De vele uitdrukkingen van jou op textuur op de landingsbaan | NL.Inspinre.com
De personen

De vele uitdrukkingen van jou op textuur op de landingsbaan

De vele uitdrukkingen van jou op textuur op de landingsbaan

Cantu is een begrip merk het natuurlijke haar gemeenschap. Een nietje van velen, de Cantu Leave-in Conditioning Repair Cream wekt nostalgie van eindelijk het vinden van een heilige graal product in staat om mijn delicate, de overgang strengen voeden, het verlichten van mijn zorg van de breuk. Jarenlang deze producten zijn geleverd voor vrouwen, ontspannen en natuurlijk, met zeer verschillende levensstijlen, dus het was geen verrassing dat Cantu werd geïnspireerd om hun klanten met hun Expressions of You collectie te vieren.

In 2016, de meeste vrouwen dragen vele hoeden en NaturallyCurly volgelingen zijn niet anders, dus het selecteren van leden van de gemeenschap Francesca Seelal, Nicollette Francis, Danielle Villafana, Yarisbeth Donaldson en Jocabed Delossantos om veerpoot de landingsbaan was een no-brainer. Elk model vertegenwoordigd verschillende facetten van het leven, met inbegrip van de baas, de socialite, de pasvorm chic, de jet-setter, en de multitasker, in principe elke vrouw we dol op social media. Om de looks tot leven te brengen, New York Fashion Week newbie, herenkapper, NaturallyCurly inzender, Maria Antoinette, was wassen, draaien, en coifing krullen solo zonder zweet of een misstap. Voor Antoinette, dit was niet zomaar een optreden, ze was er trots op een merk dat ze houdt vertegenwoordigen:

load...

Model: Francesca Seelal

Net als de meeste bazen, Seelal's haar was verzorgd. Deelbaar in twee delen en gegoten in een ingewikkelde broodje gemaakt met Marley haren die kunnen worden gekocht bij uw dichtstbijzijnde schoonheidszaak. Antoinette gebruikt de Cantu Comeback Curl Revitalizer om Saleel het haar, de Cantu Coconut Curling Cream en Cantu Edge Stay Gel verjongen te glad haar haar strak, en de Cantu Twist and Lock Gel en Cantu Curl Activator Cream om de Marley haar morph.

Model: Nicollette Francis

En natuurlijk kun je niet een baan hebben presentatie van textuur zonder een volumineus, zwaartekracht tartende afro, dus Antoinette vermengd de Big Chop Corkscrew haar (2 bundels om precies te zijn) in Francis' natuurlijk krullend haar voor de hoogte dat de 20 mph windsnelheid kon gewoon weerstaat buiten de stad Winery. Net als bij het gebruik op boss product werd Franciscus haar uitgekamd met de Cantu Leave-in Conditioning Repair Cream en ingesteld met de Cantu Twist and Lock Gel en Cantu Coconut Curl Cream moeiteloos mengen de clip-in verlenging met haar natuurlijke textuur.

Model: Yarisbeth Donaldson

Wanneer u een jet-setter reizen probleemloos is altijd het doel, en dat geldt ook je haar. Voor een chique stijl die weinig nodig heeft om geen onderhoud, Antoinette koos fingercoils geïnstalleerd met water, Twist & Lock Gel, en een kleine kam voor Yarisbeth Donaldson.

Model: Danielle Villadana

Met meer mensen die een actieve levensstijl, Cantu moest de pasvorm chic, gemodelleerd door Danielle Villadana bevatten. Up and away is altijd het beste wanneer het breken van een zweet, dus Antoinette een dikke top knot met de Big Chop Kinky Curly clip-in extensions gemaakt.

Model: Jocabed Delossantos

Voor het manusje van alles, was er de multitasker gemodelleerd door golvende haren Jocabed Delossantos. Nogmaals, niemand heeft tijd om te bewaren stopte hun haar achter de oren, dat is de reden waarom de opzij vallende paardenstaart met het accent platte draai langs de randen is perfect voor het bij elkaar houden van dit alles, met inbegrip van de baby haren. Voor een lossere texturen is het niet altijd een kwestie van verschillende producten zoals het is applicatie. Lichter is altijd beter, zodat u kunt bouwen als dat nodig is.

load...

Even onder de indruk als ik was? Ik ben er zeker van, en je hoeft niet naar de bank te breken om deze baan looks dragen. Cantu producten zijn betaalbaar en toegankelijk zijn zowat overal, variërend van supermarkten tot drogisterijen. Nu heb je alle inspiratie en producten die u nodig hebt om de vele uitdrukking van je uitstralen.

load...