Celebrity-krullen: Carrie Bradshaw is terug | NL.Inspinre.com
De personen

Celebrity-krullen: Carrie Bradshaw is terug

Celebrity-krullen: Carrie Bradshaw is terug

"Sex and the City" is terug - een soort van. Onze favoriete beroemdheid krullend meisje is terug, maar deze keer is het niet Sarah Jessica Parker. In plaats daarvan, AnnaSophia Robb (je mag haar herinneren van de Johnny Depp versie van "Charlie and the Chocolate Factory", zoals de vervelende kleine meisje) stapt als de jongere versie van Bradshaw in "The Carrie Diaries."

Tot slot, fans en volgers van SATC krijgen een goed gedaan, volledige verhaal lijn achter de vrouw die onze moderne krullende en seks icoon in New York werd.

"The Carrie Diaries", ook geschreven door Candace Bushnell, volgt op een jonge Bradshaw door haar vroege jaren '20 toen ze navigeert New York City. De oude flashbacks die door SATC zal worden opgevoerd, en deze nieuwe Bradshaw, met haar natuurlijke krullen in de hand, belooft om ons op onze tenen.

Een beetje een ongehoorde actrice, sommige fans vraagtekens bij de beslissing om te huren Robb voor het deel in plaats van de wil van Blake Lively en Reese Witherspoon. Wat ons hier bij NaturallyCurly, zien we de redenering al te duidelijk: die natuurlijke krullen!

load...

Blake Lively, Reese Witherspoon en de overgrote meerderheid van elke actrice tot de taak van het worden de jongere Bradshaw na de spectaculaire prestaties en de volgende vergaard door Sarah Jessica Parker heeft het vertrouwen moet haar natuurlijke textuur te dragen - en we hebben het niet hitte toegepast. Robb (die slechts 18 mind you) heeft het haar dat je zou verwachten van een jongere Bradshaw aan te trekken, en het feit dat ze al haar eigen kledinglijn in het echte leven is gewoon kers op de taart.

Dus terwijl we misschien schuur een paar tranen toen onze favoriete krullend meisje verliet het kleine scherm, we verheugen in het zien van een andere krullende vrouw over te stappen op om zo'n grote rol. En we zijn nog blijer dat haar krullen speelde een grote rol in het feit dat ze kreeg de rol om te beginnen (of dus we gaan ervan uit).

Stay tuned voor meer updates over "The Carrie Diaries" en AnnaSophia Robb. We zijn stoked om haar te zien in actie. Als je ook, en kan niet wachten op de première van de show, check out haar muziek video hieronder. Ja, ze doet het allemaal, en meer macht aan haar!

Keep Your Mind Wide Open

load...