Celebrity-krullen: Kim Wayans vertelt alles | NL.Inspinre.com
De personen

Celebrity-krullen: Kim Wayans vertelt alles

Celebrity-krullen: Kim Wayans vertelt alles

Actrice, komiek, producer en schrijver Kim Wayans is op de bank met CurlyNikki! Een getalenteerde lid van de beroemde Wayans clan, Kim scheen op "A Different World," en geleverd griezelige indrukken op Fox Network "In Living Color." Ze is ook te zien op het grote scherm met rollen in "Ik ben Gonna Git U Sucka", "Do not Be a Menace naar Zuid-Centraal tijdens het drinken van Juice in the Hood" en "Juwanna Man", een paar te noemen.

Maar vandaag zijn we zijn hier om een ​​kijkje op deze celebrity krullen te nemen! Dames, presenteer ik u, Kim Wayans! Genieten!

CN: Het was zo geweldig om te verbinden met je op Twitter! Ik ben een fan sinds Miss Benita geweest!

Kim: Thanks Nikki! Ik hou van je website. Ik las uw celebrity interviews en hebben zo veel over mijn natuurlijke haren werken vanuit CurlyNikki.com geleerd. Het is echt een geweldige bron, en wanneer ik lopen in een zus met haar natuurlijk haar, ik ben altijd zeker om haar te vertellen, "Vergeet niet te gaan naar CurlyNikki.com!"

load...

Ik was gewoon praten met een vrouw in New York die wil om de overgang, ze is bang, maar ze wil, en ik zei tegen haar: "Je moet op CurlyNikki.com te krijgen en lees de verhalen van vrouwen die de overgang gemaakt, omdat het gaat om u te inspireren en geven u de moed om door te gaan en lop dat uit en beginnen vanaf nul!"

CN: Wow! Thanks Kim! Dat is zo'n geweldige compliment. Ik ben blij dat je de info behulpzaam en ik ben erg dankbaar voor de gratis pub! 

Kim: Het is een geweldige website. Mijn vriendin Robin Robinson, een die hard CurlyNikki fan, draaide me op het. Ik moest noemen haar omdat ze zou zijn op mij als ik niet!

CN: Uw natuurlijk haar is een aantal van de meest heerlijke ik ooit bovenop een beroemdheid hoofd gezien. Geef me je verhaal!

Kim: Ik heb nog nooit een permanent gehad. Mijn moeder had dat niet - we allemaal wilden een natuurlijk, want iedereen wilde het haar dat zwaaide, en dit niet swing [Lacht]. Ze was erg veel over het liefhebben van je eigen haar en zei dat voor ons allemaal meisjes dat wanneer u 18 draait, kun je doen wat je wilt met je haar, maar op dit moment, in dit huishouden, er komt wel geen permanenten. Dus we moesten truien binden op ons hoofd en swing die van links naar rechts [Lacht].

Dus ik heb nog nooit een permanent en toen ik van huis ging, ik heb nooit echt wilde. Ik zou hot mijn haar kammen of slijtage vlechten, omdat ik echt niet wist wat te doen met mijn natuurlijke haren. Ik wist gewoon dat ik niet wil chemicaliën in het te zetten.

Als je terug in de dag "In Living Color" en "A Different World," ik droeg deze ingedrukt en dan ben ik afgestudeerd aan gevlochten stijlen en droeg dat voor vele jaren. En als ik moe van de vlechten uit te vallen in het zwembad [Gelach] kreeg - je weet wel, je denkt dat je alle leuke en alles, en dan valt een uitbreiding out - Ik keek op en mijn haar was drijvende in de pool! Een man was als: "Excuseer me missen, ik denk dat dit is je haar!"

Zodat, plus ik was gewoon klaar voor een verandering. Ik wilde niet een slaaf van de vlechten meer zijn. Ik heb de drang. Ik wilde mijn eigen haar rocken zonder de vlechten, zonder iets.

CN: Wat is uw huidige routine? Hoe weet u weer dat te bereiken luxe krullend?

Kim: Ik doe mijn haar een keer per week. Ik weet niet meer gebruiken shampoo, dat is iets wat ik geleerd van je website. Ik gebruik DevaCurl Geen Poo en ik vind dat echt geweldig zijn, omdat het niet uw natuurlijke vocht en oliën strip. Het werkt goed, omdat het mijn haar houdt gevoel erg vochtig. Ik heb ook geleerd dat ik niet zou moeten worden rukte een kam door middel van deze struik en dat ik zou moeten worden met behulp van mijn vingers zo veel mogelijk.

load...

Ik ben zo blij om te spreken voor u, omdat ik zo veel heb geprofiteerd van uw website. Het is gewoon een juweeltje. Ik kan uw prijst genoeg zingen. Als een cultuur, hebben we niet leren hoe we onze haren te doen en dat is waarom er zo'n afkeer van draagt. Dat is de reden waarom zo veel vrouwen als: "Ik weet niet wat te doen met het en daarom permanenten I, of daarom vlecht ik, omdat ik niet weet wat te doen met mijn eigen haar."

We groeien niet op het leren hoe we ons haar te doen, we opgroeien leren hoe het haar van iemand anders te doen - Kaukasische haren. Die kleine kammen en borstels werken niet op dit punt. Dus je merkt dat je rukte uit je haar en het hebben van zo'n moeilijke tijd, en als je leert, leer je dat je haar is anders en vraagt ​​om een ​​andere behandeling. En als je dat begrijpen en krijgen de juiste tools waarmee u uw haar te doen, het uitgegroeid tot een briesje. Het wordt leuk en niet een enorm gedoe.

CN: Het is een heropvoeding.

Kim: Het is! Het is een totaal heropvoeding. Dus terug naar mijn routine, nu heb ik een Ouidad Comb. Ik gebruik eerst mijn vingers en ga door mijn haar en scheiden in ongeveer 5 grote vlechten. En dan heb ik verzadigen mijn haar met een conditioner, zet mijn kleine plastic kapje op en laat die zitten in mijn haar voor een paar uur.

Als ik boodschappen te doen, zal ik klap op baseball cap, zodat ik rond kan draaien. Ik laat dat percolaat daar voor een paar uur en als ik tijd heb, zal ik zelfs laat het in 's nachts en dan de volgende dag wassen elke vlecht, reinig met Deva NoPoo met behulp van lauw water, en doe een laatste koude water spoelen - iets dat ik geleerd van uw site.

Ik tik droog elke sectie met een handdoek en verwijder overtollig water. Dan neem ik virgin kokosolie met enkele jojoba olie en een beetje rauw Shea boter en meng die met elkaar en zet dat op elke sectie, re-vlecht terug in de big 5 vlechten, op mijn satijnen muts en dan ga ik naar slaap te laten drogen overnacht.

Ik slaap ook op een satijnen kussensloop, dat is iets wat ik niet wist over opgroeien. Het is iets wat ik van u geleerd, en het maakt zo'n verschil. Je vraagt ​​je af: "Waarom wordt mijn haar droog de hele tijd? Alle oliën en vocht ik in het." en dan besef je de kussensloop is meer gehydrateerd dan je haar en dat is gek! Zodat satijnen kussensloop helpt echt veel.

De volgende dag liet ik de vlechten uit, licht mijn vingers te nemen en te werken het een beetje en laat het zijn ding te doen voor de rest van de week.

CN: Hoe zit het met 's nachts onderhoud gedurende de rest van de week? Heeft u re-vlecht?

Kim: Ik zette mijn satijnen muts op en gewoon te slapen. In de ochtend, neem ik dat uit en re-pluis. Soms, als het nodig heeft, zal ik een beetje meer van dat kokosolie mix te nemen en knijp het door om het wat extra glans te geven. En dat is het!

CN: U noemde DevaCurl. Welke andere merken bent u wens?

Kim: Ik hou van Carol's Daughter Healthy Hair Butter. Ik hou ook van Jane Carter Solution. Ze heeft een Hair Nourishing Serum en een spray, vloeistof Revitalizing leave-in conditioner. Ik hou van allebei van die en die te gebruiken van tijd tot tijd. Ik hou ook van haar voeden en Shine. Mijn haar houdt zwaarder oplossingen, het is mijn vriend. Je zet een aantal in 's nachts en in de ochtend, het is geabsorbeerd en je haar voelt geweldig.

Als ik wil om te veranderen van mijn blik, die ik zelden doet, zal ik mijn haar terug in een knot te trekken. En dat is een goede zaak over de airconditioning. Als je conditie 's nachts, vind je dat je veel meer rek de volgende dag, die het gemakkelijker maakt om het terug te trekken in een klein broodje. Of, soms zal ik gewoon doen twee piggy staarten, die mijn man's favoriet. Hij houdt alleen dat. Ik vind het ook leuk.

En dat is het zo'n beetje. Ik zou graag om te leren hoe ik mijn haar wel verdraaien.

CN: Uw huid is zo duidelijk en soepel. Schotel! 

Kim: Dank je wel! Kokosnootolie! Als ik het niet kan eten, probeer ik niet te gebruiken op mijn huid. Het is vrij van chemicaliën. Het is ook uitstekend geschikt voor het verwijderen van make-up. De laatste tijd heb ik gedaan wat publiciteit spullen voor mijn nieuwe film, "Pariah," en kokosolie is geweldig voor het verwijderen van make-up. Het laat me zo zacht en daarna gehydrateerd. Ik heb een zeer gevoelige huid en kan geen gebruik maken van veel producten. Ik hou van Aubrey Organics, het is een natuurlijke huidverzorging lijn en ik hou van hun cleanser.

CN: Wat is er nieuw? Welke projecten heb je gewerkt?

Nikisia Cooper en Dee Rees.

Kim: Ik ben in een film genaamd "Pariah" dat ik ben echt trots op. Het opent de 28 van deze maand in New York, San Francisco en Los Angeles, en dan zullen ze uit te rollen naar andere steden na die datum.

Het is een geweldige film. Het is een coming of age verhaal over een jonge lesbische worstelt met haar identiteit en ik speel haar moeder, die is een moeilijke tijd omgaan met haar seksualiteit. Het is prachtig geschreven en dus relevant zijn voor wat er gaande is op deze dagen. Het is goed voor de openstelling van de dialoog en zal hopelijk helpen om enkele levens te veranderen. De directeur is een jonge, zwarte vrouw, een protege van Spike Lee, die is eigenlijk een van de uitvoerende producenten van deze film. Check out "PariahtheMovie.com" naar een trailer en meer informatie.

We hadden veel lol. We première op Sundance dit afgelopen jaar en toen gingen we naar het Toronto Film Festival ook. Focus Feature kocht de film en ze zijn te distribueren. De cast is geweldig. Het is een beeld van een Afro-Amerikaanse familie op een manier die we zelden te zien krijgen. En je weet dat ik echt hoop dat mensen naar buiten komen en ondersteunen dit omdat op zoveel niveaus, het is een prachtige film. Het is een universele film. Je hoeft niet homo of zwart te worden beïnvloed door het en te resoneren met aa veel van de verschillende thema's die aan de gang in het project te zijn.

Een ander groot voordeel is dat alle van de cast is natuurlijk, zelfs de directeur Dee Reese en producer, Nikisa Cooper! Wij hebben dus heel de verklaring gaande van stad naar stad bevorderen van de film. De mensen waren als: "Wacht even, wacht even, de dutjes zijn er!" Het was echt, echt geweldig.

Ik heb ook een collectie kinderboeken dat mijn man en ik schrijf belde Amy HodgePodge. We hebben net een deal met een productie-bedrijf dat probeert om de animatie maken met het project. We hebben 6 boeken op de markt op dit moment, uitgegeven door Penguin, en het is een prachtig verhaal over de beproevingen van een multiraciale 4e grader, te beginnen reguliere school na zijn home-geschoold haar hele leven.

CN: Hoe was het opgroeien in de Wayans huishouden? 

Kim: Amazing. Er waren 5 meisjes en 5 jongens. Ik hield van opgroeien met een grote gekke familie. We hebben niet veel in de weg van materiële zaken, maar we hebben geen behoefte aan met alle vreugde, liefde, plezier en creativiteit. Ik wist niet dat we arm waren, totdat ik ging naar de Wesleyan University. Ik op een dag wakker en zei: "Wow, we waren arm?" [Lacht]. Het is geweldig met een gezin als dat.

CN: Waar heb je valt op in de lijn?

Kim: In het midden, de vergeten middelste kind. Maar in een gezin zo groot, er is echt geen middelste kind!

CN: Zijn de geruchten waar? Is "In Living Color" coming back?

Kim: Yes! Keenan is bezig met een reboot van "In Living Color" met een frisse nieuwe cast. Dus mevrouw Benita worden niet opblazen van de spot [Lacht]. Ik kan een gastoptreden te maken, maar het zal een nieuwe cast, omdat het hele punt van dit is om talent dat is daar nu niet helpen - talent die geen plek om hun vaardigheden te laten zien heeft. En op dezelfde manier "In Living Color" diende als lanceerplatform voor mezelf en Jim Carey, Jamie Foxx en Jennifer Lopez - de lijst gaat maar door. Deze reboot zal hetzelfde doen voor een hele nieuwe generatie.

Ik ben ook bezig met een pilot voor een sitcom die ik schreef met mijn man en dat van mijn broer executive geproduceerd. Het is een modern dag vertellen van hoe het was om op te groeien Wayans, en ik speel de moeder van een groot brood opgroeien in een NYC Project Development. Het is vanuit het oogpunt van de moeder, waaruit blijkt hoe het was voor ze en mijn vader om ons daar te verhogen.

Meer willen?

Kim is super druk, maar ze is actief op Twitter. Contact maken met haar daar!

Laatste gedachten

Dames, help Kim uit! Na het interview, we haar wens om te draaien en twist-outs proberen besproken. Ze heeft zelfs nog nooit creëerde een twee streng twist en ik deelden een paar tips, maar ze wil van u horen!

  • Hoe maak je je twists (nat, vochtig of droog) te creëren?
  • Hoe houd je ze uit te ontrafelen?
  • Wat zijn uw favoriete producten voor hold en glans?
load...