Curly hair journey: Denise of curly essence | NL.Inspinre.com
De personen

Curly hair journey: Denise of curly essence

Curly hair journey: Denise of curly essence

Denise: Hallo, mijn naam is Denise. Ik ben 23 jaar oud en afkomstig uit Lissabon, Portugal (maar geboren in Angola). Mijn passies zijn muziek, film en eten... En meer recent, mijn krullend haar! 

NC: Hoe en wanneer ben je begonnen omarmen je krullen?

Denise: Mijn moeder zorgde voor mijn haar toen ik jonger was, maar toen ik ben opgegroeid en blies het! Ik ben niet anders dan andere krullend meisjes... Mijn vrienden hadden steil haar, en ik dacht dat was mooi, ook al zat mensen moedigde me te laten mijn krullen ademen. Ik had niet gedacht dat de “afro-curly look” was behoorlijk op mij. 

NC: Wat is uw huidige routine?

Denise: Ik ben nog steeds erg nieuw voor dit alles, dus elke wassen en te gaan is een nieuwe ervaring. Op dit moment ben ik het beperken van mijn product gekte, want ik was een echte product junkie. En met mijn fijn fijn haar, ik heb slechts twee producten om de truc te doen! Ik shampoo elke keer als ik mijn haar wassen-drie keer per week gebruiken conditioner, en kam mijn haar in de douche. Dan stijl die ik en gewoon de lucht laten drogen! 

load...

NC: Wat is uw favoriete kapsels te dragen met je krullen?

NC: Wat zijn uw must-have producten en instrumenten?

Denise: Ik kan niet leven zonder mijn Kinky-Curly leave-in... Het is een van de beste producten voor fijn, krullend haar! Ik hou ook van Moroccanoil en Aussie conditioners. En wie uitgevonden schuifspelden is een ware genie! 

NC: Heeft u kleur je haar?

Denise: Ik heb nog nooit mijn haar gekleurd, maar ik zou graag op een dag! Ik ben een scaredy kat... Het kostte me bijna een jaar om te denken over het verminderen van mijn uiteinden (oeps). 

NC: Wat doe je 's nachts voor je haar?

Denise: Ik hou van de ananas methode! 

NC: Welke reactie heb je krijgt als je voor het eerst besloten om te gaan natuurlijk? 

Denise: Het goede feedback: “Eindelijk” of “Je ziet er zo moet beter met krullend haar!” Het slechte feedback: “Het is zo groot” “? Heb je niet je haar gedaan” of

NC: Heb je big chop of transitie? Voor hoelang?
NC: Wat is het beste ding over het feit krullend?

Denise: Ik voel me zo veel beter met mezelf; het echt gaf me een groot vertrouwen boost! Ik hou van dat meer en meer mensen pronken met hun prachtige krullen. Het is zo leuk!

NC: Hoe werkt met krullend haar invloed op uw dagelijks leven?

Denise: Ik heb meer ogen op mij (sommige goed, andere slecht).

NC: Wat zou je anderen vertellen om hen aan te moedigen om hun krullen te omarmen
NC: Vertel ons over uw huidige en toekomstige projecten!

Wilt u meer weten over Ana en Curly Essence weten? Bezoek hun blog

load...