Deze vrouw wilde niet gewoon een ander haarproduct maken | NL.Inspinre.com
De personen

Deze vrouw wilde niet gewoon een ander haarproduct maken

Deze vrouw wilde niet gewoon een ander haarproduct maken

Jeannell Darden, CEO en eigenaar van Vocht Liefde, dacht dat ze zou haar bedrijf baseren op wat krullend meisjes moeten - veel weelderige, hydraterende, en conditionering ingrediënten. En eerlijk gezegd, wat het hoofd van krullend haar vocht niet lief? Laten we eens een kijkje nemen achter het merk, Vocht Love.

Ik heb altijd al een passie voor schoonheid en ondernemerschap; met mijn moeder die een schoonheidsspecialist en mijn vader als een minister en vastgoedontwikkelaar, het was in mijn bloed.

Opgroeien als de oudste van 4 kinderen, ik had veel klusjes; één [van hen was] om ervoor te zorgen dat ik mijn en het haar van mijn zus voor de kerk op zondag. In eerste instantie Ik haatte het, dan heb ik geleerd om ervan te houden en besloot dat ik ook wilde een schoonheidsspecialist te zijn. Maar ik zou de eigenaar van een salon.

load...

Op de middelbare school slechts 2 weken na mijn moeder ontspande mijn haar, ingekleurd en het brak af. Het bleef zo ​​goed doen in mijn carrière van de universiteit. Na ongeveer 3 jaar strijd met gebroken haar, besloot ik dat het tijd om de ijdelheden die ik had met mijn schoonheid vrij was, dus ik af te snijden en omhelsde mijn krullen.

Het was een echte strijd om producten terug te vinden in 2005, dus heb ik besloten om mijn eigen te maken.

Vocht Liefde is een evolutie van mijn eerste merk, Coco Curls. Mijn focus lag en altijd heeft vocht en gezond haar geweest. Een paar jaar in dat merk als de markt veranderen we beseften de industrie nodig iets meer dan alleen natuurlijke producten. Het was een-over verzadigde markt, en consumenten zijn op zoek naar meer.

Ik ontdekte dat krullende vrouwen had 2 belangrijkste problemen: het vinden van producten met de juiste hoeveelheid vocht en het leren om zichzelf en hun haar liefde voor wat het is.

Ik wilde mijn brand aan de bron die helpt vrouwen vertrouwen hun krullen te omarmen, en wij streven ernaar om dat te doen door het oplossen van die primaire problemen door middel van onderwijs en verbazingwekkende producten die te leveren. Vandaar de naam Vocht Liefde, en ik noem dat #ahigherlove!

Ik gebruikte mijn opleiding [als een Georgia Tech Engineer] en de industrie expertise om een ​​eigen Hydralure Technology (TM), die hydratatie doordringt in het haar op een cellulair niveau voor diepere langdurige vocht te formuleren. Deze technologie is aanwezig in al onze vloeistof gebaseerde producten.

Terwijl de industrie is gericht op co-wast en boters, ik wil dat mensen denken van hun vocht proces anders.

[Deze lijn] werkt verbazend op alle haartypes. We hebben onlangs oogstte veel lof van vrouwen met de strakste texturen die enthousiast over hoe onze collectie voegt een onberispelijke hoeveelheid hydratatie. Mijn techniek giet hydratatie op cellulair niveau en het begint als je het wassen, want dat is wanneer je nagelriemen zijn de meest open. The Gentle Embrace Hydration Shampoo glijdt hydratatie onder de opperhuid, terwijl ze open. Dit is de eerste laag van hydratatie en bouwt de Deep Indulgence Voedende conditioner Kindred Spirits Moisture and Style Cream alle verzegeld met Seal met Kiss afwerkingsolie. 

load...

Ik ga mijn uiterste best om de hoogste kwaliteit producten bron. Het hebben van natuurlijke of plantaardige producten is nietig, als de ingrediënten zijn van slechte kwaliteit. Ik test elk ingrediënt alvorens het te gebruiken in de productie en als het niet correct schrappen we het! Denk aan uw haarproducten als je eten. Wanneer u zich voorbereiden bent een speciaal gerecht dat u wilt een show stopper zijn, moet je ervoor zorgen dat alles is vers en de beste kwaliteit die u kunt vinden. Hetzelfde geldt voor uw ingrediënten.

Wil je groei zien in je krullen? Jeannell zegt dat het allemaal over de liefde je geeft je haar.

Hier zijn 3 van haar top tips:

  • Omarm je eigen textuur, niet proberen om je haar te manipuleren te zijn als je vrienden of uw favoriete blogger. Als je liefde te tonen, zaai je liefde, en als je de liefde zaaien, liefde groeit. FYI: mijn vader, Vinson Baker, Sr. Schreef dit voor mij!
  • Vocht is belangrijk, maar zo is het eiwit niet omheen. Uw haar moet het eiwit om kracht en structuur op te bouwen, dit helpt bij het voorkomen van breuk.
  • Reinig je hoofdhuid en het haar. Build up is niet je vriend. Het kan verschijnen als het groeit, maar het zal uiteindelijk beginnen te breken, dat is de antithese van retentie groei.

Bent u een aspirant-ondernemer of kleine ondernemer? Wat inspireert jou?

Volg de NaturallyCurly FB pagina om te zien waar we het nu over hebben.

load...