De beschermde pompadour: tijdloze stijl | NL.Inspinre.com
De personen

De beschermde pompadour: tijdloze stijl

De beschermde pompadour: tijdloze stijl

We zijn enkele weken weg vanaf de onderkant lijnen stijgende en zongebruinde huid worden ontslagen getoond door de meisjes en jongens van de zomer. Met deze welkome seizoensgebonden verandering komt een grote zorg over de Naturally Curly gemeenschap: het schakelen omhoog kapsel vorig seizoen!

Onze vrienden bij Cantu Beauty volledig begrijpen dat u wilt uw mooie krullen en golven en spoelen pronken in een stijl die is gemakkelijk te onderhouden en ziet er nog steeds leuk voor de zomer festivals en evenementen. Dat is waarom ze hebben aanbevolen Het beschermde Pompadour, een van dos de meest sexy zomer' voor al onze curlfriends om dit seizoen te dragen! In volgende Cantu Beauty gesponsorde artikel, leert u hoe u deze look te krijgen door het gebruik van shea boter gebaseerde producten vinden op uw lokale drug en schoonheid aanbod winkels, en andere massa-winkels, om je strengen te beschermen terwijl ze weg zijn gezet in een beschermende stijl.

load...

Het beschermde Pompadour

Stap 1 - Het gebruik van hetzij vingers of een kunststof, grove kam, deel het voorste deel van krullen. Om een ​​goed uitgebalanceerd pomp te krijgen, bepalen waar je wenkbrauwen te beëindigen en een deel krullen vanaf dat punt.

Stap 2 - Til krullen van wortel tot tips in de doorsnede met je vingers, die allemaal moeten worden gedekt in Cantu's Leave-In Conditioning Repair Cream.

Stap 3 - Zodra de afdeling grondig wordt geconditioneerd, trek de sectie naar boven, of de kroon, van je hoofd.

Stap 4 - Nu is het tijd om wat de lente in je praal te zetten! Onze mooie model Kami Smith gekozen om sprAngz gebruiken om haar Pompadour zijn plaats te houden in plaats van bobby pinnen. "Ik was zo verrast door hoe gemakkelijk het was om in te zetten," zei Smith, "Ik verzamelde mijn haar en haakte het op elke zijde. Super eenvoudig en het is een verblijf op zijn plaats! Niets kan ooit mijn haren bij elkaar te houden en dit heeft gedaan de truc."

Met behulp van sprAngz of bobby pinnen, pin het gedeelte van je haar vlak voor je kruin begint. Gewoon pin over de top knot voor een eenvoudige beschermende stijl die perfect is voor de zomer jurken en diner cocktails.

Als je krullen zijn te kort, maak je geen zorgen - blijven lezen om te zien hoe ik rock een mini pompadour met een TWA.

Stap 5 - Voeg extra bescherming voor uw kwetsbare randen en tempels met Cantu Grow sterke versteviging Treatment.

Stap 6 - Maak de look door het gladstrijken hardnekkige randen en statisch haar met Cantu Shea Butter Extra Hold Edge Stay Gel.

Mini-Pompadour voor Teeny Weeny Afros

Hoewel mijn 4C krullen zijn in hun Teeny Weeny Afro podium, ik ben niet van plan te laten een klein ding als lengte te krijgen op mijn manier! Sinds ik ben een grote fan van de Power Protector Cocktail, begin ik mijn styling door het toepassen van royale hoeveelheden leave-in conditioner om al mijn krullen, vanaf tips om wortels. Voorzichtig scheiden van waar ik wil een mini pompadour te beginnen, solliciteer ik meer van de leave-in bij die afdeling.

load...

Wikkel ik mijn favoriete marine blauwe satijnen sjaal om mijn hoofd, laat de sjaal vallen in het afgescheiden Pompadour sectie.

Om het uiterlijk schoon te houden, ik loop de sjaal aan de voorkant en wikkel het terug rond mijn haar, het binden van het in een die zacht knoop of strik. Om een ​​leuke pompadour bang of pin-up bang te krijgen, ik zachtjes Tuck mijn krullen tot een rol en houd ze strak met een bobby pin of twee.

En dan loop ik het huis uit gevoel als een natuurlijk krullend geboren vrouw, omdat ik niet alleen kijken en een goed gevoel, ik ben het beschermen van mijn krullen op hetzelfde moment!

Zoals u kunt zien, maakt het niet uit de lengte van uw haar. Alles wat je nodig hebt zijn de juiste Heilige Graal items om u te helpen de 'doe dat bij u past!

Vergeet niet om te laten zien en te laten zien op Instagram, want we willen je geweldige stijl lange bekijk alle zomer. Taggen #mycantu gewoon om je tips en trucs te delen!

Nu dat je klaar bent om toeschouwers knock-out met heetste kapsel van het seizoen, vertel me bent - hoe gaat u uw beschermde Pompadour dit seizoen rocken, curlfriend? Deel je doelen met mij in de commentaar sectie!

load...