De stylist van Au naturale praat over natuurlijk haar | NL.Inspinre.com
De personen

De stylist van Au naturale praat over natuurlijk haar

De stylist van Au naturale praat over natuurlijk haar

NaturallyCurly zitten met Softsheen-Carson opvoeder en natuurlijk haar afficionado Mezei Jefferson om textuur te praten.

We wilden weten

NC: Wanneer ben je beginnen te zien meer vrouwen de overstap naar natuurlijke haarkleur?

Jefferson: Ik begon in te zien meer vrouwen gaan natuurlijk over zes jaar geleden in Chicago. Meer vrouwen - waaronder mijn eigen zusters - werden steeds meer zorgen over de chemische stoffen schade aan hun haar, en begon te langer en langer tussen relaxers wachten. Op het moment wist niemand dat ze de overgang. Het is gewoon gebeurd.

NC: Wat zijn uw grootste tips voor vrouwen na te denken van het maken van de overgang?

Jefferson: Zorg ervoor om uw uiteinden afgesneden ten minste om de 6-8 weken. Deep aandoening vaak. Ook na ongeveer drie tot vier maanden van overgang, van begin tot minder warmte te gebruiken en stoppen met het strekken van je haar. Straightening en overmatige warmte kan eiwitverlies veroorzaken en kan uw natuurlijke krul patroon scherpte verliest veroorzaken.

load...

NC: Wat zijn enkele van de heetste natuurlijke kapsels?

Jefferson: De huidige heetste natuurlijke trends zijn twist outs. Ze zijn gemakkelijk thuis te doen en ziet er geweldig uit. Ik ben ook het zien van een heleboel vlecht outs en een flatscreen twist outs om mooie golven en kurkentrekker effecten te creëren.

NC: Vertel me over de nieuwe Au Naturale lijn en wat maakt het uniek?

Jefferson: De Au Naturale lijn is geweldig en heeft een volledige lijn van producten voor natuurlijk haar. Alle producten bevatten mango olie en bamboe melk voor een anti-krimp recept om je krullen en spoelen de hele dag rek te geven. We hebben een krul voor alle krullen en spoelen.

NC: Wat is je favoriete product in het Au Naturale lijn?

Jefferson: Mijn favoriete product in de lijn is de Coil Moisturizing Soufflé. Het is sterk gekruld om opgerold haren en bevochtigt het haar zonder plakkerigheid of haar te verzwaren.

Maak kennis met de nieuwe Dark en Lovely® Au Naturale lijn kennen, en als je eenmaal hebt geprobeerd het uit zorg ervoor om ons te laten weten wat u vindt in onze recensies sectie!

Hydrating Soak Shampoo - Een snel rijk schuimende reinigende shampoo met mango olie en bamboe melk die haar en hoofdhuid hydrateert.

Knot-Out Conditioner - Een hydraterende conditioner die het gemak van het ontwarren je hunkert biedt. Haar wordt onmiddellijk verzacht, gemakkelijk door te kammen, en beschermd tegen uitdroging.

Curl definiëren Crème Glaze - Verwen uw krullen met dit heerlijke recept van lichtgewicht vocht en definitie. Het voedt en omstandigheden met behulp van mango olie en bamboe melk aan elke spoel met de perfecte hoeveelheid hold voor krullend en golvende kapsels creëren van gezonde kijken, frizz-vrij, zijdeachtig lokken te definiëren. Aanbevolen voor losse krullen en spiralen.

Coil Moisturizing Soufflé - Behandel uw krullen met deze hydraterende soufflé dat Definieert en hydrateert met behulp van mango olie en bamboe melk, een aanscherping van krullen en spoelen haar zacht en beheersbaar te maken. Aanbevolen voor strakke krullen en spoelen.

load...

Sheen Sealing Nectar - Voorwaarden haar en de hoofdhuid met behulp van mango olie en bamboe melk voor directe hydratatie en een succulente glans. Herstelt spiralen, krullen en golven voor superieure kruldefinitie dat duurt. De volgende dag spoelen, krullen en golven kijken en voelen fris en briljant omschreven zonder krimp of kroezen.

10-IN-1 stijlen Gelee - De 10-in-1 styling Gelee verschaft kroezen controle tijdens het uitrekken krullen en stijlen definiëren. De gelee biedt meerdere styling opties met een stevige greep, waaronder: twee strengen wendingen, faux haviken, flat wendingen, spoelen, knotjes, vlechten, twist-outs, vlecht-outs, bantoe knoop-outs, en coil-outs. Aanbevolen voor alle curl types.

Alle zijn geprijsd op slechts 9 € en NO drogen alcohol, geen minerale olie, geen parabenen, geen vaseline bevatten!

Opslaan 1 € korting wanneer u een ONE kopen (1) Nieuwe Au Naturale Product

load...