Beyonce doet de meeste epische prestaties ooit bij coachella | NL.Inspinre.com
De personen

Beyonce doet de meeste epische prestaties ooit bij coachella

Beyonce doet de meeste epische prestaties ooit bij coachella

Afbeelding: Getty

Iemand anders nog steeds dronken in de liefde van Beychella?

Laten we eerlijk zijn, Coachella zal nooit meer hetzelfde zijn. Gisteravond Beyonce geschiedenis als ze het podium bezat op Coachella, en werd de eerste zwarte vrouw aan de kop van het muziekfestival, en ze gevierd in ware Black Girl Magic mode. Bey nam ons mee op een intieme en empowerment evolutie van haar reis met een twee uur durende ervaring het uitvoeren van haar top hits van "Crazy in Love" naar "Single Ladies". Ze maakte het ook een punt om dit bijzondere moment te gebruiken om de zwarte cultuur illustreren en alles wat het voor staat.

Als je het gemist en kon niet blijven tot in de vroege uren van de nacht, is de kans groot dat u last hebben van ernstige FOMO op dit moment. Maak je geen zorgen, hebben we de hoogtepunten van hoe Queen Bey slayed Coachella en heeft verklaard dat altijd Beychella. Ja altijd, eva.

Ze nam ons mee naar de kerk om onze psalmzingen "Lift Elke Stem en zingt", die ook bekend staat als de zwarte volkslied. Ze ingeschreven ons in de meest trotse en levendige HBCU om ons over de zwarte Griekse leven, feminisme en het belang van representatie. Niet te vergeten dat ze edelstenen gedaald van Malcolm X, Nina Simone en hulde aan Afrikaanse Queens zoals Nefertiti. Ze nam ons mee naar het zuiden om haar familie roots eren door verwevenheid Texas triller muziek, New Orleans bounce, en brass band klinkt om een ​​back die thang up. Ze liet ons de ervaring van de evolutie van haar eigen reis uitvoeren van 26 van haar grootste hits, en zelfs uitgenodigd een paar gasten op het podium te delen. Destiny's Child gaf ons de ultieme reünie, het uitvoeren van favorieten zoals "Soldier" en "Say My Name." Solange opdagen voor de ultieme twerk uit en Jay-Z maakte een verschijning met een klassieke duet "Deja Vu".

load...

Wat was er zo mooi over dit zinvol, krachtige en inspirerende optreden van Queen Bey was de huldiging zij betaalde voor vrouwen. Zij herinnerde elke vrouw van de macht die ze te houden, vooral de degenen die vóór haar kwam. Beyonce heeft verklaard: "Dit is voor al de ongelooflijke vrouwen die de deuren voor mij geopend, dank je wel." Beyonce zeker overtroffen zichzelf en officieel stak de woestijn in brand om de schoonheid van vrouwelijkheid, Afro-Amerikaanse geschiedenis, en ware kunst presenteren in de zuiverste vorm.

Als u deze baanbrekende, epische prestatie nog niet gezien, doe jezelf de gunst en kijken naar de volledige prestatie hier.

Wat was je favoriete moment van Beychella? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Geniet van de beyhive glorie en krijgen in deze Black Girl Magic of wat #beychella genoemd

load...