renewal System Conditioner

De Superfruit Complex conditioner biedt tien voordelen in één. Deze conditioner gevechten veroudering, houdt gekleurd haar levendige, voedt, hydrateert, geeft glans, verzacht, bestrijdt stress, versterkt het haar, verbetert de beheersbaarheid en herleeft lichaam. Deze conditioner is geladen met anti-oxidanten te dof en futloos haar te herstellen. De superfruit complex levert de hoofdhuid met voeding terwijl biotine en marula olie bundelen krachten haarelastiek houden.

Wie zou het moeten gebruiken? Mensen die worstelen met droogte, klitten, of degenen die hun haar te kleuren. 

Prijs: 10 €

SheaMoisture Jamaican Black Castor Olie Versterken, Grow & Conditioner herstellen

Wie zou het moeten gebruiken? Iedereen met wie ervaart breuk en wil haargroei, evenals degenen die hun haar kleuren aan te moedigen.

load...

Prijs: 10 €

Welke van deze SheaMoisture faves heb je geprobeerd? Deel hieronder je ervaringen.

load...