Gebruik smeerwortelolie om je haar te verzachten en te ontwarren | NL.Inspinre.com
De personen

Gebruik smeerwortelolie om je haar te verzachten en te ontwarren

Gebruik smeerwortelolie om je haar te verzachten en te ontwarren

Nou, de onderdelen natuurlijk! Het heeft actieve bestanddelen zoals allantoïne, die een cel proliferant, rozemarijn zuur, tannine, slijm, vitamine B12, eiwit en zink. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, de tannines, rozemarijn zuur en allatoiin zijn alle stoffen die de huid regrow helpen.

Vanwege dit, hebben mondelinge smeerwortel producten zijn verboden in de Verenigde Staten en veel Europese landen, maar het kan nog steeds worden gevonden in crèmes en zalven voor toepassingen op de huid. Ondanks het feit dat veilig is voor de huid, kunnen die giftige stoffen worden geabsorbeerd door de huid, zodat zelfs met de crèmes en zalven ze moeten worden gebruikt voor een korte periode van tijd.

Een behulpzame herinnering is om alleen te gebruiken extern, nooit op gebroken of geschaafde huid, en binnen een korte periode.

load...

Smeerwortel voordelen voor het haar

Smeerwortel is geweldig voor haar omdat het heeft helende eigenschappen en loopt vol met mineralen, vitamine A, B-12, en antioxidanten. Het is prachtig op het voorkomen van droogte omdat de aanwezigheid van attantoin stimuleert niet alleen proliferatie huidcel, maar het is ook een uitstekende exfoliant die huidcellen zal verzachten. Het is de ruggengraat van de kalmerende en anti-inflammatoire component van smeerwortel en eigenlijk maakt het haar zachter.

Smeerwortel is nuttig voor de haargroei, omdat het gamma-linoleenzuur, een omega-6 vetzuur, dat helpt bij het stimuleren huid en haar groei, wat is de reden waarom vele cosmetische bedrijven maken gebruik van smeerwortel. Comfrey heeft ook meer slijm dan marshmallow dus het zal verzachten, ontwarren, en voeg glans aan strengen als slijm is de slip meester en altijd een voordeel voor haar.

Comfrey heeft ook meer slijm dan marshmallow dus het zal verzachten, ontwarren, en voeg glans aan strengen als slijm is de slip meester en altijd een voordeel voor haar.

Smeerwortel heeft grote polyfenolen zoals cafeïne zuur, chlorogeenzuur, en rozemarijn zuur. Cafeïne zuur is één van de meest effectieve anti-oxidanten en anti-inflammatoire eigenschappen die zal helpen met de hoofdhuid irritaties. Chlorogeenzuur anti-schimmel, anti-virale en anti-bacteriële, hetgeen zeer gunstig voor hoofdhuid aandoeningen zoals eczeem en roos. Rozemarijnzuur is anti-inflammatoire dat een geïrriteerde hoofdhuid kan verlichten, zodat deze drie polyfenolen zal alleen een noodlijdende scalp heel effectief te kalmeren.

Belangrijke voordelen voor haar

  • Verzacht hair
  • Voegt slip te klitten
  • Geeft glans aan het haar
  • Kalmeert een geïrriteerde hoofdhuid

Smeerwortel kan een huid of haar te wassen of zalf voor een geïrriteerde (maar niet gebroken) hoofdhuid. Hier zijn een paar van de doe-het haar spoelingen dat de voordelen van de componenten smeerwortel's gebruiken om de hoofdhuid te verlichten terwijl het toevoegen van glans en zachtheid.

load...

Smeerwortel Hair Rinse

  • 1 theelepel. Gedroogde smeerwortel
  • 1 eetl. Appelazijn of citroensap
  • 1 kop kokend water

Plaats kruiden in een hittebestendige kom. Giet kokend kopje water over kruiden voor het toevoegen ACV of citroensap. Meng en laat steile, gedekt voor 10-15 min. Zeef en laat afkoelen voordat gieten over vers gewassen haar.

Smeerwortel Scalp Soothing Rinse

  • 3 (of meer) el. Gedroogd smeerwortel 
  • 3 kopjes kokend water

Plaats kruiden in een hittebestendige kom. Giet kokend water over hen en laat ze steil voor acht uur of 's nachts. Zeef en gebruik maken van koud of zacht warm om de gewenste temperatuur voordat langzaam stromende spoeling boven je hoofd. Masseer je hoofdhuid en het haar, maar houdt een grote kom onder je hoofd om vloeistof vast te leggen en opnieuw toe te passen. Herhaal dit een paar keer en beide spoelen of te houden in en stijl zoals gewoonlijk.

load...