Grote slordige knot voor gekruld en overgaand haar | NL.Inspinre.com
De personen

Grote slordige knot voor gekruld en overgaand haar

Grote slordige knot voor gekruld en overgaand haar

FOTO BRON: Lianne La Havas

Toen ik werd de overgang, kon je niet vertellen me niets over mijn Big All-Day Bun. Het was mijn go-to overgang stijl, want het stond me toe om een ​​grote, full-looking broodje ondanks mijn haren te dun en hitte beschadigd hebben.

Alles wat ik nodig te trekken van de stijl was een regelmatige banaan clip, haarspelden, een zachte borstel, water, en een beetje styling product voor mijn randen - tot ongeveer maand 7.

Zodra ik maakte het afgelopen 6 maanden van de overgang, banaan clips waren niet langer mijn vriend. Ik kon niet hen om te blijven in mijn haar zonder mijn haren te drijfnat (in zijn meest gecondenseerde toestand) - en zelfs als mijn haar de hele dag droog, vond ik vele een banaan clip knallen uit mijn hoofd.

load...

Ik heb vaak geprobeerd te doen mijn bunning de manier waarop veel populaire natuurtalenten doen hun hoge rookwolken en broodjes - met een dubbele-lus elastische hoofdband. Het zelden werkte, en de meeste keren dat ik merkte dat ik met een van de twee dilemma: de banden waren volledig te strak op mijn hoofd (hoofdpijn, edge trauma, en het feit dat je jezelf bijna stikken of knijp je voorhoofd tot de dood te krijgen de dubbele lus actie), of ze net sliiiide terug en maak wat oorspronkelijk een formidabel broodje eruit ziet als een baby knoop zijn.

Na het opgeven van de updo voor een tijdje (naast de rommelige quick fix gym broodje), ik ben klaar om weer in de grote broodje zadel te krijgen. Gewapend met vergelijkbare instrumenten uit mijn overgang dagen en een geremixte aanpak, ik ben klaar om de bovenste knoop weer rocken.

Dit broodje is perfect voor type 3 naturals met krullen, rollen, en knikken dat niet altijd goed samen komen in een traditionele broodje. Ik over het algemeen niet doen hair-typen gerelateerde berichten, maar in mijn ervaring, heeft type 3 het haar niet altijd de beste geluk met Bunning. Type 3 haar is gemakkelijk verdicht, die kan zorgen voor kleine broodjes die niet bijzonder vleiend. Om eerlijk te zijn, heb ik een groot hoofd kreeg en ik heb een grote broodje aan te passen. Afgezien daarvan heeft een dubbele lus methode niet altijd omdat Type 3 hair dezelfde uithoudingsvermogen type 4 haar kan hebben.

De voordelen

Deze grote rommelige knot is super randen-vriendelijk en zeer lage spanning (geen hoofdpijn), terwijl op zoek rommelig en chic. Het is veelzijdig genoeg om te gaan van het werk, om uit te werken, om een ​​hete date. Om te veranderen van de look, plaatst het broodje iets uit het midden, zoals Lianne La Havas (foto).

Wat je nodig hebt

Water (in een spuitfles)

Boter, olie of moisturizer naar keuze (ik ging met Kyra's Shea Medleys Original Butter Cream)

Grote banaan clip

Scrunchie (herinner me - zonder metalen gesp!)

Bobby pins

Zachte borstel

Gewapend met uw gereedschap en klaar om te gaan? Super goed! Check out de tutorial hieronder en maak je klaar om te rocken!

Bekijk de video

Geschreven door THEMANEOBJECTIVE
load...