7 Stap om hitteschade door toverstokken te minimaliseren | NL.Inspinre.com
De personen

7 Stap om hitteschade door toverstokken te minimaliseren

7 Stap om hitteschade door toverstokken te minimaliseren

Hot tools zoals Marcel strijkijzers en curling wands zijn gemakkelijk, handig middel voor krullen je haar. Een belangrijk ding om te weten en te onthouden is dat, omdat gereedschap erg heet kan zijn, kunnen ze schade aan uw haar veroorzaken bij verkeerd gebruik. Er zijn drie manieren waarop warmte verzwakken en beschadiging van het haar.

De eerste manier is door het verzwakken en de eiwitten die het haar bestaat vernietigen. Ten tweede kan de hitte van de oliën die helpen om de strengen bij elkaar in de haren te verstoren. En tot slot, de warmte zal uitdrogen haar door de interne vocht te trekken. Als dit gebeurt te vaak, kan het haar gemakkelijk worden beschadigd door middel van dagelijkse styling, wat leidt tot uiteinden en breuk te splitsen.

7 stappen te minimaliseren Curl Wand Damage

load...

Krijg schoon

Zorg ervoor dat u wassen, conditie, en föhnen je haar eerste. Het toepassen van warmte op de top van product opbouw is nooit een goed idee. Verschillende ingrediënten reageren verschillend op, zodat warmte uw eindresultaat zal niet zo goed zijn.

Deep conditie 

Het voorbereiden van je haar voordat je stijl is het belangrijk. Zorg ervoor dat je doet je diepe conditioning behandelingen wekelijkse en hydraterende die uiteinden elke nacht.

Gebruik bescherming

Goed afdrogen

Droog je haar volledig voordat curling het. Nadat je je haar hebt gewassen, föhnen het grondig zodat u niet die krullen bent frituren!

Ga langzaam

Probeer om alleen krullen elke sectie één keer. Ga langzaam op elk stuk en vergeet niet dat het is hoe de krullen worden gevormd wanneer ze af te koelen is hoe ze zullen blijven.

Start laag

Begin nooit stylen van je haar op de hoogste stand. U kunt altijd draai je toverstok hoger, maar de warmte schade als gevolg van hoge hitte is onomkeerbaar.

Limit re-applicatie

Probeer om verplaatsing van de warmte te beperken. Er zijn veel manieren om nep het gebruik van een curling wand. Bekijk deze pin krul tutorial om je stijl te behouden.

Het komt hier op neer: elk type warmte toegepast op elk textuur van het haar kan schadelijk zijn. Echter, zolang het correct en zorgvuldig wordt gebruikt, kunt u genieten van prachtige, duurzame resultaten zonder dat u de gezondheid van uw haar te offeren.

load...