Dit is wat professionals denken over haarvitamines | NL.Inspinre.com
De personen

Dit is wat professionals denken over haarvitamines

Dit is wat professionals denken over haarvitamines

U hebt waarschijnlijk gezien promoties voor de haargroei vitamines, gummies, en zelfs elixers en misschien hebben afgevraagd of deze producten kunnen u helpen uw haar doelen te bereiken. NaturallyCurly geraadpleegde zes deskundigen te begrijpen wat professionals denken over haar vitaminen, ongeacht of ze werken, en wat u moet weten voordat ze het proberen.

Wat vinden de experts denken over haar vitaminen?

De deskundigen het erover eens dat het haar vitamines haar gezondheid, met inbegrip van de versterking van haar en het verminderen van breuk, door het aanpakken van vitaminetekorten kunnen bevorderen. Verschillende genoemd biotine als een nuttig vitamine die haar gezondheid kan bevorderen door het verhogen van de elasticiteit en het verminderen van droogte. Dr. William Yates, MD, een haaruitval arts, zegt: “Vitamine supplementen zijn effectief als iemand een tekort. Het nemen van biotine of andere vitaminen doorgaans te vinden in 'haarvitamines' zeker zal je geen pijn doen, omdat ze in water oplosbaar [wat betekent dat ze worden niet opgeslagen in je lichaam.]”Hij merkte ook op dat“A Vitamine D-deficiëntie kan bijdragen aan haaruitval en moet u zeker aan te vullen met een dosis aanbevolen door uw arts.”Deborah O'Donohue, een diëtist, stelde voor het nemen van vitaminen die ijzer bevatten,‘zo vaak dunner wordend haar of haarverlies [kan] een gevolg van een lage Iron status’in aanvulling aan biotine en vitamine D.

load...

Het aanpakken van eiwit gebreken kunnen verbeteren haar gezondheid als goed. Dr. Robert Nettles, MD van Stop en teruggroeien, zegt dat, “Los van vitaminen, de nummer een factor die we in onze kliniek, die dun en breken haar bij vrouwen veroorzaakt, is een gebrek aan proteïne.” Bovendien, Dr. Phoenyx Austin, MD (hierboven afgebeeld), een gecertificeerde voeding specialist en maker van Beauty Protein, benadrukt een eiwitrijk dieet als “niet krijgen voldoende eiwit in uw dieet maakt het erg moeilijk om gezond te groeien, sterker en langer haar - zelfs als je haar te nemen vitaminen!”

Voorbij het aanpakken van vitamine en eiwit tekorten, Dr. Austin vertelde ons dat je dieet en lichaamsbeweging van invloed op uw haar gezondheid, als “hoe je eruit ziet aan de buitenkant is een directe weerspiegeling van hoe gezond en gevoed je lichaam is aan de binnenkant.” Hoe behandel je je haar op een dagelijkse basis is ook belangrijk volgens Dr. Chidimma Kalu, MD, postdoctoraal research fellow bij City of Hope National Medical Center. Ze noemt dat “Extreme hitte styling en chemische verwerking drogen en schadelijk voor het haar na lange tijd, waardoor de uiteinden van je haar gevoelig voor breuk.”

Zal haar vitaminen helpen je haar sneller groeien?

Helaas, het antwoord van de meeste professionals is, “Nee” NaturallyCurly schrijver Sophia Emmanuel Powell, Licensed Cosmetologist en IAT Certified Trichologist (haaruitval expert) zegt dat, “Het nemen van haar vitaminen niet zal je haar sneller groeien, omdat elke individuele follikel op je hoofd gaat door een natuurlijke cyclus van de haargroei, rust en het afstoten. Haar groeit ongeveer een half inch per maand. Het nemen van haar vitaminen kan bijdragen tot een verbetering van de kracht en de gezondheid van het haar, maar er is niets wat je kunt doen om vaart te zetten achter het groeiproces.

Het nemen van haar vitaminen kan bijdragen tot een verbetering van de kracht en de gezondheid van het haar, maar er is niets wat je kunt doen om vaart te zetten achter het groeiproces.

Er zijn factoren die kunnen vertragen haargroei, zoals stress, slechte voeding en dieet. In dit geval kan haar vitaminen helpen energie haarfollikels dus haargroei niet is vertraagd.”Dr Kalu van mening dat de“meerderheid van de mensen die een belangrijke, positieve verschil na het starten van een haar vitamine merken een soort hoofdhuid, huid hebben gehad , of spijker kwestie vooraf. Degenen zonder vitaminetekorten kan een verschil in de dikte van hun haar opmerken, bijvoorbeeld... Dat gezegd zijnde, veel mensen zullen absoluut geen verandering mee at all.”Dr. Yates vat het te zeggen:“Realistisch gezien zal vitaminesupplementen niet teruggroeien uw haar tenzij je een tekort.”

load...

Wat u moet weten voordat je probeert haarvitamines

Sophia Emmanuel Powell vertelt haar “klanten niet te verwachten snelle haargroei, want het is stressvol en teleurstellend als ze niet de lengte ze verwachtten te zien.” Ze waarschuwt consumenten op hun hoede van de conclusies, zoals, “nu stop haaruitval” te zijn of te krijgen “langer haar in drie maanden” en in plaats daarvan “op zoek naar studies of wetenschap gebaseerde materialen die bewijzen dat de ingrediënten doen wat ze beloven en in gedachten houden vitaminen die werken voor een persoon kan niet werken voor een ander persoon.”

Dr. Kalu adviseert consumenten om hun arts te raadplegen voordat u begint haar vitaminen als “een combinatie van medicijnen kan leiden tot gevaarlijke bijwerkingen. Op voorwaarde dat er geen contra-indicatie aan het proberen deze supplementen, iedereen die wil proberen hen kan zo veilig te doen, te zien hoe de supplementen invloed op hen, en zorg ervoor om aandacht te besteden aan mogelijke bijwerkingen (bijvoorbeeld allergische reacties, huiduitslag, verergering van acne, hoofdpijn enz.).”

Over het algemeen, de deskundigen van mening dat, terwijl er geen wonder pil die kan je haar sneller groeien, het nemen van haar vitaminen kan een belangrijke rol spelen in de gezondheid van je haar te spelen.

Heb je haar vitamines genomen? Deel je ervaringen in de commentaren hieronder!

load...