De rondreis door het boek van de curl-revolutie schommelt in San Francisco | NL.Inspinre.com
De personen

De rondreis door het boek van de curl-revolutie schommelt in San Francisco

De rondreis door het boek van de curl-revolutie schommelt in San Francisco

Ik ben opgegroeid in de San Francisco Bay gebied, en hoewel ik verhuisd meer dan 30 jaar geleden, ik liet een stukje van mijn hart hier. Dus het was geweldig om de vierde halte van ons boek tour voor "The Curl Revolution houden: inspirerende verhalen en praktische adviezen uit de NaturallyCurly Community op MaduSalon, één van Californië top krul salons.

Gelegen aan eclectische Divisadero Street, MaduSalon, is een krul mekka compleet met een team van een aantal van de meest verbazingwekkende krul experts die ik ooit heb ontmoet. De salon is opgericht door opgericht door Marie Frances Cesar, een van de meest deskundige krul experts die ik ooit heb ontmoet. Zelfs als we waren opzetten voor de eventSunday ochtend, NC Managing Editor Cristina en ik voelde me alsof we kregen een masterclass in curl onderwijs - van kleuren en snijtechnieken om styling tips en product suggestions.Located in de eclectische Divisadero Street, MaduSalon, opgericht door Marie Frances Cesar, is een krul mekka compleet met een team van een aantal van de meest verbazingwekkende krul experts die ik ooit heb ontmoet. Zelfs als we waren opzetten voor het evenement zondagochtend, NC Managing Editor Cristina en ik voelde me alsof we kregen een masterclass in curl onderwijs - van kleuren en snijtechnieken om styling tips en product suggesties.

load...

Toen opende de deuren en de curlies aankomen begonnen uit van over de hele Bay Area. Wanneer een verslaggever van de San Francisco Examiner - met schouderlang 3b krullen - kwamen om het evenement te dekken, vertelde ze me dat ze was enthousiast door het persbericht, want ze kon zich niet herinneren ooit horen over een krul evenement in San Francisco. Zij heeft ruim een ​​uur slenterend door de salon en mensen te interviewen over hun krullen verhalen. En dan was er een vrouw die in kwam met een kopie van een krant een lijst over het evenement, willen weten of MaduSalon haar steil haar kon permanenten, want ze wil krullen.

Er waren tal van mijn krullen favorieten, met inbegrip van Cassidy Blackwell van FORM, Jessica McGuinty van Jessicurl, beïnvloeder Ashleigh Reddy van @stayreddy (die bij de Textuur op de Baan) en vele oude NaturallyCurly leden van de gemeenschap. Sommigen, zoals Sherri Koster, hebben die naar de site voor meer dan 15 jaar! Longtime lezer Mei Li deelde haar verhaal van het gebruik van NaturallyCurly als haar nummer een bron toen ze overgegaan in Korea 10 jaar geleden.

Er waren verschillende mensen die in het boek worden weergegeven, waaronder Iyore Olaye, die uit Californië vloog naar New York om een ​​Big Chop van Anthony Dickey krijgen. Een jaar later, zei ze dat ze kan niet geloven dat het kostte haar zo lang aan natuurlijke gaan, en dat een deel van The Curl revolutie heeft al haar leven diepgaand beïnvloed.

Ik ontmoette Valonne Smith, stylist en eigenaar van Natural Do Salon, die vroeg of we een gebeurtenis in haar stad kon hosten - een stad een uur en een half naar het zuidoosten in de San Joaquin Valley. "Het is een stad hongerig voor sommige curl liefde," zei ze.

Niet alleen hebben de deelnemers de kans om hun reizen met ons te delen en krijgen tips en zelfs het verkorten van de stylisten, maar ze waren ook het omwisselen van Holy Grail product combo's met elkaar, medelijden meer dan slechte kapsels, en het ontdekken hoe het voelt om te worden omringd door gelijkgestemde vrouwen; "Ik heb eindelijk mijn volk gevonden," de Examiner reporter vertelde me.

load...
Ik heb eindelijk mijn volk

Voor degenen die nog niet weten, het was een kans om de NaturallyCurly verhaal en credit vertellen enkele van de pioniers die ons bereikten de plaats waar we nu zijn. Het was ook een kans om hen een sneak peek van de handige veranderingen die zal gebeuren op de site, met inbegrip van een volledig gereviseerd CurlTalk te geven.

De meeste van alles, het was een andere herinnering aan de reden waarom we doen wat we doen, en hoe belangrijk onze gemeenschap is voor ons.

Bedankt aan het merk sponsors die deze tour mogelijk hebben gemaakt: Ouidad, DevaCurl, Paul Mitchell, As I Am, Curlformers, Aunt Jackie's en Coconut herstellen.

Tot ziens in Fort Lauderdale op donderdag!

CR20: U kunt "The Curl Revolution" nu uit SHOPNaturallyCurly voor 20 procent korting met de coupon code te bestellen.

Hier is waar we volgende zullen zijn:

  • Ft. Lauderdale - november 2
  • Atlanta - 5 november
  • Boston - 6 november
  • Los Angeles - 11 november
  • Toronto - 15 november
  • Baltimore - 2 december

We kunnen niet wachten om u te ontmoeten en te horen uw verhaal!

load...